כשהערב יורד

כשהערב יורד

כשהערב יורד, בגופי עובר רעד קל. קבענו לערב הזה. עוד לא ראיתי את פניך, עוד לא שמעתי את קולך. כמה דברים שכתבת, שכתבתי- זה הכל. איכשהו בכל זאת הצלחנו להבין שהמתח קיים. מצאנו שפה משותפת. בקשתי מחברה שתהיה זמינה, שאני אשלח הודעה שהכל בסדר.

סכמנו שניפגש ליד תחנת הרכבת. זה משאיר לי קצת מהאנונימיות שלי, לא מסגיר לך מאיפה אני באה. ככה רציתי שזה יהיה. מפגש חד פעמי, בלי שום מחויבות להמשך.

"איך אני אזהה אותך?" כתבת לי.
אני לובשת חצאית עד הברך, חצאית בצבע כחול, עם כמה פרחים עדינים. לא משהו שמושך תשומת לב. אני לובשת גם חולצה ירוקה, עם כמה כפתורים מקדימה. השיער אסוף. מראה סטנדרטי למדי. כזה שהייתי יכולה ללבוש גם לעבודה. או ללימודים. או לכל מקום אחר.
אבל בתוכי הלב פועם, ככל שהערב יורד.
אני יורדת בתחנה הבאה, אני אומרת לעצמי, מצפה לבאות. רעד נעים עובר בתוכי, של התרגשות וציפייה.

אני יורדת בתחנה, מעבירה יד בשיער, לוודא שהוא אסוף.

אני יוצאת מהתחנה. התרמיל תלוי ברישול על הכתף.
העיניים שלי סורקות סביב. אני מחפשת בחור בחולצה כחולה. אני רואה כמה אנשים בחולצות כחולות, שואלת את עצמי אם מדובר במישהו מהם. אחד מהם מפנה אליי את המבט. "רגע, זה הוא?", אני שואלת את עצמי.

אבל הגבר שלו אני מחכה צץ דווקא מאחוריי.
אני מרגישה את המבט שלו סוקר אותי, רואה ניצוץ מסויים שנדלק בעיניו.

"ידעתי שתבואי בזמן." הוא אומר לי. "איך עברה הנסיעה?"
כן, זה הגבר שלו חיכיתי. ככה סיכמנו בינינו.
אנחנו מדברים קצת על הא ודא, תוך כדי הליכה לרכב שלו. אני מרגישה את הלב שלי פועם בחוזקה. הבחור הזה גבוה ממני בראש, לפחות. הזרועות נראות חזקות. הפנים נאות. לא ידעתי למה בדיוק לצפות, אבל הגבר הזה בהחלט מוצא חן בעיניי.
ברכב הוא מדליק את הרדיו ואת המזגן, שואל אם אני רעבה.

אני לא רעבה. אני לא חושבת שבמצב הנוכחי הייתי יכולה לאכול משהו.

"טוב, אז ניסע ישר אליי." הוא אומר, מביט עליי שוב. המבט שלו בוחן, סוקר. אני קצת נבוכה.

השמש שוקעת, נעלמת מעבר לבניינים. ברדיו מתנגן לו שיר, אבל אני לא באמת מקשיבה. מדי פעם העיניים שלי נודדות ומציצות עליו.

אנחנו עולים במדרגות. רגע לפני שאנחנו מגיעים לדלת של דירתו, אני מרגישה את זרועו על גבי.
המגע שלו נעים. ספק מחבק, ספק מכוון.

הוא פותח את הדלת, נותן לי להכנס ראשונה, מחייך אליי.
אני מחזירה חיוך.
אנחנו נכנסים לסלון. הוא מציע לי כוס מים קרים ומוזג כוס מים גם לעצמו. אני מרגישה את הדופק שלי עולה אפילו יותר. הוא נועץ בי מבט, לא מוריד ממני את העיניים.

"אז היית ילדה רעה היום?..."

giligil55

Member
לפורום הכי
י

עם סיפור כזה עשית כניסה יפה לפורום...

yaron599

New member
ברוכה הבאה לילדה הרעה

ונראה לי שהחיוך הזה בכניסה לחדר הוא אחד האחרונים בטרם תחושי (במלוא) נחת זרועו...ולא רק בהן
&nbsp
אבל כאחד שזקוקה לזה...כנראה שתדעי להתחנך כראוי...

"אז היית ילדה רעה היום?"

"כן", לחשתי בהשפלת מבט.

- "תסתכלי אליי. אני לא שמעתי אותך."
- "כן, הייתי ילדה רעה היום."
- "ואת יודעת מה ילדות רעות מקבלות?"
אני מרגישה את החום עולה על הפנים שלי ויודעת שאני מסמיקה. על העור הבהיר שלי זה נראה אפילו יותר בבירור. אני רואה אותו מביט בי, נהנה לראות אותי מחליפה צבעים.
"ילדות רעות מקבלות עונש."
הוא אוחז בי בכתפיים ומעמיד אותי באמצע החדר. לאט לאט הוא מקיף אותי, סוקר את גופי מבעד לבגדים. אני מרגישה מאד חשופה לפניו, אפילו שאני לבושה. עדיין. האם הוא שומע את הלמות ליבי? האם הוא בכוונה מאריך את הזמן, גורם למתח שבי לגבור?
"אז תבקשי."
לזה לא ציפיתי. כמעט מלמלתי לא, אבל המבט היציב בעיניו הנעוצות בעיניי עודד אותי.

"הייתי ילדה רעה היום", אמרתי ונשמתי עמוק. "אני צריכה לקבל עונש. תוכל להצליף בי, בבקשה?"
"בואי הנה" הוא אמר והתיישב על הספה בחדר.
נגשתי אליו, לא בטוחה איך עליי לנהוג. הוא פתר לי את השאלה ולא השאיר לי הרבה ברירה. זרועו החזקה משכה אותי אליו והשכיבה אותי על ברכיו. הבטן והאגן שלי על ברכיו. הוא מעביר את ידו הימנית על גבי- וצמרמורת עוברת בי.

"אני הולך להצליף בך הצלפה הגונה." הוא אומר וידו הימנית טופחת בישבני. "תכף ישבנך הענוג יהיה אדום לפחות כמו לחייך. יהיה לנו ערב ארוך יחד, יקירתי."
ידו נודדת מעט דרומה, אל שולי החצאית. אני מרגישה איך שהוא מגולל את החצאית למעלה.
שוב היד נוגעת בי, ממששת את ישבני.
"אני חושב שאני הולך להנות... לגביך אני לא בטוח." הוא אומר, ואז מושך את התחתונים שלי באחת למטה. הוא מעיף בהם מבט חטוף. רטיבות מסגירה נראית בהם.
"או שאולי גם את נהנית."

יד ממששת שוב עוברת על ישבני, ואני כולי חידודים-חידודים.
יש לו ידיים גדולות, אני רושמת לפניי במוח. לא שאני יכולה לחשוב הרבה במצב הזה, כאשר אני נתונה לגמרי לחסדיו של גבר חסון, מונחת על ברכיו וישבני חשוף לפניו. השיער שלי גולש למטה, אל הרצפה. מתי הוא הספיק להוריד לי את הגומיה?

ידו הפסיקה למשש, נפרדה מגופי.
אני יודעת שזה לא סוף הסיפור.

המכה הראשונה לא מאחרת להגיע. הכאב בפלח הימני של הישבן. תחושת צריבה. חום מתפשט באיזור.
ואני נמסה כמו חמאה.
המכה השנייה מכוונת את הפלח השמאלי.
"אייי..." נפלט מפי.
"רק התחלנו." אני שומעת אותו אומר. נדמה לי שיש חיוך בקולו.
על הספה יש כרית, אני מושכת אותה אליי וטומנת את ראשי בה.
"אני מרשה לך לצעוק." הוא אומר, אבל יותר נוח לי לטמון את ראשי בכרית.
החבטות ממשיכות להגיע. לפעמים אני קצת זזה ומתפתלת, מתחככת בירכיו. ביד אחת הוא מכה בי, ביד השנייה הוא תומך בגופי. יש משהו מאד מעורר בסיטואציה הזאת. החום ממשיך להתפשט בישבני. בטח הוא כבר מאדים ממש... תחושת הצריבה והכאב מתעררת בתחושה מהנה. הרטיבות נוטפת ממני. אני עוד אימס פה לגמרי על ברכיו...

"אחחח... אייי..." אני לא מצליחה לעצור את הצעקה בכרית.
הוא, בתגובה, מפסק קצת את רגליי, הופך את החלק הפנימי של הירכיים חשוף יותר לידו. המכות ממשיכות להגיע, כל פעם הוא מחליף את מיקום המכה. אני לא יודעת איפה תנחת המכה הבאה. אני חסרת אונים ובו בזמן מרגישה מאד מוגנת שם, על ברכיו, כאשר ידו השמאלית אוחזת בי מלמטה בעוד ידו הימנית ממטירה עלי מכות ללא רחמים.
"זה מה שעושים לילדות רעות." הוא אומר ומנחית שוב את ידו על פלח ישבני במכה מצלצלת. "וזה רק החלק הראשון של העונש שלך."

yaron599

New member
כצפוי וכראוי

לילדה רעה ...הצלפות ספאנק כאלה מביאות לחינוך ראוי של ה"רעה"
מעורר ומגרה את כל החושים כולם....
המשיכי לתאר את המסע שלך

yaron599

New member
למה רק לפעמים?

גם לילדות טובות יש את הזכות להתענג מספאנק ראוי...

yaron599

New member
ואין לי ספק

שכולנו כאן נשמח לקרוא את הפנטזיה הזו..(שאולי כבר מומשה מאז)...

giligil55

Member
וגם אם...

פירסמת בעבר , מותר למחזר, תמיד יש חסרי פורום חדשים שלא קראו או שלא זוכרים

love you

giligil55

Member
ברור שתעלי את זה ...

כי רבים לא נכנסים ללינק ...וזה סיפור שווה ביותר...

ככה כך ולא אחרת

נכון, מדוייק, נהדר. העברת נפלא את התחושות והחוויה. רק על זה מגיעיםלך ספנקים שיגרמו לך לטפטף. פרס המאסטר.

המשך

מטר המכות על ישבני פוסק.
אני עדיין שכובה על ברכיו, מחכה לשמוע ממנו מה הוא רוצה שאעשה. ידו השמאלית מתחילה למשש את שדיי מעל החולצה. הוא תופס בהם, מועך אותם. הגבר הזה יודע איך לגעת בי.
ידו הימנית חופנת את ישבני. אני מרגישה אותו לוהט.
"קומי, אני רוצה להתבונן בך."
אני נעמדת, שולי החצאית יורדים מטה אל הברכיים.
"לא, יקירתי. אני רוצה לראות אותך, את כל כולך. בואי הנה." הוא אומר לי. הוא מושיט את ידו ופותח את כפתורי החולצה שלי. אחד אחרי השני. כאשר הוא פותח את הכפתור האחרון, הוא עובר עם גב ידו על גופי, מהצוואר על לבטן. שוב עובר בי רעד קל.
"אני אפשיט אותך. אני רוצה לראות אותך עירומה לגמרי. או, כן... אני אוהב את הסומק הזה שפשט על לחייך. הוא מאד תואם את האדמומיות שאני גרמתי לך."
זו תחושה מוזרה, לעמוד כך מלפניו ולהרגיש את ידיו על גופי, משילות ממני שכבות של בגדים. החולצה ירדה. הוא שולחת את שתי ידיו אל מאחורי גבי. תוך רגע גם החזייה נשמטת על הרצפה. הוא שולח שוב את ידיו אל חזי, חופן את שני שדיי בידיו הגדולות. אני מסתכלת על זרועותיו. הוא בחור חזק. הלהט שבישבני יעיד על כך.
הוא שולח יד אל רוכסן החצאית. החצאית גולשת למטה. אני עומדת מולו במערומיי. המבט שלו סוקר את גופי, הפעם בלי כיסוי הבגדים. אני רואה את עיניו נחות על שדיי ואז יורדות מטה. בצורה אינסטינקטיבית אני מנסה לכסות את עצמי בידיי.
"לא, מתוקה שלי. אני נהנה להתבונן בך."
הוא תופס בי, מסובב אותי ומביט בי מאחור. אני מרגישה את שתי ידיו חופנות את פלחי ישבני. יש לי תחושה שיהיה לי קשה לשבת מחר. אנחה קלה נפלטת מפי.
הוא קם מהספה, מוביל אותי לצד השני שלה. בזווית העין אני קולטת שולחן קטן שעומד ליד הספה. על השולחן מונחת כף עץ שטוחה. הוא הכין את המקום מראש לבואי, אני חושבת לעצמי.
הוא משעין אותי קדימה. אני נשענת על גב הספה, תופסת בידיים בציפוי שלה. הוא העמיד אותי קצת רחוק מהספה, כך שאני עומדת כמעט ב-90 מעלות.
"תבליטי קצת יותר את ישבנך. כן, ככה זה טוב." הוא אומר לי. "תפסקי קצת יותר את הרגליים. "
אני כל-כך חשופה לפניו בצורה הזאת. עירומה ומפוסקת רגליים. השיער גולש לי, תלוי מקדימה, מצד אחד של הצוואר. השדיים תלויים באוויר. הוא מעביר את ידו על גבי. המגע שלו מאד יציב, בטוח בעצמו. הוא עושה לי עור ברווז, המגע הזה שלו.
הוא מניח את ידו השמאלית על מותני, כאילו בשביל לשמור אותי במקומי, בתנוחה הזו.
"תבקשי את העונש שמגיע לך." הוא מורה לי.
- "תצליף בי, בבקשה."
- "לא שמעתי. חזק יותר. תתכווני למה שאת מבקשת."
- "בבקשה, תצליף בי. תעשה בי כרצונך. בבקשה..."
אחיזתו במותני מתחזקת.

כף העץ פוגשת בכוח את פלח ישבני השמאלי. "אייי..."
זה צורב יותר מצריבת ידו על ישבני לפני כן. הכאב ממוקד יותר.
המכה השנייה היא על הפלח הימני, בצידו החיצוני. אני נושכת את שפתיי ותופסת חזק חזק במשענת של הספה, אך אנחה בכל זאת בורחת לי. אני לא בטוחה אם הוא שמע אותה או לא.
הוא ממשיך להכות בישבני עם כף העץ הזו. פעם מימין ופעם משמאל. פעם על החלק החיצוני של כח אחד מפלחי הישבן, פעם קרוב יותר למפגש בין רגליי- שם הכאב גדול אפילו יותר. אם חשבתי שלפני כן ישבני להט, אז עכשיו הוא בוער... כל מפגש של הכף בגופי גורם לי לכאב, אבל לכאב מתוק. הצריבה מהולה בעונג. הכאב מתערבב בתשוקה.

"קח אותי." אני מבקשת.

והוא ממשיך להצליף בי.

"קח אותי, בבקשה..." תחינה נשמעת בקולי.

yaron599

New member
ממש גורמת

לחכך ידיים לקראת ההצלפה ....בדיוק ככה!
מתארת נפלא את החוויה ה"מרנינה"..

למעלה