כשרונות מיוחדים

Serpent Axis

New member
אם אתה נהנה מהמחשבה

שגופך משמש כמושבת חרקים - למה לא? ד"א - הוא לא הפסיד בסוף? להוא מהקלאן ההוא (הקו קלאקס נראה לי).

0Pandemonium0

New member
אמ...אני לא כל-כך מתקדם בסדרה.

בעצם, אני די מפגר מאחור. מה שאני יודע הוא שבמבחני הצ'ונין שינו ניצח את הבבון של אורוצ'ימארו, ובקרב על קונוהא את הנודניק עם הבובה, ששכחתי את שמו כרגע.

Serpent Axis

New member
כל הקטעים עם הבובה הזו כל כך פתטיים

שאתה לא יכול שלא לתהות אם הוא גם יוצא עם הבובות שלו, מכנה אותן בשמות חיבה ו... (השלם בעזרת דמיונך). ציפיתי לאיזה כשרון מגניב, לאיזו יכולת מדהימה שאיכשהו קשורה לחול. אבל לא, "בואו נעשה אחד שמתפעל בובות". זהו? נגמרה היצירתיות אחרי שהשתקן הגיי קיבל עיניים אדומות ונארוטו גילה שהוא בעצם בית כלא מהלך?

0Pandemonium0

New member
למה? זו דמות נחמדה.../images/Emo6.gif

והשם שלו הוא קאנקורו, נזכרתי.

tapas tapas

New member
אז מה בנוגע לקסם בDND

הקסם בDND הוא לא עד כדי כך נדיר. למען האמת הקסם בעולם הDND הוא הרבה פעמים די נפוץ. טוב זה תלוי מאוד בעולם. אבל אני לא חושב שנדירות זה קריטריון לקסם. הייתי מגדיר קסם כמשהוא שאף פעם לא יהיה ניתן לתת לו הסבר באמצעות הגיון אנושי. כלומר, אם בעולם מסויים יש הסבר בגיוני לאיך שהקסם עובד אז זה לא קסם. בערך כמו נס של אלוהים או משהוא כזה. לכן זה תלוי האם יש הסבר "הגיוני" בעולם מסויים למאורע המסויים. גם לכדור אש מאצבע של קוסם וגם להנפשת דמויות מצייור אפשר לתת הסבר הגיוני או אפשר שלא יהיה הסבר הגיוני בעולם המסויים הזה. אין לי בעיה להפסיק להתווכח אם זה מעצבן אותכם. פשוט אני חושב שיש פה טעות בזה שחושבים על דברים מסויימים כיותר סוריאליסטים מאחרים. אולי זה ה"חינוך" שקיבלתם מהDND ששם קסמים הז דבר כל כך נפוץ ולא כל כך מרגש, אלא יותר אמצעי להריגת מפלצות. אני לא רואה במשיכה מהשיער משהוא יותר סוריאליסטי מאשר הפקת כדור אש מהאצבע בגלל שהאדם קודם לכן בדמיונו נגע בשמש והאצבע שלו התמלאה באנרגיה.

ogmios

New member
לג'סיקה יש סיוטים

בסיוטים שלה, היא נמצאת בארץ חשוכה, קרה וזרה, ומשהו תמיד רודף אחריה. היא אף פעם לא מעזה להסתכל לאחור, אבל היא תמיד מריחה את הבל פיו המסריח ושומעת את טפריו מרסקות את הענפים המתים עליהם הוא דרוך. היא תמיד מצליחה לברוח רגע לפני שהוא תופס אותה, ותמיד מתעוררת בצרחות. אביה המאמץ תמיד מרגיע אותה, ותמיד מסביר לה שזה היה רק חלום רע. אבל תמיד, בבוקר המחרת, אחד השכנים ייצא מת, כשעל גופתו המרוטשת סימני טפרים שלא יכולים להתקיים בעולם הזה.

ogmios

New member
תודות

אני כבר שנה מנסה לשבת ולעדכן את כולן למהדורה החמישית, אבל פשוט לא יוצא לי... לעזאזל, אני צריך בוס עם דדליין לפרוייקט אוגמיוס

Nihau

New member
שלח אלי במייל עד לתחילת ינואר

יו"ר האגודה שלירותך- bosy like hell as usual :)

למעלה