כשזה עמוק את יודעתתת זה מה יש ברדיו שעו"ה.
C Cool Simsit New member 15/9/05 #4 אני אני!! דחוף ביותררר אני חייבת דחוף טיוט' למכנס קצר! או שמישהי תראה לי דולי שלה (שהיא עשתה דהה . אני מדברת לעצמי נכון?) שיש לה מכנס קצר! לא ג'ינס קצר אלא מכנס קצר! בבקשה זה ממש ממש דחוף! המגיבה נסגדת!!
אני אני!! דחוף ביותררר אני חייבת דחוף טיוט' למכנס קצר! או שמישהי תראה לי דולי שלה (שהיא עשתה דהה . אני מדברת לעצמי נכון?) שיש לה מכנס קצר! לא ג'ינס קצר אלא מכנס קצר! בבקשה זה ממש ממש דחוף! המגיבה נסגדת!!
C Cool Simsit New member 15/9/05 #6 זה מאגניף אבל זה לא מה שחיפשתי אני צריכה מכנס יותר קצר (מצורף בקובץ) אם למשהי בא לעזור לי...... אני מאוד מאוד אשמח!
זה מאגניף אבל זה לא מה שחיפשתי אני צריכה מכנס יותר קצר (מצורף בקובץ) אם למשהי בא לעזור לי...... אני מאוד מאוד אשמח!
C Cool Simsit New member 15/9/05 #8 תודה רבההה חולה עלייך!! מואההה כוסיט קטנה ומתוקה!! אגב איך קוראים לך? הלכתי לישון! לילה טוףףףףףףףףףףףף
תודה רבההה חולה עלייך!! מואההה כוסיט קטנה ומתוקה!! אגב איך קוראים לך? הלכתי לישון! לילה טוףףףףףףףףףףףף
ה המפלוץ קריימר New member 15/9/05 #10 הי../images/Emo11.gif מישהי יכולה בבקשה להפוך את זה לGIF שקוף? האתר של הGIF עדיין לא עובד. תודה
ש שושה היפיופה New member 15/9/05 #11 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif*אהמ*שעווה*אהמ* ווקשע, ותבדקי שהאיכות טובה..
ש שושה היפיופה New member 15/9/05 #12 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאה, אופס. זה השעווה. לא שמתי לב..|חבולקשות|
ה המפלוץ קריימר New member 15/9/05 #14 תודה../images/Emo13.gif רגע, הרקע היה אדום, איך הוא הפך לשחור?
ש שושה היפיופה New member 15/9/05 #15 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifלמה שחור?../images/Emo10.gif הוא שקוף...
ה המפלוץ קריימר New member 15/9/05 #16 הוא שקוף../images/Emo13.gif התכוונתי שכשפותחים בצייר הרקע אמור להיות אדום והוא שחור אבל יצא לך אחלה תודה לשתיכן!
הוא שקוף../images/Emo13.gif התכוונתי שכשפותחים בצייר הרקע אמור להיות אדום והוא שחור אבל יצא לך אחלה תודה לשתיכן!
ש ש שפ שפי שפירית New member 15/9/05 #1 חחח שמעתי את זהXD../images/Emo79.gif ברוק בישראל אתמול,אני זוכרת...
8 8ar8ie New member 16/9/05 #19 הוא עוד לא מוכן... אני יודעת שהבטחתי וזה...:[ אבל אין לי זמן וכח. אני עוד אעשה את זה. אבל תנו לי זמן...:\ planet.nana.co.il/338dollmaker
הוא עוד לא מוכן... אני יודעת שהבטחתי וזה...:[ אבל אין לי זמן וכח. אני עוד אעשה את זה. אבל תנו לי זמן...:\ planet.nana.co.il/338dollmaker