כשנשיא חדל אישים מעניק חנינה...

*pank

New member
כשנשיא חדל אישים מעניק חנינה...

גם לי יש חרטה כנה.. אני מתחרטת על כך שהימין בשלטון עם כל העליבות הכרוכה בכך... אבל אל דאגה הזונה הר-שפי אלוהים אינו ממהר לחנון את הרשעים.. עוד יבוא יומך.. פאנק

אריסטו

New member
אין אשה מתקנא אלא בירך חברתה

כנראה שזה מסר של זונה למי שהיא חושבת שהיא כמוה. ירדו לזנות השמאלנים האלה ובעיקר השמאלניות.

*pank

New member
אריסטו!!!!

אני מבטיחה לך שביום שבו ארד לזנות.. אידע אותך באופן אישי.. לא לפני שאקבל יעוץ מקצועי אצל הזונה הרשפי.. אבל עדיין אל תוציא את הדולרים מהבנק.. הפאנק עדיין בחורה טובה ובאמת שאין לה צמה..

אריסטו

New member
אני לא בא אליך בטענות על דעתך

הדבר לגטימי ובודאי כשהוא מוצג בצורה הגונה. לגבי הרשפי-מדוע השמוש במושג זונה? מדוע השימוש החוזר במושג הזה? מסתבר שכשהשמאל מתוסכל הוא אינו בורר במילותיו. אם הר-שפי זונה אז אולי כולן זונות גם את. יש כאלה שתשמישי מיטה העלו אותם למעלה ויש כאלה שהורידום. למקרה הזה אין כל קשר לא עם זה ולא עם משנהו. לדעתי סוג ההתיחסות שלך נועד למשוך אש וקבלת זאת ובזול.

*pank

New member
אריסטו יקר!

אתה צודק! הר-שפי לא זונה.. רק שותפה לרצח... שיהיה לך יום טוב אריסטו יקר.. (הזילות ממך והלאה..) בהמון חיבה פאנק.

*pank

New member
אריסטו! אהבתי את העדינות שלך..

דרך אגב, כפפות המשי בצבע ורוד.... לו רק הייתה לי צמה, עזות מצח של.. ומוסר ירוד אולי גם אני לא הייתי שותפה לרצח הכל תלוי בנשיא... פאנק שאוהבת אותך גם עם כפפות אגרוף..

Super giRl

New member
ואיך לעזאזל את יודעת את זה?

אני יודעת, את לא!!! את ממש לא יודעת אם היא כן הייתה שותפה לרצח או לא, נכנסת פעם לראש שלה? אם מישהו היה בא ואומר לך (בתקופה שלפני רצח רבין) :"רבין בוגד בא לא להרוג אותו, אני אהרוג אותו." היית מתייחסת ברצינות? היית קוראת למשטרה? אולי תתחסדי ותגידי שכן אבל התשובה ברורה לכולם, = לא. כך שגם את , חלילה , יכולת להיות שותפה לרצח, באותה מידה כמו ש"הזונה" (לא הבנתי את ה
לזנות) הר-שפי. תודה ולהתראות.

*pank

New member
super girl dont cry

רק תעשי לי טובה אחת מותק לפני שאתה הולכת.. תעבירי סמרטוט על הריצפה.. שלא נחליק על הדמעות... שלך בהפקרות מלאה פאנק..

*pank

New member
אם הייתי בט-מן! הייתי מקבלת תגובה

הולמת.. תאמיני לי..אפילו תגובה לוהטת.. משהו מהסרטים.. פאנק שאוהבת שלא מצפים אלא אם כן בשוקולד או בקצפת..

bigeitan

New member
גם אבישי רביב שותף לרצח !

מעניין למה כולם שותקים כמעט 6 שנים אחרי............

xnitrox

New member
i l0ve katzav!!!!

i just heard the great news on ynet in one of the great cities of the far east (sorry - no hebrew fonts) im very exited and surprized it made my day and i almoset cried didnt believe that the guy had the nerve and balls but apearently i was wrong eitan cabel i a fuking ugly asshole who just want publicity but so is aharon barak and this is very dangerous i`m going to get realy stoned tonight!!!! see you all in few months

למעלה