כשנסגרת דלת

כשנסגרת דלת

"כשנסגרת דלת נפתח חלון" - את המשפט הזה שמעתי המון פעמים בחיי. אני חושבת שאף פעם לא הצלחתי ממש להבין אותו לעומק. עד השנה. עוד מעט ממש (ענין של ימים) אוכל לומר - עברה לה כבר שנה. שנה מאז היום ההוא, שבו החלטנו שהזוגיות שלנו נגמרה. לא יודעת אם יש מי מכם שזוכר את השירשורים הראשונים שלי כאן בפורום (כן, לא היתי פה הרבה זמן) - שירשורים כואבים, טעונים, גדושי רגש, מלאי עצמה. הדבר הראשון שאמרו לי אז: תני לזמן לעשות את שלו. תשקיעי בך, עזבי אותו - תני מקום לעצמך. אז כמו ילדה טובה, הקשבתי לאחרים (במקרה הזה) ובמחצית השניה של השנה הזו הזדקפתי, הרמתי ראש ומצאתי שוב את עצמי. מצאתי שוב את האושר הזה, את הביטחון במי שאני ובמה שאני. והיום הגעתי לשיא. אולי שיא השיאים. עזבתי את מקום עבודתי אחרי 7 שנים. לא כי היה לי רע, לא כי נמאס. פשוט כי הציעו לי הצעה מפתה. הצעה שכל חיי חלמתי עליה. הצעה שלפני שנה הייתי פוחדת לקבל. עכשיו כבר לא. אז במקרה שלי = "כשדלת נסגרת - נפתחים אלף חלונות"... תודה לכל אחד מכם שהיה חלק מהתהליך הזה

../images/Emo45.gif עדיין לא מכירות אבל כל הכבוד

ובהצלחה בהמשך הדרך זה רק אומר ששום דבר לא סוף העולם ומעבר לפינה תמיד מחכה משהוא חדש ומסעיר יותר

אהובתי!

אני יודעת שאת העבודה הזו קיבלת בזכות ולא בחסד! מחזיקה לך אצבעות, יודעת שתצליחי בגדול.

שירלי6

New member
כבר אמרתי לך אז..

אומרת לך היום את מזכירה לי את עצמי. גם אני.. אחרי 7 שנים. בהחלט מאמינה בדלתות ובחלונות.. בהצלחה, מתוקה, רק אושר.

denur1

New member
תמיד תמיד משמח לראות

שיש הצלחות, שהחיים אחרי יותר טובים, שהזמן אכן מטיב. הרבה הרבה הצלחה.

קטי30

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

"סוף הוא תמיד התחלה של משהוא חדש" כייף לקרוא אותך כל כך קרני שימשיך וימשיך וימשיך לך ככה
לפעמים אנו מגלים כמה כוחות עצומים בנו תמונים ודווקא מתוך כל המכשולים אנחנו למדים לגלות כמה אנחנו חזקים ומחושלים "מכל הכוחות המשפרים את העולם, אין כוח הכרחי, וכה חזק כתקווה. בלא תקווה האדם רק חי למחצה. עם תקווה הוא חושב וחולם ועובד" [צ'ארלס סויר] כל מה שנותר לי לאחל לך קרני יקירתי זה המון, מלא, הרבה, ים, אוקינוסים של כוחות תקוות אהבות רצונות, שאיפות שתהיי הכי מאושרת שרק יכול להייות

אותי זה בכלל לא מפתיע..

במקרה שלך יקירתי השמיים הם הגבול..ממש ככה !! אבל הכי יפה זה...שזה מתלבש על משפט שהופיע פעם בחתימה שלי.. השמיים הם הגבול, והדרך - דרך ארץ את בחורה אמיצה חכמה ומבריקה, ואין לי ספק שתעשי חייל גם במשרה החדשה. ב ה צ ל ח ה ..מכל הלב. אוהב גם מרחוק...

קטי30

New member
../images/Emo199.gifקציצון../images/Emo12.gif מה אתה עושה ער ???

אני המומית
לילה טוב מאמי

navy123

New member
איזה כיף לשמוע

פתחתי את המחשב ועל הבוקר כאלו בשורות טובות.... איזה כיף... המון הצלחה יקירתי, ואין לי ספק שגם החלונות שנפתחו הם רק ההתחלה..... עוד תגיעי רחוק מאוד

תודה ל כ ו ל ם ../images/Emo24.gif

מתרגשת נורא מתה מפחד אבל בטוחה שקיבלתי את ההחלטה הנכונה! מקווה רק שלא אבלע במקום הגדול הזה

למעלה