כשרבלדה יהיו בארץ

HEN0121

New member
כשרבלדה יהיו בארץ

אם והלוואי רבלדה בארץ ואתם הולכים להופעה מדהימה שלהם ויש באפשרותכם להכין 3 שלטים מה הייתם רושמים באותו שלט(אפשר לרשום בפורום גם בספרדית וגם בעברית ברור שלהם תרשמו בספרדית חח) אני הייתי רושמת 1.אנהי ופונצו אתם הכי מושלמים בעולם אוהבת אותכם זוג מושלם וכריסטיאן אוהבת אותך מושלם ומוכשר!! 2.rbd -מאייטה היפה,דולסה המוכשרת,כריסטופר המתוק,אנהי המושלמת והמהממת,פונצוו מושלם וחתיך שלי,וכריסטיאן המתוק והמדהים שלי אוהבת אותכם. 3.בשלט ענק הייתי שמה תמונה של כולם!!! מה אתם הייתם עושים?

netaleone

New member
אז ככה..:

אני כבר הדפסתי תמונות של רבלדה על חולצות..!! ויש לי צמידים שלהם! וגם עשיתי מחזיק מפתחות ועוד מלא דברים!!!! וברור שאני יקנה להם מתנותת!! וצריך לרשום: (1)זה היום המאושר בחיינו!חיכינו לכם כלכך הרבה זמן ושמחים שאתם פה איתנו אוהבים אותכם!חברי פורום רבלדה! (2)לרשום משו על האהבה והכל.. (3) מלא תמונות שלהםםםם בבריסטול ענק!!! קיצר אני הולכ תלהשקיע על זה חבל על הזמן! בסוכות אני נוסעת כל החופש אם כל המשפחה שלי לאחותי לרמת-גן ושמה אני יעשה עוד כמה דברים לרבלדושים!!

TuTyBoP15

New member
אני לא חושבת שאפשר וכנסי

לא לשרשר לשרשורים פעילים נצל"ש... זה לא המקום
נצל"שים זה לשרשורים לא פעילים והשרשור הזה פעיל... זה נורא מעצבן שעושים ככה.. במיוחד מי שפותח ת'שרשור.. אז להבא
תעשי את תפוז לאתר הבית שלך ואז נכון יש לך בצד ימין פורומים ויש 5 פורמים שמופיעים שם... תעשי (בחירה) ותבחרי רבלדה ואז את ישר נכנסת לאינטרנט ולוחצת על קישור וזה מגיע לך לפורום
כמו שאני עושה

אהה טוב אוקי תודה../images/Emo70.gif

וזה שרשור פעיל? לפי מה שאני יודעת שרשור פעיל זה כמו משחק או שרשור פרק יומי לא? טוב,בכל זאת-מצטערת..חח יאללה הלכתי לראות רבלדה לא ראיתי היום...ולישון איזה כיף מחר אני מתחילה ב-8:50 ולא ב-8:10 כמו כל יום..ח וזה רק הבנות הבנים באים לבצפר כרגיל הבנות מתחילות בעשרה לתשע חחחח...יאללה לילה טוף

TuTyBoP15

New member
כן זה שרשור פעיל...כנסי../images/Emo26.gif

שרשור פעיל זה שרשור שמדברים בו.. לא רק משחק או פרק יומי.. שרשור לא פעיל שבו אפשר לעשות נצל"ש זה שרשור שכבר לא משומש.. שלא מדברים בו.. לילה טוב

TuTyBoP15

New member
אני הייתי רושמת../images/Emo26.gif

אדייייייייייייי תעשה לי ילדדדדדדדדד ואם מישל גורפי יבוא איתם אז
מישללללללללללל תעשה לי תאומיםםםםםם ואם אהרון דיאז יבוא איתם אני ארשום שלט נוסף
אהרוןןןןןןןןןן תעשה לי אוכלוסיהההההההההההההההה

אז כגכה..

שלט1: פונצ'ו אהובי אתה מושלם חתיך מדהים כוסון אתה בעלי רק שתדע.. ואני מתה עליך! שלט2: RBD המושלמים ברוכים לארץ ישראל! שלום! מתים עליכם! שלט 3: אנהי את פשוט מלכה זוהרת.. תצילי אותי!!!!

חחחחחחחחחחחחח

אם אני יילך אז אולי אולי אני יעשה שלט, ויכתוב פונץ אתה החיים שלי חח משהו בסגנון!!!

sapir1000

New member
לא יודעתתת אני יעשה משהו זה בטוחח

צריכיםלעשות גם משהו ביחדד של כל הפורוםםםם=]

s h a r o n 7

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif

פונצ'ו תעשה לי אוכלוסיה

TuTyBoP15

New member
חחחחחחחח תדאגי שהוא יביא את אהרון

ואז אהרון יעשה לי עםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם