כשמצב רוחנו ישתפר

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך
החניון לפיקניקים בעתלית

כילד פעמים רבות הייתה משפחתי נוהגת לפקוד את המקום. לשבת על שולחנות העץ להכין את המטעמים ולהלל אותם פעם אחר פעם כשהמשפט שהיה חוזר פעם אחר פעם היה "הפעם יצא כמו אף פעם " והייתי ילד וטיפסתי על המתקנים ובתמימותי האמנתי שהכל ישאר לנצח שתמיד יהיה טוב. ואתמול אשתי חגגה את יום הולדתה והחלטנו לצרף זוג חברים טובים ונסענו למקום שאולי אהוב עלינו במיוחד במדינה לראש הנקרה. המקום המדהים הזה שכבר היינו בו עשרות פעמים המקום שכל פעם אני עומד מולו ונפעם מכוחו ויופיו של הטבע המקום שלפני כמה שנים ביום הולדת אחר של אשתי בילינו שם בשירים ובריקודים עד בוקר המקום שאפילו בתי הקטנה עמדה בהשתאות ובסופו של יום אמרה ממש נהנתי. ובדרך עצרנו לארוחת בוקר באותו החניון בעתלית. והפעם אני לא אותו ילד קטן אלא אבא ובעל והבת שלי היא זו שמטפסת שם על המתקנים ואני הוא זה שיושב מול שולחן האוכל ומביט עליה בגאווה שמהולה באהבת אמת. 20 שנה חלפו המקום נראה כמעט אותו הדבר תחושות שונות ודומות הרבה רגש בחניון הפיקניקים בעתלית. הנסחף

זאת ילדותך השניה.../images/Emo29.gif

חזרתי במקביל עם הילדים שלי, לאותם הגילאים. עכשיו כשהם גדלו, אני בהמתנה. הילדות השלישית, אולי, בדרך. אבל, אסור להקדים את המאוחר.

robbi53

New member
אופס פיספסתי..יין בנחל עמוד,יאמי..

בשבת האחרונה הייתי טיול בנחל עמוד (בחלק הצפוני,ע"י צפת) ונשארתי לישון אצל חבר מילדות שלא ראיתיו יותר מ-30 שנה !(באר שבעי,הקשר חודש דרך האתר "חברה") בביתו שבנצרת. מצ"ב קישור לאלה שמזמן לא ביקרו בנחל עמוד באמצע הקיץ !!

לא רוצה להביע, דיעה../images/Emo10.gif

על המצגת שלך, רובי. אבל מצבו של הנחל בכי רע. נראה לי, שטבלתם בביוב של צפת. איך הריח ?

robbi53

New member
באמת אסור לך להביע דעה על הנחל..

מבלי להיות ולבדוק..(או שאינך רואה טוב) האם אתה חושב שכהורים לילדים קטנים אנחנו ניתן להם לרחוץ במי ביוב? בכל מקום שתמצא דגים (גם גדולים)חיים ובריאים זה אומר שהמים לא מזוהמים,נכון? הריח היה ממש כמו בבניאס,מעיינות דן ו/או כל מקום שבוא זורמים מי מעיינות.. חבל שלא יכולת להיות אתנו..פספסת יום באמצע הקיץ במקום מדליק ונעים..

אם שמעת נימת צער בקולי

רובי, אין לך, אלא להלין על שמיעתך. ממש לא מצטער, שמימי הנחל נקיים. שמח אנכי, שלא לקחתם שום סיכון. וגם לא הרחתם כלום. (עדיין לא מביע דיעה על המצגת)

robbi53

New member
חברי,נראה לי שנוצר מתח מיותר בינינו

בוא נחתוך פה,אין שום סיבה ובטח לא יוסיף לאף אחד מאיתנו העקיצות המיותרות.בוא נשאר חברים..(אולי אפילו טיולים משותפים?) שולח לך אימייל...

magy

New member
גם אני חושבת.....שכדאי ...

מוכנה לעזור בכל דרך..... אולי יהא זה הדבר האחרון הטוב, שאעשה בפורום הזה, לפני שאפרוש..... כמנהלת הפורום..... בוקר טוב לכם.......

robbi53

New member
סוגרים בינינו...

בוקר טוב, יש לך לפחות עוד פרויקט אחד שעליך להשלים כמנהלת שמתכוננת לפרוש.. למצוא מחליף/ה..

robbi53

New member
ידידתי,בדקתי,זה עובד,אולי חסר אצלך

במחשב איזה שהיא תוכנה או קובץ? מצרף שוב את הכתובת.. http://www.bzct.com/robbi/nachal%20amud/nachal%20amud.htm

למעלה