כשמישהו פוגע בכם-

כשמישהו פוגע בכם-

במילים/מעשים- האם באמת הבחירה להיעלב היא שלכם, כמו שתמיד אומרים, או שיש מקרים שאי אפשר שלא להיעלב
מה אתם עושים כשאתם נפגעים מדברים שאחרים כותבים /אומרים לכם שגורמים לכם להרגיש רע עם עצמכם- אומרים משהו, מבליגים, אחר

thankful

New member
אלך "הפוך על הפוך"(זכרונות מהמלחמה)

ואשיב , שכאשר אמרתי לדודתי בזמן המלחמה (כולנו שהינו ביחד) , משהו (כבר לא זוכר מה) , אפילו שני דברים , כאשר כלל לא התכוונתי להעליב/לפגוע בה , אז בפעם השנייה שאמרתי (לא את אותו משהו , אלא משהו אחר) וראיתי את תגובתה , אמרתי לה שהיא נעלבה כי היא *בחרה* להיעלב - ונראה שהיא לא כ"כ הסכימה איתי . כפי שאמרתי , לגבי עצמי במאמר על העבודה שסיימתי , אני משתמש בשיטת ה "המרה להומור" , ומנסה לפתח איזושהי בדיחה או משהו מצחיק אחר - בכך אפשר (אולי) גם "לרכך" את הצד השני , וזה מעביר אותי לסדר היום מצויין . שוב , זה לא תמיד קל , אני בחור רגיש ו "עקיץ" , אבל זה אפשרי , ומפתחים טכניקות , ככל שנמצאים יותר ויותר בסביבה של אנשים , כך לדעתי פחות ופחות "נעקצים" , וגם מכירים את ה "שטויות" של הצד השני ... ליאור .

BellA עלמה

New member
אישית

לא אוהבת את המשפט "אם אתה נעלב זה בגלל שבחרת להעלב" לא לוקח את האחריות מהמעליב ז'א אני יכולה להגיד מה שבא לי, בצורה הכי אכזרית בלי לקחת בחשבון שזה מעליב. בלי לקחת בחשבון את ההשלחות אני חושבת רק על עצמי. לא אם אני נעלבת זה כנראה בגלל שמאמר לי משהו מעליב. אין לי עור של פיל אני לא רובוט אני בת אנוש (תודה לאל)

למעלה