כשמי כן אני..................

כשמי כן אני..................

היי, אני דיי "בושה" להתוודות, אבךל אני רוצה במקום אחד לפחות להיות כנה.........אני נשואה כמעט עשור שנים + ילדים. בתחילת נשואינו הייתי "נקיה" כמה שנים.אך לאט לאט עם הבעיות בזוגיות (שהיו לא מעטות, בעלי בנאדם קשה! שלא קל לחיות איתו, עם הרבה התפרצויות - (לא אלימות גופנית אבל נפשית כן!) , בנאדם סגור מאד "שלקלף" אותו צריך הרבה סבלנות אורך רוח מה שלי חסר........., יש לציין שהתחתנתי בתולה בגלל שאני מסורתית, לאחר מס' שנים התחלתי "לפזול" בתחילה זה היה רק פלירטוטחם במסגרת העבודה, הנאה ממחמאות וחיזורים, נשיקות קצת "ירידות" ולא מעבר.....לאחר שנה או שנתיים נוספות גם היה מעבר...... בגדול בגדתי פה ושם בלי קשרים ריגשיים דיי הרבה.....לפני כ-3 שנים הכרתי משהוא "שכבש" אותי!! תרתי משמע! זהתאהבות היתה איטית ואמיתית, הוא (כמה אבסורד.........) לימד אותי לא לבגוד בו, להיות רק שלו, מתוך אהבה והבנה, וזה לא היה קל כי אני בד"כ דילגתי על כמה...(אני נשמעת מזעזעת????), למדתי לתקשר איתו באמיתי, לתת לו, הוא נתן ותמך בי המון לאורך כל השנים................ לפני קרוב לשנה בעלי ואני החלטנו שננסה לשקם את היחסים (בעלי לא יודע שבגדתי וגם כששאל אם שכבתי תשובתי הייתה בשבועה..שלא..... ידע שיש לי והיו לי קשרים חברתיים ברמות גבוהות ואף הבין כי ידע שהוא לא נתן לי כלום) התחלנו ללכת לייעוץ זןוגי, התחלנו ללמוד אחד את השני, יש כמובן הרבה עליות והרבה ירידות , "החבר" שלי ואני החלטנו מתחילת הייעוץ שאנחנו לפחות מתרחקים פיזית....כדי לתת צאנס אבל אהבה נשארה! לפני כשבוע החבר שלי ניפרד ממני מסיבותיו הוא, בגדול כי הא ניפגע ממני מאד! , לא עונה לטל ואם עונה מנתק כששומע שזאת אני, לא מחזיר לי מיילים וכו, זה כואב, צורב, מבכיא, מחליא וכל התחושות שבחים לא חויתי אני חווה עכשיו! מצד אחד אני אומרת לעצמי יאלה הגיע הזמן...............לחזור לבית לפחות לתת צאנס אמיתי לבעל שלי , מצד שני אני ארגיש ומרגישה בודדה כ"כ! אין מצב שאגיע לרמת תקשורת עם בעלי כמו עם חבר שלי..................... אני ממש שבורה! אני בוכה הרבה, קשה לי ברמות שאני לא חשבתי שאוכל להכיל זאת.....והוא חתך דרסטי! לא יודעת מה אני רוצה לשמוע, רצציתי פשוט להוציא......... ועוד שאלה קטנה, נראה לך "שמערכות" יחסים במיילים בלבד.....כמובן לא בידיעת הבעל גם הם יכולים "לחבל" בזוגיות? תודה!!!!!!!!

אני מאמין שכך שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה

אין חוקים. כל בנאדם, כל אופי, כל סיטואציה, כל זוגיות והדינמיות הייחודית לה. מערכת יחסים נוספת יכולה לחבל בנישואים, והיא יכולה גם להוסיף לנישואים. קשה לנבא. ברור שאם מדובר במיילים בלבד, הסיכוי שזה באמת יחבל הוא קטן והוא נובע מהאפשרות שבעלך יעלה על זה. אבל למיילים יש נטיה לא לספק, ואז רוצים יותר. בלי שום קשר - הבכי והעצב שאת חווה עכשיו הם חלק מהמחיר שמשלמים כשמתאהבים בכלל, ובקשר מחוץ לנישואים בפרט. אם היתה לך האפשרות לחזור אחורה בזמן, האם היית מוותרת על ההיכרות עם אותו מאהב לו ידעת שתרגישי עצב כזה עכשיו?

שאלה קשה

אין לי עליה תשובה, כרגע אני מרגישה כ"כ רע שאולי באמת באוטומט הייתי עונה כן, חבל, אב לאם אני משחזרת את הקשר היו כ"כ הרבה רגעים "שוים" לימד אותי הרבה, העצים אותי הרבה...אבל אולי פגע בקשר הזוגי שלי, ואולי לא.................

seeyou

New member
המצב שלך ישתפר בקרוב

"מערכות" יחסים במיילים בלבד היו נכונים בתקופה שהיית בתולה אחרי שהסכר נפרץ אין סיכוי שתוכלי להסתפק רק בקשר וירטואלי. אז לא איתו-אם אחרים. יוסי

ortal08048

New member
מסכימה עם זו\זה שמעליי....

על איזה מצפון את מדברת?!?!?! כואב לך ויש לך מצפון לא על בעלך הנבגד פה אלא על ה"חבר" שמצאת לעצמך שנפגע מזה שאת מעדיפה את בעלך מאשר אותו...

אולי זה לא פייר

ולא בוגר להגיד את מה שאני אכתוב כאן, אני מאשימה בהרבה את בגידתי -בבעלי, הוא פשוט לא ראה אותי! לא שמע אותי! לא הבין אותי! לא הקשיב לי! זאת הייתה הבחירה שלי בין להיות אומללה ובודדה ללהיות אומללה עם חבר.................. כיום כשאנחנו בייעוץ ואני רואה שאכפת לו ושהוא רוצה לשפר..אז ורק עכשיו תעורר מצפוני, הקושי שאני חווהעככשיו הוא רב! כי אני גם אמורה להתמודד עם קושי הפרידה מהמאהב! אח...............וקושי בהתמודדות בשיפור היחסים עם בעלי..... מה שבישלתי-אוכל.........

pasa24

New member
אומללה ובודדה או אומללה עם חבר

= אומללה אז מה ההבדל? מענין להבין את סדר המשפטים שרשמת כאן, ומדוע בסדר הזה ולא הפוך? 1אני אמורה להתמודד עם קושי הפרדה מהמאהב. 2וקושי בהתמודדות בשיפור היחסים.

הסבר על הסדר

כרגע בשביל להיות עם הבעל, אני צריכה "לשחרר" את הרגשות אל החבר, מה שאני לא יודעת איך עושים, זאת פעם ראשונה שלי שאני ככה "נתפסת" לגבר, בכזאת עוצמה..................אני חושבת שרק אחרי שארפא ממנו (כמה זמן זה לוקח???????????) אני אוכל להמשיך לסעיף 2, לא?

מריוס זכריה

Member
מנהל
זה לא עניין של זמן, זה עניין של החלטה

הבעיה היא שההחלטה לא הייתה שלך, ולכן את חווה את זה כמשהו שלא בשליטתך. עדיין, את תמיד יכולה להחליט שאת רוצה להפרד ממנו (למרות שהוא כבר נפרד ממך - זה לא משנה!). במקרה הזה, זה יהיה מאוד מהיר. נראה לי שהבעיה, בין השאר, זה שאם את "משחררת" אותו, מה אז? האם את נתקעת עם בעלך - שלא בטוח שאת רוצה אותו. ואילו אם את נשארת מאוהבת בגבר הזה, אפילו מרחוק, כביכול אינך צריכה עדיין להחליט כלום. אני חושב שכל התשובות נמצאות כבר בפנים, בבטן. מה שחסר זה האומץ להקשיב לבטן שלך. מריוס

karmma

New member
אולי כדאי..

שתפטרי מהמצפון+מאהב ותשארי זונה פשוטה וחסרת מצפון של הבעל?

אייבורי

New member
חסד

החבר שלך עשה עימך חסד גדול, אולי ההקרבה הגדולה ביותר שיכל לעשות כחבר. הוא שיחרר אותך \ ניתק אותך ממנו וכעת תוכלי להשקיע את המאמץ עם אישך. בגידה איננה רק אקט מיני, בגידה היא אקט של חיבור נפשי וחברי. הצורך שלך בחבר יכול להתמלא עם בן זוגך אבל לשם כך את צריכה לוותר על הקלות שבחברות עם החבר. זה הזמן להודות לו על מה שעשה למענך.

קרנית6

New member
שלוםל"בוגדת עם מצפון"

ברצוני להציע לך כמה הצעות: 1. הגדירי לעצמך את הצרכים, והרגשות שהם מהותיים לך בזוגיות את רוצה שיהיו במערכת הזוגית שלך עם בעלך? מהם? 2. מהם, לדעתך, הצרכים והרגשות של בעלך? 3. בקשי ממנו שגם הוא יערוך רשימה של רגשות וצרכים שחשובים לו בזוגיות, וגם ישער את הצרכים והרגשות שלך. 4. שבי עם בעלך והשוו ביחד את מה שכתבתם. לאילו תובנות הגעתם? 5. איך התקשורת שלך עם בעלך? אשמח מאוד אם תוכלי לספר על תהליך הזה כדי שאוכל להמשיך להמליץ לך. יום נעים ובהצלחה.

קיבלת החלטה שגויה

ההחלטה לנסות לשקם את יחסייך עם בעלך היתה, אולי, נכונה מבחינה מוסרית ומצפונית אבל שגויה לגמרי מבחינתך האישית - את עדיין לא מוכנה לצעד הזה. והתוצאה היתה הרסנית - במו ידייך הרגת מערכת לא אידילית אבל יציבה ומתפקדת ועכשיו את משגעת את כולם - את בעלך, שסביר להניח לא יודע מה את רוצה ממנו, את המאהב ומי יודע את מי עוד. תתאפסי על עצמך, אשה!

seeyou

New member
תתאפסי על עצמך, אשה!../images/Emo152.gif

היא לא יכולה-היא בוגדת בלי מצפן(compass ) על מצפון אין מה לדבר ".... בגדתי פה ושם בלי קשרים ריגשיים דיי הרבה" "המאהב החדש לימד אותי לא לבגוד בו, להיות רק שלו, מתוך אהבה והבנה, וזה לא היה קל כי אני בד"כ דילגתי על כמה"... היא בא מבית מסורתי
סוף סוף למדה לא לבגוד
בנתיים רק במאהב-
ברור שמותר לבגוד בבעל-זה לא רק מותר זאת מצווה
עכשיו כול היועצים ילמדו אותה מה זה נשואים? להסתפק בדיאט-סקס? יש סיכוי? ייתכן רק בדרך השתלה. הרווקים צריכים ללמוד ממנה מה מצפה להם
לא שחסרות נשים נשואות שבוגדות אבל עם כול כך הרבה חוצפה עוד לא פגשתי.

I C E M A N 7

New member
"הרווקים צריכים ללמוד ממנה מה מצפה להם"

אם לא מספיקה המציאות של החברים, הפורום הזה משלים את התמונה ועוד הדייטים שלי מתבכיינות לי על גברים שלא ב-ז שלהם להתחייב

seeyou

New member
מתבכיינות לי על גברים../images/Emo13.gif-הייתי בסרט הזה

מלודי6

New member
"בוגדת בלי מצפן

על מצפון אין מה לדבר". אהבתי :) שנינות במיטבה.

למעלה