כשמבצעים מעגל

כשמבצעים מעגל

באמת צריך את כל הפיגיונות, קדרות, גביעים ומטאטים ? זה באמת עד כדי כך קריטי ? אי אפשר להשתמש בסכין יפנית במקום פיגיון וכוס פלסטיק בישביל גביע ?

ShiVeee

New member
תשובה

שלום שוודי האמצעים האלה נועדו אך ורק כדי שתוכל להתחבר לקונוטציות הדרושות לכישוף... הדברים האלה שימושיים בגלל שהם סימליים בכישוף. לפגיון אין כוחות מאגיים. מה שצריך לכישוף באמת זה אתה והמוח שלך. זה הכל. את השאר ...זה כבר תלויי בך ומה שנראה לך מתאים . אם סכין יפאני או לדרמן מתאים לך... לך על זה.. כמו תמיד אתם רשאים לחלוק

Dia Leoghann

New member
לא ממש....

הפגיון, הקדרה, הגביע המטאטא ושאר הדברים הם פשוט סמלים זה הכל. אם יש לך משהו אחר המסמל את אותו דבר אתה יכול להשתמש בו במקום. הפגיון מסמל את יסוד האש, את ההגיון, את ההפרדה בין אמת ושקר או חרבו של נואדה. הגביע מסמל את הרחם הנשי. הוא מסמל את יסוד המיים. הוא יכול לסמל את הגביע הקדוש הנוצרי או את המקור שלו - הקדירה של הדגדה. הקדירה יכולה להחליף את הגביע או לסמל השראה והארה או את קדירתו של הדגדה. המטאטא יכול לסמל נקיון או חופש. הוא יכול להחליף את המטה שמסמל את יסוד האויר ואת חניתו של לו. ישנו גם יסוד האדמה המיוצג לפעמים בצורת אבן או קריסטל או חומר אחר המסמל את אבן הפאל. כל התיאורים האלה הם "פחות או יותר" ויש כאלו שיחלקו על דעתי. לכל מסורת יש את דעותיה, כליה וטקסיה. בוויקה למשל הפגיון, הגביע, המטה (שהוא למעשה לא מטה אלא בדיד שכן הוא באורך של כ-40 ס"מ בלבד), והפנטגרם הם יותר דומיננטיים. בדרואידיות יהיו אלה המטה (באורך של 1.80 לפחות), הקדירה והחרב שיהיו יותר דומיננטיים, אך הם מסמלים פחות או יותר אותו דבר. בברכת אור ואמת, Dia Leoghann

מצטרף לשאר התגובות!

גם לפי דעתי אלו רק סמלים, כמו שבכישוף אהבה אתה לא תשתמש בפיגיון או בצסעים כהים, כי זה לא מה שזה אמור לסמל אתה תשתמש הצבעים בהירים ופרחים...... (וגם זה לא תמיד....) מקווה שהבנת!!

witch13

New member
תראה...

המטרה בכל אחד מהכלים האלה הוא לנווט אנרגיה... אני אישית משתמשת בסכין מטבח בתור פגיון, בגלל... שפגיון זה הוצאה יקרה, וההורים שלי לא יתנו לביתם בת 14 לקנות פגיון. לעומת זאת, גביע ופנטאגראם יש לי והם עוזרים מאוד. לפי דעתי, השימוש בכלים אלה הוא רק עוזר. מומלץ בחום
דנה

למעלה