כשגבר....

יערית

New member
מותר מותר ואף רצוי../images/Emo6.gif

אבל מה קורה עם תיאום הציפיות?בשביל
צריך למכור לוקשים על אהבה?טוב נו אני לא גבר ולא יענה בשמם,אבל גבר שאומר לי שהוא אוהב אותי מבלי ממש להכיר אותי ולאהוב אותי כל כל צדדיי וגווניי,מעביר בי צמרמורת ונורה אדומה מיד נדלקת לי

maof

New member
תראי...

יש מיפעל בשם "לוקשון" יש לו רואי חשבון מהקלאסה הראשונה, הם יודעים להעביר את התקציב בצורה מעולה ולהסביר מה צריך לעשות. אבל...בתזרים המאזנים מוכיחים על דוחות שלילים. וזה אומר...שלא מילים אלא מעשים יוצרים ת'מציאות
מעוף - זאת כל התורה על רגל אחת

אדמiנית

New member
אחרי פלוץ וחצי../images/Emo35.gif

אולי הוא אוהב את הריח... טוב, עכשיו ברצינות. גם אצלי גבר שאומר שהוא אוהב כל כך מהר, מדליק נורה אדומה. איזה נורה, שרשרת נורות של יום העצמאות
עמוד שדרה דווקא יש לו, ולקצה שלו מחוברת לשון חלקה וארוכה
את הדברים של החרטטן לא לקחת באהבה. את שלך דווקא כן

יערית

New member
חלילה וחסה

שתינו עובדות במקום סטרילי לחלוטין,אבל על גבי המשך יש הרבה פירורים,את לא שמה לב?

maof

New member
מישהי מוכנה בבקשה להסביר לי...

מה זה החצי פלוץ
מעוף

אדמiנית

New member
נו מעוף באמת../images/Emo70.gif

פלוץ אתה יודע מה זה חצי, אני לא צריכה להסביר לך מה זה
תעשה אחד ועוד אחד ( או ועוד חצי ) ותבין בעצמך

maof

New member
חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

בבקשה בנות לעמוד בתור לא להדחף באותו הרגע באותה הדקה זאת כפי הניראה הקלאסה הראשונה
מעוף

maof

New member
ת'בלבלתי../images/Emo9.gif

עם הסבר כל כך מפורט אין ספק שהבנתי
מעוף

יעלה20051

New member
אדמונית אהבתי את תגובתך! רק הערה

לגבי פנים מול פנים לא כל גבר מסוגל להגיד ישר בפנים בעצם לא כל אדם נשים גברים אנחנו שונים מה שכן אם הוא הייה בסדר היה מוצא דרך נעימה לסיים את הענין הצחקת אותי עם הדפדפי ועכשיו קיץ לא שותים מרק - זה חמוד ,,,, גונבת לך את המשפט הזה ביי יום כייפי הירושלמית

../images/Emo127.gifאויש דורית

הבטחות..דיבורי חלקות בלי כיסוי..שבירת אמון. עצוב. קחי פסק זמן..יבוא יום שזה יהיה אחרת.

דורית...

למה שאלות...? אני טוענת שהתשובות אצלך... שחזרי את הקשר איתו, אני בטוחה שהתשובה תעמוד כמו שלט מול עיניך ורק את יודעת כמה הוא שם באמת עבורך אל תתני למחשבות והרגשות להרחיק את מה שמדבר אליך מהבטן שם נמצאת האמת רק הקשיבי ואל תנסי לגונן אז מה מרגיש לך...? ת'אמת?....

ת'אמת...

שיש לו קשיים עם עצמו, וזה לא קשור בכלל אלי, או לאיך שהוא מרגיש כלפי. ככה זה מרגיש לי. כואב לי שהוא לא היה גבר להגיד את זה, אלא שיחק משחקים.

בזה אין כל ספק...

אנחנו לא מדברים עליו אלא על מה שהוא מרגיש כלפיך... ואם יש לך כדאיות או טעם לקוות שיש על מה להמשיך? אם יש לו בעיה עם עצמו מה את צריכה להיות שם? דפדפי תמציאי לך רופא ולא חולה

אדמiנית

New member
כשגבר

מצהיר על אהבתו האדירה מצד אחד, אבל לא מגיע לפגישות, ובדיוק נגמרה לו הבטריה בטלפון.... זה אומר שהוא אמר את מה שאמר כי היה לו כדאי. באמירה הזו הוא רצה להשיג משהו. השתלם לו. לא מעבר לזה. כשגבר מצהיר על אהבה אדירה אחרי חודש, צריך לקחת את זה בערבון מוגבל (מאד). דעתי.

למעלה