כשיבוא....

שרי 43

New member
כשיבוא....

כשיבוא נדע כי השמש תלהט גם בלילה אין כבר סגור ואפילו אין גבול והיד שכמהה תסיים בנגיעה כשיגיע ישכחו תחבולות מחושבות נעלה מן המצולות, נפיל החומות, נהפוך את גופנו לעושה נפלאות כשיופיע נתמזג אט אט ונהיה לאחד

קאזנובה

New member
שלום שלום ואין שלום ../images/Emo65.gif מנופץ

וכשיבוא-נפסיק ללחום וכשיבוא -נפסיק לחלום וכשיבוא ניהיה בהלם-ולאחריו נחזור לתלם וכשיבוא יהיה זמן-נפגע בכל מי שלא נאמן וכשיבוא אחים - נילחם חילוניים בדתיים וכשיבוא יבוא הלום- יתפוגג החלום וכשיבוא נדע שהפכנו ככל העמים-הנמשיך לשלם בדמים? ועל אף כי כן אנא בוא אני אני מתחנן-ומבטיח אפילו להתחתן

letter55

New member
וכשיבוא לא נעזוב את העיר

וכשיבוא לא נפסיק לשיר וכשיבוא לא ניסגור השער וכשיבוא נרפה מין העניין וכשיבוא נחמוק אל תוך השיר וכשיבוא לא נסיים תשאלוצ וכשיבוא נשאיר יחדיו חבוקים וכשיבוא נשתוק שתיקה דקה וכשיבוא לא אעזוב אוצך וכשיבוא פיתאום נעצים ת´שירים וכשיבוא האדום הוא צבע החיים וכשיבוא אדום בוכה אלייך

אפרת.א

New member
הוא בא...

גופה התפתל. יד אחת נשלחה אל מולו שניה - ריחפה על גבו בשלה, ענוגה, נשאבה אל תוכו. נאקה בקעה מגרונה נשנק נחנק קולו. שני גופים לבבות פועמים באחדות, בערגה בעוצמה אדירה. נושקים, נושמים, נושפים... דומיה. "היי", לחשה ברגיעה, בתוכו חייכה, נרדמה...

שרי 43

New member
מואהההההההההההה

ינעל דינם האיקונים האלה..כשצריכים אותם חחחחחחחחחחח את מבינה יקרה שלי....זה מה שאני אוהבת בחברות שלנו....אנחנו תמיד משלימות האחת את רעותה אהבתי מאד את תגובתך

letter55

New member
רעותה אהבתי

ואני, זרועותי כבר פרושות-לקראתך. אך כובדן בעוכרינו, הנה הן נשמטות, מכות על ירך והמכה כואבת ןצלילה מבשו-את בואיך

שרי 43

New member
ואני....

ואני שזרועותי פרושות ממילא הקל כובדן למשקל נוצה שוק, ירך, המכה הכואבת יעלמו בשניה קח נשיקה

אפרת.א

New member
חחחחחחחחחח מתוקה שלייייייי ../images/Emo25.gif

"כשאת מחייכת, אני מחייכת... כשאת עצובה - גם אני עצובה...." ועל זה קוב היה אומר : "נו מה..."
חחחחחחחחח הי, רגע - אז זה מה שאת אוהבת בחברות שלנו?!? חחחחחחחחחח אוהבת אותךךךךךךךך מואהההההההההה
חזק חזק מתוך הנשמה

שרי 43

New member
גם..וגם חחחחחחחחחחח ../images/Emo25.gif

ואל תראי בשום אופן את ההודעות האלה לאורן חחחחחחחחחחחחחחח

אפרת.א

New member
אם אני הייתי צריכה להיות

זו שתראה לו....חחחחחחחחח הוא היה בהסגר:)) אפשר לחשוב שמישהו שואל אותי משהו בבית הזה
חחחחחחחח אני מתגלגלת מצחוקקקקקקקק אורן בדיוק בא לתת לי את החתולה חחחחחחחחחחח ראה את מה שכתבת חחחחחחחח אני מתה מצחוקקקקקקקק יותר טוב שלא תשאלי.....חחחחחחחחח לא מתכוונת לספר לך מה היתה התגובה שלו...חחחחחחחחחח אויייייי אני לא יכולה יותר חחחחחחחח שרי זהו...הלך עלינו
חחחחח למה זה תמיד ככה למה..??? דוקא שסוף סוף הסכמתי להענות לבקשתך:)))))

שרי 43

New member
קאזה....

עד שהוא הגיע...תן לסיבוב הראשון להטמע בנו אחכ´ נמשיך לסיבוב השני

letter55

New member
מי הגיע.... ערפל

בהדר זר אני כבול. את הכנפיים אקפל. בהמתנהלגאולה אשב החדר האפל וקול של רוחות והומיה

אפרת.א

New member
מישהו.....מתישהו ויתר

על הסיבוב השני ...או שרק היה נדמה לי:)) חחחחחח סיבוב שני במיוחד בשבילך:))), קאזה - אתה בהאזנה??? יד נעלמה לוטפת רופסת, סותרת. פני האדימו - סמוקות הן, ראשי - סחור סחור הומה, עיניי - עצומות למחצה גופי - נענה. האח הדולק - חומו השאיר אורו האיר תומתו - הפציר. הזכות, התום פלאות עולם חובק, אל מצחי ברוך ניצמד, נושק. שפתיים כמהות מפצירות בי לגעת גישוש, מבט חודר... שפתיים חושקות מפצירות בי לטעת, משחר לפיתחו עולם אחר... ממממממ................חחחחחחח קאזה, רוצה סיבוב שלישי?!?

letter55

New member
האופק הוא ים מאוהב

עם פרי באושים בכל שיר סיוט הלילה גם הוא לא יכול להבדיל בין חיים למוות בין מפגש אוהבים. כשתבואי לבד בדרכך למקום אחר אני אהיה שוב מאוהב רוצה את הכל. אותך בליל ירח הר געש מתפרץ אסע לקראתך בארבע על ארבע במסע אל העבר ואראה אותך שוב מחייכת ועל כך יהיה מאושר

אפרת.א

New member
האופק הוא ים מאוהב

שולח מלוא החופן פירותיו, בחשכת ליל אפלולי מביט ירחי מביט בך - יקירי יום יפציע עלות החמה מצועף מבטי - מלא ערגה יבוא המחר עימו יביא אותה הכמיהה, יפה זכה, תמימה... היביא?!? חחחחחחחח אגב, עד כמה שידוע לי ,זה לא היה הרב עובדיה שברך

שרי 43

New member
ואני דווקא חשבתי ש.....

הוא התכוון לשיר שלי..."סערה" חחחחחחחחח שהיה הולך טוב עם סיבוב שני, שינוי תנוחה חחחחחחחחחח

letter55

New member
שיר שכתב יענקליה רוטבליט

מתוך בתים גבוהים הגמדים כולם פתאום באים אחד אחד אל אפרת כי אפרת היא האגדה כולה ואן אחת האגדות אשר דמה לה שומר נפשך נמלט שומר נפשו תמים כי אין העיר מקלט ואין בו רחמים והם שווים אל הבתים גבוהי קומה והם חומקים אחד אחד אל תוך העיר אר אפרת לה עוד ניצבת במקומה רשהם בורחים לאגדות סוגרים השער ומי מחזיק במ... אפרת נשמה טובה

למעלה