כשמי כן אני.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
לא פעם אחת, לא פעמיים, ואפילו לא שלוש, אלא ארבע פעמים, כשמי כן אני.

כשמי כן אני בפעם הראשונה בכך ששמי הפרטי הוא "מאור" ו"מאור" משמעו אור, או יותר מדויק, שמש, ובכך שאני מביא אור, שמש, צחוק ושמחה בכל פעם שבה אני בא.

כשמי כן אני בפעם השנייה, בכך ששמי השני הוא "חיים", ו"חיים" משמעם, ניחשתם נכון, חיים, ואני אכן החיים של כל מקום שבו אני מופיע, גם במציאות וגם באינטרנט ובאתר תפוז, כאשר כל פורום שומם שאני מגיע אליו מתמלא אנשים, שמחה, חיים ושיח רק בעקבות נוכחותי ובעקבות האור והשמש שאני מביא איתי.

כשמי כן אני בפעם השלישית, כאשר שמי השני הוא "חיים" דווקא לאחר ששמי הראשון הוא "מאור", מה שיוצר משמעות נוספת וגדולה יותר לשני השמות כאשר הם מופיעים כך בזה אחר זה ועוד בסדר הזה, מכיוון שבעוד ש"מאור" משמעו "אור" או "שמש", ו"חיים" משמעו חיים, שני השמות יחדיו ובסדר הזה יוצרים משמעות חדשה ונוספת, ולפיה אני "אור החיים" או "שמש החיים", שכפי מה שניתן לראות בשתי הנקודות הקודמות, זה בהחלט נכון.

ולבסוף, כשמי כן אני בפעם הרביעית והאחרונה, כאשר שם משפחתי הוא "פז", ו"פז" משמעו "זהב", ואם אני, שבכל אשר אני הולך אני מביא איתי אושר ושמחה, תום וצחוק, אור וחיים, אני אינני אדם זהב, אז מה זה אדם זהב?

השם שלי הוא מאור חיים פז.

אני אור. אני אהבה.

אני חיבוק. אני נשיקה.

אני תקווה. אני נחמה.

אני צחוק החיים. אני שמש העמים.

autokollhto-toixou-hlios-diafora-400x400.png

DANIAVNI

Well-known member

כשמי כן אני בפעם הראשונה בכך ששמי הפרטי הוא "מאור" ו"מאור" משמעו אור, או יותר מדויק, שמש, ובכך שאני מביא אור, שמש, צחוק ושמחה בכל פעם שבה אני בא.

כשמי כן אני בפעם השנייה, בכך ששמי השני הוא "חיים", ו"חיים" משמעם, ניחשתם נכון, חיים, ואני אכן החיים של כל מקום שבו אני מופיע, גם במציאות וגם באינטרנט ובאתר תפוז, כאשר כל פורום שומם שאני מגיע אליו מתמלא אנשים, שמחה, חיים ושיח רק בעקבות נוכחותי ובעקבות האור והשמש שאני מביא איתי.

כשמי כן אני בפעם השלישית, כאשר שמי השני הוא "חיים" דווקא לאחר ששמי הראשון הוא "מאור", מה שיוצר משמעות נוספת וגדולה יותר לשני השמות כאשר הם מופיעים כך בזה אחר זה ועוד בסדר הזה, מכיוון שבעוד ש"מאור" משמעו "אור" או "שמש", ו"חיים" משמעו חיים, שני השמות יחדיו ובסדר הזה יוצרים משמעות חדשה ונוספת, ולפיה אני "אור החיים" או "שמש החיים", שכפי מה שניתן לראות בשתי הנקודות הקודמות, זה בהחלט נכון.

ולבסוף, כשמי כן אני בפעם הרביעית והאחרונה, כאשר שם משפחתי הוא "פז", ו"פז" משמעו "זהב", ואם אני, שבכל אשר אני הולך אני מביא איתי אושר ושמחה, תום וצחוק, אור וחיים, אני אינני אדם זהב, אז מה זה אדם זהב?

אני אור. אני אהבה.

אני חיבוק. אני נשיקה.

אני תקווה. אני נחמה.

צפה בקובץ המצורף 95757
אנחנו קוצים ואתה שושנה
אנחנו כוכבים ואתה השמש
אתה אחד ושמך אחד וכל בני אנוש יהללוך סלה .

כוכבית מצויה

Well-known member

אני אור. אני אהבה.

אני חיבוק. אני נשיקה.

אני תקווה. אני נחמה.

צפה בקובץ המצורף 95757
אתה בעיקר בור פתטי.

אפילו בהבנת משמעות שמך אתה מפגין בורות בעברית.

כוכבית מצויה

Well-known member
שאת כזאת נשמה טובה
למות עלייכ
לאור השקרים שהוא טרח להפיץ עלי בכל הפורומים, ולאור זה שהוא ממשיך להפיץ אותם תוך התחזות למישהו שמבין בנושא, אני מאוד, אבל מאוד, עדינה איתו אבל זה רק כי אני מרחמת על עלובי נפש.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אתה בעיקר בור פתטי.

אפילו בהבנת משמעות שמך אתה מפגין בורות בעברית.
את החברה הכי גרועה שאי-פעם הייתה לי.

את תמיד מתנגדת לכל מה שאני עושה או אומר. מתי נשמע ממך גם מילה טובה?
לאור השקרים שהוא טרח להפיץ עלי בכל הפורומים
אם בחוות הדעת שלי נפלו טעויות אני כמובן מתנצל. עוד לא סיימתי את התואר 🤷‍♂️
ולאור זה שהוא ממשיך להפיץ אותם
ממשיך? לא מובן לי על מה את מדברת. בגלל רגישות הנושא, אולי לא כדאי לעשות זאת בפומבי. את מוזמנת לכתוב לי בפרטי ואשמח שנלבן בינינו את הדברים 🤷‍♂️
תוך התחזות למישהו שמבין בנושא
אני כן מבין בנושא. זה קצת מביך, במיוחד בגלל שבסה"כ אני אדם די צנוע, אבל האמת היא, שאני לא רק סטודנט לתואר ראשון בפסיכולוגיה. עוד בימי נערותי גיליתי עיניין בנושא וכתבתי בגיל 16 עבודה ושמה "תיאוריית האישיות הקוגניטיבית", ולא נעים לי להגיד, אבל האמת היא, שלדעתי זאת העבודה הטובה ביותר והחשובה ביותר בהיסטוריה של מדע הפסיכולוגיה, ולכן לא רק שאני מבין בנושא, אלא יותר מכך, אין מישהו, לא בעולם ולא בהיסטוריה, כולל פרויד, יונג, סקינר ופיאז'ה, שמבין בפסיכולוגיה יותר ממני.

עם כל הצניעות, כן? 😅
אני מאוד, אבל מאוד, עדינה איתו אבל זה רק כי אני מרחמת על עלובי נפש.
אני לא מסכים שאני עלוב נפש. לדעתי אני האדם המדהים ביותר בעולם, וזאת הודות למגוון ההישגים העל-אנושיים שלי 🤷‍♂️

אם זה באמת מעניין אותך, אז הנה מי שאני ומה שאני, ממש בכמה מילים:

בעתיד אנשים יגידו עליי שאני האדם החכם ביותר בעולם, אבל זה לא נכון, ואני לא רוצה את זה. | תפוז פורומים (tapuz.co.il)

🙂
הבורות חוגגת אצלו בכל התחומים.
ברור שאני יודע מי זה האיש שבתמונה ושהוא האיש המקורי שנשא בתואר. מאיפה את ואלפיני חושבים שאני מכיר את התואר "שמש העמים"? שהמצאתי אותו על דעת עצמי בצורה בלתי תלויה באיש המקורי שנשא את התואר?

הרעיון שלי, והכוונה שלי, היא שאני אהיה "שמש העמים" הבא אחריו. כמובן גם שבצורה שונה ממנו. סטאלין לא היה שמש, בטח שלא שמש העמים, כלל וכלל, ולכן זה אירוני שהוא נקרא כך.

התקווה שלי והחלום שלי, אחד מיני רבים, זה להיות האדם הבא בתור להיקרא ולהירשם בספרי ההיסטוריה בתור "שמש העמים", אבל הפעם בצורה שלא תהיה אירונית, ותוך כדי שאני באמת אהיה במובנים רבים שמש העמים ואהיה ראוי לתואר, וזאת בניגוד לסטאלין, שכאמור לא היה שמש כלל וכלל וכאשר הוא נקרא כך, הייתה בכך הרבה אירוניה לא מכוונת.

מי יודע, אולי יום אחד לתואר "שמש העמים" יהיה עמוד בויקיפדיה (חיפשתי בויקיפדיה את העמוד של התואר "שמש העמים" אבל לא מצאתי לא בעברים ולא באנגלית) ויציגו שם תמונה של סטאלין לצידה של תמונה שלי.

שני האנשים בהיסטוריה האנושית שנקראו "שמש העמים" אחד ליד השני. האחד, יוסף סטאלין, נשא בתואר בצורה אירונית כי הצמידו לו את התואר מבלי שבאמת היה ראוי לו. השני, ראוי לתואר באמת. מאור פז. הגואל והמושיע של התואר והכינוי, "שמש העמים".

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אתה צריך לבקש ממארס המלצות על הימורים בבורסה.
בורסה זה לא קזינו ובורסה זה לא הימורים, בורסה זה השקעות, וזה בעקבות מימדי היכולת והכישרון המתלווים אל ההשקעה בבורסה.

אם מישהו צריך לבקש ממישהו אחר עצות בבורסה זה פי 10 מארס ממני ולא אני ממנו. אני מזכיר לך שהרי אני זה שהוא הגאון פיננסי פה. לא פי 10 מארס.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מח"פי, לך תבקש מאמא שתקנה לך מוצץ חדש.
אוי, הקנאה, הקנאה.

אלוהים, תשמור עליי מהקנאים.
ועל הדרך שאל את המורה שלך לפסיכולוגיה של הזקנה מי זה האיש בתמונה שנשא בתור שמש העמים המקורי.

1702295389879.png
ברור שאני יודע מי זה ושהוא זה שנשא את התואר במקור. מה חשבת? שחשבתי בעצמי על התואר "שמש העמים" באופן בלתי תלוי?

הרעיון שלי והכוונה שלי הם להיות האדם השני בהיסטוריה הזוכה לתואר "שמש העמים".

סטאלין, אני לא אפתיע אותך אם אספר לך שהוא לא היה שמש כלל וכלל, בוודאי שלא "שמש העמים", אלא לגמרי ההפך, בצורה אירונית לחלוטין.

מנגד, הכינוי "שמש העמים" הוא באמת כינוי מיוחד מאוד ויפה מאוד, וחבל שהושחר בצורה נוראית כל-כך בהצמדתו אותו לאדם שכל-כך לא ראוי.

הכינוי היפיפה "שמש העמים" צריך לזכות לישועה וגאולה, ואני זה שאספק אותן, כי מי כמוני מתאים למשימה? אני מאור פז. גדול בני-האדם במאה ה-21. גדול בני האדם באלף השלישי. גדול בני האדם בהיסטוריה, למעט הנגר מנצרת.

הדבר הולם כפל כפליים בהתחשב בכך ששמי הפרטי, משמעו הוא תרתי משמע "שמש".

וזה מעבר למה שאני האדם החשוב והמדהים בעולם ובהיסטוריה (חוץ מישו) ועל כן האדם המתאים ביותר למשימה להיות האדם השני לאחר סטאלין הנושא בכינוי.

כאילו, ברצינות, האם זה יכול להיות מושלם? 😂

כמו סטאלין לפניי, אשא גם אני בחיי את הכינוי "שמש העמים", אך שלא כמו קודמי, אצדיק את הכינוי, ובאמת אהיה שמש עבור העמים, כך לפי תוכניותיי.

ובעתיד, כאשר יכתבו עמוד ויקיפדיה עבור הכינוי "שמש העמים" (בדקתי, אין עמוד עבור הכינוי לא בעברית ולא באנגלית, למרות שצריך להיות) יהיה אפשר לשים את תמונתו של סטאלין ואת תמונתי זאת לצד זאת.

שני התמונות של שני האנשים שזכו לכינוי "שמש העמים". האחד לא הצדיק את הכינוי, והשני הצדיק אותו. האחד השחיר את הכינוי, והשני גאל והושיע את הכינוי, והיה כשמו כן הוא, שמש עבור העמים.

השם שלי הוא מאור פז.

אני אור. אני אהבה.

אני חיבוק. אני נשיקה.

אני תקווה. אני נחמה.

העניין אתו שהוא בור
לא ממש 😅
לא 🤷‍♂️
אבל עם יומרות.
אתה סתם קנאי. לפחות אתה עושה את זה עם קלאס. זוכר את גברת הפחים? 😂
אני מבין את הביקורת המרומזת שלך אבל לא מסכים איתה. גאון אמיתי כן יכול להגיד שהוא גאון. האמונה שגאון אמיתי לעולם לא יגיד שהוא גאון היא מיתוס כוזב. יש גאונים שלא יגידו את זה אבל גם יש כאלו שכן, והם לא יוצאי דופן, אלא יש מספיק כאלו בשביל שניתן יהיה להגיד שיש כמות משמעותית.

למעלה