כשרבלדה יהיו בארץ

TuTyBoP15

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחן

אני ארצח אותךךךךךךךךךך חחחחחחחחחחחחחחחחחח אהרון שלי בלבדדדדדדדדדד או שאת רוצה שאני יתחיל לאהוב את פונצ'ו!!!!!!!! תיזהרי!!!!!! בי קרפאל!!!!!!!!!

HEN0121

New member
חח טוב נכנעת

אהרון אל תעשה לי כלום פונצו תעשה לי עולםם ויקום

TuTyBoP15

New member
חחחחחחחחח יופי../images/Emo70.gif

אם אהרון היה עושה לך עולם הוא היה עושה לך חייזרים
אתם לא שילוב טוב
רק אני ואהרון שילוב טוב
את ופונצ'ו שילוב טוב
אבל לא כמוני וכמו אהרון עעעעעעעעעעעע חואן דויד הנצחייייייייייייי תעשה לי צ'ילדדדד

HEN0121

New member
לא חואן דוד

לא יעשה לך כלום הוא ואני שילוב קטלני תשארי עם אהרוןןן לא צריך טובות רציתי שנעשה החלפות מידי פעם חח פעם אהרון פעם פונצו עכשיו אין טובות

TuTyBoP15

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

חזה היה ברומהההה צ'יסטההה בדיחההההה רוצה החלפות
אני לא
אהרון שלי ורק שלי
חחחחחח אני אוהבת שריריםםם קוביותת ריבועיםם לפונצ'יטו אין למרות הפנים היפות שלו שהן יותר יפות משל אהרון לפעמים.. אהרון לא כזה יפה..אבל סקסי וחתיך ומדהים ומושך וגברררררר

TuTyBoP15

New member
חחחחחחחחח אל תדאגי יקירתי

אם תרצי את אהרון לאיזה סופשבוע תשאלי אותי אולי אני אסכים.. אבל בגלל שאת חמודה נראה לי שאני אסכים.. יש לי מאהבים בשפע.. חחחחחח

christeamo

New member
כלכך חיכתי לזה כבר!!!!

טוב אני כתבתי דברים ממש ארוכים אז תתכוננו-אבל יפים הא?! לא סתם te amo te amo ! וואי טוב קודם כל: לנסיך הכי יפה בעולם הזה כריס החיים שלי הייתי כותבת את זה: Chris- alguna vez me dijo alguien.. que los angeles viven en las nuves... coundo te vi...entendi ce era una purra mentira! porque mi angel eres tu – y por suerte... no vives en las nuves-pero me traes en las nuves....! Te amo como nadie en este mundo!!!!! שזה אומר: "פעם מישהו אמר לי,שהמלאכים גרים בעננים, אבל כשראיתי אותך,הבנתי,שזה היה שקר טהור, כי אתה המלאך שלי – ולמזלי אתה לא גר בעננים, אבל אתה סוחף אותי אלייהם
אוהבת אותך! ולאנהי כמובן : Hay muchas princesas en este mundo... Perro reina? Una sola! Y eres tu ! Te queiro mucho ! זה אומר: "בעולם יש הרבה נסיכות! אבל מלכה?יש רק 1 וזאת את! אוהבת אותך המון! אני מאמינה שיבואו רקקקק הלהקה אז אני יכתוב גם למאיטה כריסטיאן דולסה ופונצ'ו: "Maite Dulce Christian y poncho : nunca no dejaran de ser todo para mi ! son unos p-e-r-f-e-c-t-o-s ! שזה אומר: "מאיטה,דולסה,כריסטיאן,ופונצ'ו לעולם לא תפסיקו להיות הכל בשבילי! אתם מ-ו-ש-ל-מ-י-ם !" איךךךךךךךךךךךךך????

TuTyBoP15

New member
יפההההההההההההההה

איזה מדהיםםםם סגורווו הם ישמחו לראות את זה

christeamo

New member
את חושבת!?

אני כלכך מקווה תותי! את לא יודעעתתת כמה יעשה אותי מאושרת! לראות את כריס מחייך!אני כלכך כלכך אוהבת אותו! כמובןןןןןןןןןןןןןן שאני גם יביא מתנות ופוסטרים וכל השטויות האלהה— אבל לראות חיוךךך על הפנים של כריס ואנהי היפים שליי- זה הכל בשבילי!!!!

HEN0121

New member
ואיי שלטים מדהימיםם

כריס יצא עם חיוך ענקי אני בטוחה ואנהי המושלמת גם וכולם ואת צודקת יש המון נסיכות אבל מלכה יש רק 1 והיא אך ורק אנהי

christeamo

New member
תודה לכולם!והנה משפטים יפים לשלט!

ארוך מאד! אבל נראה לי שווה תמאמץ!! אני כתבתי! -חיחיחי בקרוב נראה אותם גם על במות אצרנו,אז הנה כמה משפטים נורא יפים לשלט: כמובן נתחיל עם כריס ואנה חיחי: 3.anahi bienvenido a israel! Puede ser ce no eres cenisienta- Anahi- tu nombre es muy especial.. 1. Pero tu eres mil vezes mas especial! Te amo mucho! 2.anahi- porque tu ojos... son como mi Sielo azul.. y tu risa – es toda mi vida! anahi - puede puedes ser ce no eres cenisienta perro solamente porque...... Porque tu belleza no vive asta las 12de la ncohe! vive para siempre!!!!! כריסטופר: 1.coundo un chavo es guapo - no es una cosa muy especial! hay muchos ce son guapisimos! Perro tener tanta belleza y un corazon tan enorme? Eso significa ser una persona – realmente ESPECIAL – te amo perfrecto! 2.aveces la gente no entiden como una persona puede nacer tan perfecto perro yo no entiendo otra cosa........ -los angeles no vives en el ciello!?!?!- 3.christpoher uckermann porque ser sexy,guapo,talentoso,dulce y perfecto! significa ser CHRIS.....!!!! תרגום: משפט 1-אנהי-השם שלך מאד מיוחד אבל את פי 1000 יותר מיוחדת! אני אוהב\ת אותך מאד! משפט 2 – אנהי-בגלל שהעניים שלך הם כמו השמיים הכחולים בשבילי.... והחיוך שלך – הוא כל חיי! משפט 3- אנהי-יכול להיות שאת לא סינדרלה, אבל זה רק בגלל שהיופי שלך לא שורד עד 12 בלילה! אלא ל-נ-צ-ח! תרגום למשפטים של כריס: משפט 1- כריס-מתי שבחור חתיך-זה לא מש'ו מיוחד.. יש המון חתיכים, אבל כמישהו הוא גם כלכך ויפה,וגם יש לו לב כלכך גדול! זה אומר שהוא באמת מ-י-ו-ח-ד , אוהב\ת אותך מושלם! משפט 2- לפעמים אנשים לא מבינים-איך זה שנולד בנאדם כלכך מושלם! אבל אני לא מבינה מש'ו אחר! המלאכים לא גרים בשמיים1?!?!!? משפט 3- כריסטופר אוקרמן כי להיות,יפה,סקסי,מוכשר,מתוק,ומושלם! זה אומר להיות כ-ר-י-ס ! נוו? היה שווה ת'מאמץ!?

christeamo

New member
תיקון במשפטים של אנהי!

טעות: 3 .anahi bienvenido a israel! Puede ser ce no eres cenisienta- Anahi- tu nombre es muy especial.. 1. Pero tu eres mil vezes mas especial! Te amo mucho! תיקון: Anahi- tu nombre es muy especial.. 1. Pero tu eres mil vezes mas especial! Te amo mucho! טעות: puede puedes ser ce no eres cenisienta perro solamente porque...... Porque tu belleza no vive asta las 12de la ncohe! vive para siempre!!!!! תיקון: puede ser ce no eres cenisienta perro solamente porque...... Porque tu belleza no vive asta las 12de la ncohe! vive para siempre!!!!!

TuTyBoP15

New member
אהבתי נורא את משפט 3 של אנהי ו...

2 של כריס... אבל כולם יפים
הכי יפים 3 אנהי 2 כריס

soy rebelde

New member
משפטים יפים!! ../images/Emo127.gif

בטח שהם ישמחו לראות את זה!!
רק שיבואו!!

natali61

New member
לדעתי שרבלדה יבאו לארץ

אז אנחנו צריכים ללכת כל חברי הפורום ולעשות הכל אבל הכל כדי לראות אותם וכל אחד יכין איזה 1000000 שלטים רק שהם יבוא כבררר

סוכריה16

New member
אני ארשום:

פונצ'ו- אני לא רוצה ממך ילד, ואני גם לא רוצה להתחתן איתך- אני רק רוצה שתהיה מאושר. ו- RBD לוס קיירוווו

למעלה