כשנשיא חדל אישים מעניק חנינה...

שרוף

New member
punk

איך את יכולה לומר אני מתחרטת על כך שהימין בשלטון? הרי העניין לא תלוי בך זה לא שהחלטת החלטה שגוייה שאת יכולה לבוא ולומר אני מתחרטת על ההחלטה שלי. העם בחר את בחירתו ואין פה שום עניין של חרטה. מעבר לכך את צריכה להיות שמחה שהימין בדמות הליכוד בשלטון כי הרי רק ימין מזוייף יכול היה להרים את השמאל מהאשפתות שהעם זרק אותו בבחירות האחרונות. תארי לך למשל שמפלגת האיחוד הלאומי תזכה במספר מנדטים כזה שיתאפשר לה להיות זאת שמקימה את הממשלה הבאה? אז באמת תתחרטי שלא בחרת בליכוד כדי שיעלה וימליך מחדש את השמאל.

*pank

New member
שרוף בנושא החרטה...

אני מנסחת מחדש.. אני מצרה על כך שהימין בשלטון.. אני מצרה על כך שגם אם השמאל היה בשלטון עדיין היינו תקועים עמוק בבוץ כי במדינה שלנו הדפיקות מכסה על הכל.. והכי אני מצרה על כך שהנשיא שלנו הוא קצב.. ובאיטליז שלו כבר נשחטה פרה קדושה.. פאנק שאומרת לעזעזל המדינה תשאירו לי רק את הספה,את הטלווזיה והמחשב.. ואת השכן מקומה שלישית..

שרוף

New member
וגם אותי אני החבר הטוב ביותר שלך

פה האם אני רציני? זאת לא הפאנק שהכרתי זאת פאנק אחרת לגמרי. בכל מקרה תשובתך ממש לעניין ואני מודה לך על הרצינות.

*pank

New member
שומרת לך מקום בספה...

נוכל לצפות יחדיו בחורבן המדינה.. (ב29- אינץ´) פאנק שכמעט נותרה חסרת מילים.... שרוף סחבק שלי? היתכן או שאני על סמי הזייה.. אז לילה טוב שרוף יקר (שהתווסף לרשימה)

hreuven2

New member
הר שפי פעלה לגביך כסם החיאה

נעלמת לנו וחשבנו שחס וחלילה בוכה את על גורל המדינה או שמא סתם חולה ובוכיה לה לבדה והנה הפלא ופלא בריאה את אלא שפיך במקום מרגליות יורה התגרויות.

*pank

New member
הראובן 2 שרק מהיותו מחושק..

הוא פי 2 נחשק...גם אני התגעגעתי אליך, אז באתי לירות בך קצת... זה הכל מאהבה... פאנק שדווקא כן חולה חולה עליך!!! (עדיין)

hreuven2

New member
כמו ברפת-פרה פרה

והראשון בתור והנחשק כמובן הוא הזוכה

למעלה