כשנמאס...

kipip202

New member
כשנמאס...

בימים כאלה, שאני כל כך מכירה... ועוד אחד הולך קשר נגמר אין בו צורך עוד איש פוגע ופוגע ופוגע ואני אומרת די, זה כבר לא בשבילי אני מעריכה את החיים שיש לי אבל תמיד רציתי עוד עוד אנשים שהיו חסרים לי ועדיין חסרים דברים השתנו אבל לא פה לא עם האנשים שפה רק עם חדשים, כאלה שבחרתי יותר מתאימים לי אני לא אעשה שוב טעויות אני לא אתקרב יותר לאנשים שיפגעו בי ויפגעו בי ויפגעו בי עד שיתנתק הקשר וזה הכי כואב... טוב לי בבית טוב לי להיות עם עצמי כמה שעות אבל אני בוחרת ללכת ולתקן את העבר את מה שהיה חסר את הטעויות את הפגיעות להראות לעצמי שיכולים להיות לי גם חיים אחרים וטובים יותר.

בתור אחת שנפגעה מאוד השנה מ"חברות"

אני יכולה לומר לך שההחלטה שלך ממש לא נכונה- כי יש מלא סוגים של אנשים בעולם ולא צריך להתנתק ולהתרחק מכולם, רק מאלה שעושים לך רע ולא שווים שתהיי חברה שלהם. אולי נפגעת מבחור ותאמיני לי שנפגעתי והתאכזבתי כל כך הרבה שמבינה אותך וכמעט ופיספסתי את אהבת חיי רק בגלל שאמרתי שאני לא רוצה לצאת יותר לדייטים ובסוף שוכנעתי לצאת ולא הצטערתי. למה כל זה קורה לדעתך- למה הקשרים נגמרים ככה כשאת נפגעת

kipip202

New member
כנראה כי החברות נגמרה

התגייסתי לצבא ולאט לאט הבנתי מי באמת חברה ומי לא הקשר עם חלק מהחברות נותק [עם רובן האמת] או שאני ניתקתי כי הן פגעו בי אם זה כי הן דפקו פגישה או יציאה איתי כל הזמן או כי פשוט לא הסתדרתי איתם... קלטתי שיש להם הרבה דברים יותר חשובים מאשר הקשר איתי ורק אם משעמם להן ואין להן משהו אחר לעשות אז הן נזכרות בי... כבר לפני הצבא הרגשתי שהחברות האלה לא באמת יהיו שם בשבילי וכנראה שהקשר לא יחזיק מעמד עד אחרי הצבא ובגלל זה אני נמצאת כרגע במצב שאין לי כמעט אף אחד (וזה לא שלפני הצבא באמת היה לי כל כך חברות...)

shana86

New member
זה יעבור ../images/Emo24.gif

גם לי היה המון חברים ואז בתקופת הצבא זה הרבה חברויות הסתיימו. חלקן פשוט גוועו לאט וחלקן נגמרו בגלל הסיבות שאת הזכרת (חברות שהן לא ממש חברות) אבל זה לא נורא. עדיף לי כמו שהיום שיש לי 4, 5 חברים שאני סומכת עליהם והם חברי אמת מאשר קודם שהיו לי 20 ויותר חברים אבל זה היה סתם. את גם תכירי אנשים חדשים בצבא. אני יודעת שזה קלישאה אבל זה נכון. בקיצור, אל תתייאשי כי גם בחברות יש גאות ושפל ועכשיו את בשפל אבל אחריו תבוא גאות

kipip202

New member
אני כבר עוד מעט מסיימת צבא

וכן, הכרתי אנשים חדשים ומדהימים טוב לי עד שאני מגיעה הביתה ואני נכנסת חזרה למציאות של "לבד בלי חברים כמעט" (נשארו לי 2 חברות שלפעמים, לעיתים קרובות, אני יוצאת איתם). אני יוצאת לפעמים עם אחי או ידידים (בקשר לידידים- אני מדברת איתם מידי פעם אבל לא משהו קבוע) או חברות מידי פעם.. המצב הזה הוא כבר כמה שנים, עוד לפני שהתגייסתי ידעתי שאני לא רוצה את החברויות האלה כי הן לא עשו לי טוב, החלטתי להפסיק לצאת איתן כדי לחסוך לעצמי כאבי ראש ועצבים ונשארתי ככה לבד בימי שישי בבית... אתמול נותק עוד קשר שהיה כביכול חזק, אבל זהו הוא נגמר. הלוואי והיו לי 4-5 חברי אמת עכשיו, בקושי אחד יש לי.

אולי זה כי את צריכה להכיר חדשים

להתחיל להפגש עם חברי אמת שתכירי שיתאימו לחיים שלך אחרי השחרור

למעלה