כשמצב רוחנו ישתפר

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
כשמצב רוחנו ישתפר

מהאסונות הפוקדים את המדינה..........(הלוואי בקרוב) אנחנו מוזמנים לביקור ביקב דלתון...... לא בשישי שבת....... היקב נמצא באזור הצפון.......... יש קליינטים?????????

magy

New member
חיפשתי בגוגל......ומצאתי

פרטים נוספים בנוגע למקום.......... עושה רושם טוב

טרה10

New member
פעם עבדתי בבנק..א"י בריטניה

אצל אותו יהושע בן ציון שנשוי לבתו של בעל הבנק נחום ויליאמס. [אני הייתי נער שליח עם משכורת של 37 לירות לחודש. ומה זה קשור..] נ.ז.[זאב ע"ש ז´בו] ויליאמס היה מבעלי ´יקבי אליעז´ שבבנימינה.! והנה מתברר השם ´יקבי אליעז´ הזה נעלם מרשימת היקבים שהופנינו אליה בלינק הקודם. אולי בגלל שנעלם היקב, כבר לא שמח כאן.! שנאמר: והיין ישמח..!

שקדי

New member
יין ישמח לבב אנוש......../images/Emo48.gif

לפעמים גם היינן.............

אגב מאגי גם אצלנו בונים עכשיו יקב

גדול וחדש בשיתוף עם יקבי רמת הגולן (הם שבעים וחמישה אחוז ואנחנו עשרים וחמישה) ובקרוב יתחילו לעשות בו יין אז גם אני אזמין אתכם וחוצמזה מי שמגיע לדלתון חסר לו שהוא לא קופץ בדרך לשם או בדרך חזרה אלי כי אני גרה עשר דקות צפונית לדלתון אולי אפילו חמש דקות נסיעה... וחוצמזה מאגי איזה קשרים יש לך בייקב דלתון?

טרה10

New member
לאחר הביקור ביקב רמת הגולן...

עצתי לכם אם אתפ רוצים..שהמבקרים גם יזכרו אתכם לטובה, שהשירותים יהיו שירותים..ולא במבנים טרומיים..עלובים..! חוץ מזה מה הקטע של אי ציון המקום.!?

טרה10

New member
מפה של האירועים..ומיקום היקב..בערך

בר יוחאי בטח מתהפך על משכבו..ממה שנעשה סביב קברו.!

magy

New member
יופי טרושקה.......שהבאת לנו מפה

כעת אני יודעת איפה הדלתון הזה...... ממש צמוד לקברי צדיקים, והאור הגנוז... ממש באמצע קדושה.....והצלת נשמות טועות...,,,,,צומח לו כרם אולי , פתאום עולה לי לראש רעיון משונה כזה, כל הצדיקים היו שתויים עד לוט....? ותוך כדי שיכרותם ראו מראות ופלאות שהיה פרי דימיונם ההזוי? יש שם גם פטריות????? כי אז זה מסביר את כל התמונה....... תודה על המפה

טרה10

New member
מושב אמירים הרי לא רחוק משם..

ובכלל סיבתו של צומת מירון כבר תיזכר בתוע"י לצערנו.. אז במושב אמירים גר חבר טוב שלי מתקופת ההתבגרות ופעם ביום העצמאות הוזמנו להופיע כשלישית בבמת בידור במגדל העמק.! תכניתנו כללה רק חיקוי של בו גוריון של אותו החבר מ.ב.מ ואת ´שיר המעלות´ שלהקת הנח"ל גנבה לנו. אותו חבר שהיה בילדותו מסורתי ידע את המנגינה ואת המלים מהחזן יוסלה רוזנבלאט. מה שלי למשל לא היה מושג. הוא שר ואנחנו עשינו קולות..והקהל נגנב. אני לא ממש זוכר אבל היו מחיאות כפיים קלות..וזהו.!

magy

New member
ומול מושב אמירים

יש את מושב שפר.......נכון? ואם נוסעים במעלה הכביש המתפתל אל ראש ההר........מגיעים אל : "חמדת ימים".... ובבית עץ על פסגת ההר, מקום שהוא שמורת טבע, הצופה אל הים התיכון מצד אחד, ואל הכנרת מהצד שני, בבית הזה, גר יצחק תוויאור, שמנגן בשבתות לקהל הרחב ואנין הטעם, יצירות מוסיקליות על פסנתרו בעליית הגג הרחבה והמקורה. והקהל יושב על כריות וספסלי עץ מרופדים...בנינוחות.... ומקשיבים לצלילים היוצאים מתיבת התהודה הגדולה של הפסנתר,,, ומגיעים אל הטבע העוטף את הבית. חוויה מיוחדת....

המלצה שלי ../images/Emo48.gif ../images/Emo140.gif

חנות היין הצמודה למנזר השתקנים בלטרון.* להכין סל עם סנדויצים, חמוצים, פירות להצטייד בחנות, בבקבוק יין. (אני אוהב, מוסקט מתוק) לצאת לחורשה סמוכה, בציר בית שמש. לפרוש שמיכה, או להשתמש בשולחנות העץ. לאכול, לאט לאט. ללגום, מדי פעם, מהיין. לחזור הביתה בשלום. ................. * לא כשר

אשור

New member
גם בנחשון יש יין טוב ואפשר ללגום

אותובביתו הממוזג של "יומלה".

אשור

New member
ועוד מקום מדליק,זה לשבת על ספסל

של אומן דגול שגר בגבעת ישיהו ולצפות על חבל עדולם.

טרה10

New member
בנחשון אלו יינות מרלו..ואילו ברמת

הגולן..יש המון סוגי יין..והם מקבלים מאוד יפה ומטעימים אותך..בכולם.! היקב נמצא בא.ת. קצרין. ועכשיו לאחר זיכויו של אביגדור קהלני חובה לבקר שם למי שעוד לא היה באתר עמק הבכא..שגם הוא בקרבת מקום. [ואחותו קבלה ממני אתמול מסר למסור לו..של ברוך מתיר אסורים.] אז מה היה לנו כאן: יין מרלו, יינות גולן, עמק הבכא, קהלני ואחותו.! ומסר ברכות..!

חוק הטבע ?../images/Emo68.gif

או חיק הטבע? ציר מומלץ, לטיול, פיקניק וכד´. הכביש הישן לירושלים. זה שהשתמשנו בו, טרם מלחמת ששת הימים. כביש עוקף לטרון. לאורך הציר, "יער הנשיא" (חיים ויצמן) הרבה נופשונים , פתוחים לכביש. האטראקציה. יערני הקרן הקיימת, לא עקרו את בוסתני הפרי. שרידי הישובים הערביים, מלפני מלחמת השחרור. בין העצים תמצאו תאנים, גפנים, זיתים, חרובים, מניבים. הכל לפי העונה. אפשר, למנגל, להסתובב בשטח, לקטוף פירות. לחזור הביתה בשלום.

למעלה