כשמי כן אני..................

כ"כ הרבה חוצפה?

אני מודה, שאני מתביישת אף בעצמי על מעשיי לאורך השנים, אולי אין אף סיבה מוצדקת לעשות את מה שעשיתי, עשיתי זאת מייתר "זרימה".......עשיתי זאת בשביל "לדפוק" את הבעל- בסופו נדפקתי אני....שנים התחננתי אליו שחסרה לי תקשורת ועוד כמה דברים....... "התעוררתי" כשהתחלנו ללכת לטיפול, ובעלי הבין בפעם הראשונה לאחר שנים שיש לנו בעיות..........., ועכשיו כשאנחנו בטיפול רציני ידעתי שאני אומרה לעזוב את החבר / מאהב שלי..ולא ידעתי עד כמה זה יהיה קשה!!!!!!!!!!!!!! אני יותר ממקווה לא לחזור לבגוד! יש לי אומנם קשרים מעטים לא בידיעת בעלי במיילים..........קשרים ידידותיים יותר או פחות ואני ממש לא רוצה להגיע למצב שאני שמה את כל הוני ומרצי בייעוץ ושקשרים מסוג זה יפריעו ומצד שני לחתוך את הכל נשמע לי להשאר דיי בודדה, כי אנחנו בתחילת הדרך של הטיפול ועדיין לא מקבלת/נותנת מהבעל את מה שאני זקוקה לו כ"כ כמו תקשורת וכו

מריוס זכריה

Member
מנהל
נו, היה מעניין?

למדת מזה משהו חדש? נראה לי שלא. חטפת על הראש קצת... לא נורא. אבל טוב ששאלת!
שבת שלום! מריוס

אייל 151

New member
תחליטי על תקופה של חצי שנה שבה את נמנעת מקשר

כלשהו עם גברים - כולל מיילים וכו'. תני 100% ממה שיש בך לבעלך. אל תרפי בקטע של תקשורת איתו. אולי תגלי שהוא מספק לך את כל צרכייך. אם זה לא יעבוד - תוכלי לחזור למצב הקודם. אני בטוח שגם החבר לא יברח.

אני צריכה כח.והרבה

זה מה שאני באמת רוצה "להתנקות" מכולם כולל מיילים (זה לא דרסטי מידיי?) בשביל לבחון באמת את הנשואים שלנו..תודהלכולם!!!!!!!!!!!

יעל717

New member
קשר עם מאהב זה פנטזיה נהדרת

פנטזיה חסרת בעיות,התחייבויות וכו' וזה הכיף שבעניין, אבל תאמיני לי שאם מאהב היה הופך לבעלך אז כל הפנטזיות היו נעלמות מהר מאוד ויחסים איתו היו נראים בערך כמו היחסים עם בעלך הנוכחי.כך שאין לך על מה לבכות,אם את רוצה לתת צ'אנס לבעלך אז טוב שקשר עם "האחר" נותק ועם הזמן את גם לא תרגישי את הצורך בקשר הזה.תני לזה זמן.

למעלה