כשקוראים בכף יד...

Swicca

New member
אמממממ......

... אני לא מבין בזה ממש אבל שמעתי שבשמאל ... !!! (תקנו אותי עם אני טועה) אור ואהבה ,שימי.

TheBlueOne

New member
לפי הידוע לי

יש צורך לבדוק באיזה יד כותב האדם. אם הוא כותב בימין- הקריאה תעשה בשמאל. אם הוא כותב בשמאל- הקריאה תיעשה בימין. היד בה אתה לא קורא- היא היד שבה כביכול נמצאים כל התכונות מהמשפחה של הנקרא.. משם הוא "שאל" את התכונות אשר ביד בה אתה קורא... אבל תנו לי לבדוק את זה בספר ואני אאמת את זה...

Weirdi

New member
אכן אכן

לפי מיטב ידיעתי , קוראים ביד שמאל (אם האדם ימני) כי ביד ימין (שעובדים איתה) הקמטים או איך שלא קוראים לפסים האלו נשחקים בגלל העבודה אני ממש לא בטוחה בזה, אבל זה מה שאני זוכרת......

Jerald_Admonds

New member
אני רק מכיר את הגישה

שטוענת שצריך לקרוא בשתי הידיים. קודם כל מבררים מה היד החזקה שלו, אם הוא ימני או שמאלי. ואז ביד הזאת קוראים על החיים שלו, מה הוא עשה, עושה, יעשה. בעוד ביד השניה קוראים על הפוטנציאל שלו וכיצד הוא יכול לבוא לידי ביטוי בחיים הממשיים שלו שעליהם קוראים ביד החזקה.

קוראים בשתי הידיים ../images/Emo45.gif

היד החזקה מציינת את הדרך בה בחר השואל בחיים, והיא מראה את ההליכה שלו בדרך הזו. בנוסף, יד זו מורה על הווה ועתיד קרוב, כפי שהוא נקבע עד כה ע"י השואל. אם השואל יבחר לשנות את מסלול חייו ולממש פוטנציאלים, שעד כה הוא לא טרח לממש, הקוים ביד זו ישתנו בתוך 3 חודשים. היד החלשה מציינת את הפוטנציאלים ובהרבה מקרים ניתן למצוא, אנשים שבחרו בדרכים שגויות והפוטנציאלים האמיתיים שלהם לא מומשו כלל. כמו כן, יד זו מורה על ההווה והעבר של השואל, וכן על ההשפעה המשפחתית והחינוכית. בהצלחה.

למעלה