כשיבוא נדע כי השמש תלהט גם בלילה אין כבר סגור ואפילו אין גבול והיד שכמהה תסיים בנגיעה כשיגיע ישכחו תחבולות מחושבות נעלה מן המצולות, נפיל החומות, נהפוך את גופנו לעושה נפלאות כשיופיע נתמזג אט אט ונהיה לאחד
וכשיבוא-נפסיק ללחום וכשיבוא -נפסיק לחלום וכשיבוא ניהיה בהלם-ולאחריו נחזור לתלם וכשיבוא יהיה זמן-נפגע בכל מי שלא נאמן וכשיבוא אחים - נילחם חילוניים בדתיים וכשיבוא יבוא הלום- יתפוגג החלום וכשיבוא נדע שהפכנו ככל העמים-הנמשיך לשלם בדמים? ועל אף כי כן אנא בוא אני אני מתחנן-ומבטיח אפילו להתחתן
וכשיבוא לא נפסיק לשיר וכשיבוא לא ניסגור השער וכשיבוא נרפה מין העניין וכשיבוא נחמוק אל תוך השיר וכשיבוא לא נסיים תשאלוצ וכשיבוא נשאיר יחדיו חבוקים וכשיבוא נשתוק שתיקה דקה וכשיבוא לא אעזוב אוצך וכשיבוא פיתאום נעצים ת´שירים וכשיבוא האדום הוא צבע החיים וכשיבוא אדום בוכה אלייך
ינעל דינם האיקונים האלה..כשצריכים אותם חחחחחחחחחחח את מבינה יקרה שלי....זה מה שאני אוהבת בחברות שלנו....אנחנו תמיד משלימות האחת את רעותה אהבתי מאד את תגובתך
זו שתראה לו....חחחחחחחחח הוא היה בהסגר) אפשר לחשוב שמישהו שואל אותי משהו בבית הזה
חחחחחחחח אני מתגלגלת מצחוקקקקקקקק אורן בדיוק בא לתת לי את החתולה חחחחחחחחחחח ראה את מה שכתבת חחחחחחחח אני מתה מצחוקקקקקקקק יותר טוב שלא תשאלי.....חחחחחחחחח לא מתכוונת לספר לך מה היתה התגובה שלו...חחחחחחחחחח אויייייי אני לא יכולה יותר חחחחחחחח שרי זהו...הלך עלינו
חחחחח למה זה תמיד ככה למה..??? דוקא שסוף סוף הסכמתי להענות לבקשתך))))
על הסיבוב השני ...או שרק היה נדמה לי) חחחחחח סיבוב שני במיוחד בשבילך)), קאזה - אתה בהאזנה??? יד נעלמה לוטפת רופסת, סותרת. פני האדימו - סמוקות הן, ראשי - סחור סחור הומה, עיניי - עצומות למחצה גופי - נענה. האח הדולק - חומו השאיר אורו האיר תומתו - הפציר. הזכות, התום פלאות עולם חובק, אל מצחי ברוך ניצמד, נושק. שפתיים כמהות מפצירות בי לגעת גישוש, מבט חודר... שפתיים חושקות מפצירות בי לטעת, משחר לפיתחו עולם אחר... ממממממ................חחחחחחח קאזה, רוצה סיבוב שלישי?!?
עם פרי באושים בכל שיר סיוט הלילה גם הוא לא יכול להבדיל בין חיים למוות בין מפגש אוהבים. כשתבואי לבד בדרכך למקום אחר אני אהיה שוב מאוהב רוצה את הכל. אותך בליל ירח הר געש מתפרץ אסע לקראתך בארבע על ארבע במסע אל העבר ואראה אותך שוב מחייכת ועל כך יהיה מאושר
שולח מלוא החופן פירותיו, בחשכת ליל אפלולי מביט ירחי מביט בך - יקירי יום יפציע עלות החמה מצועף מבטי - מלא ערגה יבוא המחר עימו יביא אותה הכמיהה, יפה זכה, תמימה... היביא?!? חחחחחחחח אגב, עד כמה שידוע לי ,זה לא היה הרב עובדיה שברך
מתוך בתים גבוהים הגמדים כולם פתאום באים אחד אחד אל אפרת כי אפרת היא האגדה כולה ואן אחת האגדות אשר דמה לה שומר נפשך נמלט שומר נפשו תמים כי אין העיר מקלט ואין בו רחמים והם שווים אל הבתים גבוהי קומה והם חומקים אחד אחד אל תוך העיר אר אפרת לה עוד ניצבת במקומה רשהם בורחים לאגדות סוגרים השער ומי מחזיק במ... אפרת נשמה טובה