כשחושבים על זה...

קוקייה

New member
כשחושבים על זה...

תחשבו כמה נדיר זה למצוא אהבה אמיתית! כמה העולם גדול כמה אנשים יש בו, אנשיריך באתם שונים אחד מהשני וכזה זה נדיר למצוא בכל העולם, ובין כל האנשים שחיים בו מישהו שאתה אוהב אותו והוא אוהב אותך, זה פשוט נס!!! אני מקווה שהצלחתי להעביר את הפואנטה של ההודעה פשוט... צריך באמת הרבה מזל כדי למצוא את המישהו האמיתי

K a R n O n A

New member
הפואנטה.....

הפואנטה עברה וברור... וכשאת מסתכלת על אנשים שמצאו את האהבה הזאת את לא מבינה למה הם ולא את..........וגם מבינה שזה יכול להיות אפששרי ובגלל זה אנחנו רק מחפשים כל החיים........

עדימ

New member
אני מצאתי-חברה תאומה שחושבת כמוני

ואנחנו זהות בכל!

K a R n O n A

New member
מדברים על אהבה

ולא על חברות.... למרות שחברות אמיתיות גם מאוד קשה למצוא.......

עדימ

New member
אני לא יכולה להפריד בין הדברים

אהבה באה מחבורות אמיתית וחברות אמיתית באה מאהבה אמיתית

תות15

New member
והמשך תגובה בדלהי...

אהבה לא חייבת לבוא דווקא בגלל חברות.. וגם חברות לא חייבת לבוא עם אהבה.. יכול להיות לך מישו שאתה יותר נפתח לדבר איתו, או שהוא יותר מצחיק אותך, או לוידע מה, שיש ביניכם חברות, אבל ממש לא בקטע של אהבה..

As היחידה

New member
מסכימה עם תותי... ../images/Emo23.gif

אני חושבת שדווקא יש הבדל בין אהבה לחברות... אבל כן יש מצבים שחברות יכולה להפוך לאהבה.
שתקו

עדימ

New member
אני כן חושבת

ואני לא מדברת על אהבה רק בין בני זוג אלא גם בין חברות. אלמלא האהבה שלי לחברתי לא כיתי ממשכה בחברות והחברות לא היתה אמיתית. אלמלא חברות אמיתית וכנות מצד שתינו לא היתה אהבה בינינו

sh53

New member
פשרה = דרך חיובית להשיג דברים

אנשים לפעמים מסתכלים על פשרה כעל משהו שמפסידים בו, אני נותן, נותן ונותן (הפשרה) ואילו אחרים רק מקבלים, מקבלים ומקבלים, אך שוכחים שיש גם את המחר - מחר הגלגל יתהפך ואנו נקבל, נקבל ונקבל. להתפשר ולתת מעצמך מקרבת אנשים אליך. אנשים מתקרבים אליך, אתה מכיר יותר אנשים. אתה מכיר יותר אנשים, יש לך יותר אופציות גם לחברים וגם לאהבה. לפעמים אנשים מחפשים את הבלתי אפשרי, זה לא בסדר בו/בה וזה לא בסדר בו/בה, אבל לא חושבים לוותר או להתפשר, ואולי במחשבה זו מאבדים סיכוי לאהבה או חברות עם מי שנמצא/ת מולם.

תות15

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

אני מודע לעובדה שיש לי מזל בכמויות מסחריות..

העברת את הפואנטה

וזה נכון כשחושבים על זה אבל לפי היהדות לכל סיר יש- לא רק מכסה אחד אלא כמה מכסים ככה שלדוגמא אם המכסה שלך חס וחלילההה נהרג או משהו.... יש לך עוד מכסה איפשהו שם בעולם... ואפילו לא אחד ומצטערת על הדוגמא

מדהימה69

New member
ברור שזה קשה..

אחרת למה כולם רוצים למצוא אותה? כולנו רוצים את הבלתי ניתן להשגה\ממש קשה להשגה-ואגב,לא כולם מוצאים את 'אהבת חיהם'...

למעלה