כשהשמש צללה

כשהשמש צללה

כשהשמש צללה בין חשרת עבים, חשתי כיצד האור נמלט ממני ומותיר אותי יצוק באפילה ומבקש מהמילים כי תתרצנה. אני זוכר אותה קולעת צמות של קרני אור מתעצמות, אני זוכר אותה צורפת בברק את הסלעים המרקיעים בצד הדרך, אני זוכר אותה עוטרת ביקודות את תכלת הרקיע הנפרש מעל, ועתה, נסתלקו מאורותיה וצינה התעשתה במרחבים. ויהי ערב, ויהי בוקר, ויהי בוקר ויהי ערב, יום אחד.

shkedud

New member
כשהבוקר עולה והשמש זורחת

מתחילה להרגיש קצת שלווה ונחת כי לילי היה שחור משחור חושך אימים ואינאור כהבוקר עולה וזורחת לה שמש נסות על נפשן מפלצות ליל אמש יש מעט רגיעה, פה ושם קצת תקווה ואפילו - אם מותר להעז אמונה כשהבוקר עולה ומביא עימו אור יש בי תחינה לא עוד לילה שחור

כשהיום חולף מעלינו

כשהיום חולף מעלינו, אנו מלקטים בו שבבים נרעדים של אור, מבטים תמימי דרך ורסיס אחד או שניים של אהבה. כשהיום חולף מעלינו, אנו מבקשים להתרצות למשאלות שנקרו על דרכנו ולהסתלק ממצוקי עתים אל חן ואל חסד. בואי, שלבי את ידך בידי, ובהיותנו קוראים דרור לנפשנו, נפסע בין מראות צלולים.

שמים1

New member
בוא

בוא נכבוש את הדממות בזעקה ניצחת בריחוף אל מרחבים נלכוד את המילים. בחיק אותה תחושה אמתיק את לשונך המתלטפת על גופי בשיכרון חושים.

odo13z

New member
עת ערב רד....

ברוכה .... שלווה שוקטת... הבאה לאחר ימים של שחור וסערה. תבורך השמש המחממת ולוטפת..... פנייך היפים. קצרו ידיי..... איני רצוי . מותר....וודאי מותר. ומי יאמר לך לא ? יאיר כל יום חדש פנים אלייך. חייכי לבבואה שלך בראי. האמיני בכוחך ובעצמך. בסתר. בלב.... תמיד איתי.

למעלה