כשגבר....

כשגבר....

המצהיר על אהבתו האדירה.... קובע פגישה ולא מגיע.... ולמרת מספר שהיה בתאונה ונגמרה לו הבטריה של הפלאפון.... ואז למחרת קובע עוד פגישה.... ולא מגיע.... ולא מתקשר... אז זה נגמר, נכון? אז למה רק אתמול הוא אמר שהוא כל כך אוהב?

אבל אמיתי עכשיו...../images/Emo197.gif

אם אחרי חודש,שלדברייך הוא "אינטנסיבי" את לא יודעת אם הוא שם או כאן,אז את בבעיה מתוקית...
אוהבים אותך רגע.... מה זה אצלך "אינטנסיבי"...??

בטח שאני בבעיה, כתבתי על כך כאן

לא מזמן. בד"כ אחרי שאנשים מתגרשים הם לוקחים פסק זמן בכדי לרפא את עצמם, בכדי להגיע לקשר חדש בריאים יותר בנפשם, חזקים יותר, בכדי לא להשליך על בן הזוג החדש את הכאב הישן. לי לא היתה את ההזדמנות לעשות את זה. לא חיפשתי קשר חדש, להפך, רציתי בכלל לא לראות גברים תקופה ארוכה מאוד מאוד ולהתמסר לקריירה. אבל ככה... אתם יודעים איך זה... וכל הזמן לא ידעתי להבדיל - האם אני מפילה עליו "תיק" שאני סוחבת מהעבר, או האם זה האינסטינקטים שלי שמאותתים לי - סכנה לברוח. לא בטחתי באינסטינקטים שלי. ואתמול בלילה קיבלתי את התשובה - יש לי אינסטינקטים בריאים! וואלה, רק עכשיו כשאני כותבת את זה אני מבינה - יש לי אינסטינקטים בריאים וטובים! ומהיום אני יכולה להקשיב להם בלי לחשוש שאני מפילה על מישהו תיק מהעבר. אז מה שקרה לי הוא בעצם טוב, לא? הולכת ללקק קצת את הפצעים...

לא בא לי לשאול יותר שאלות

כבד לי, אני רוצה לזרום בקלילות. רק עכשיו התגרשתי, ואין לי כח למישהו שעושה לי בעיות. אני רק לא מבינה - למה? כל כך האמנתי בו, למרות שהיה לי כל כך קשה להאמין שוב. ממש עבדתי על האמון. כל הזמן לא בטחתי בעצמי. לא מבינה למה.

יעלה20051

New member
תזרקי אותו איך אומרת ורדה רזיאל

תזרקי אותו תזרקי אותו ושיזקיק לעצמו הירושלמית

folkman1

New member
הוא לא עשה מעשה רע עד כדי כך

שיזקיק לעצמו ירושלמית נכון לא מנומס לא נאה אפשר לסיים אחרת אבל עונש כזה חמור ??????? נראה לי יותר מידי למקרה (סנגור כאילו)

פולקמן, תגיד כגבר

למה שגבר יעשה כזה דבר? למה אי אפשר פשוט להגיד - לא מתאים לי? הבן אדם כל הזמן היה הגון, אז למה הפך את עורו? או שהכל היה משחק?

folkman1

New member
נתחיל בדבר דבר

הכיטוב לצלצל לגמגם משהו ושיצא לבסוף שלא מתאים לי.... רצוי שזה לא את אלא אני.... אבל "למה הפך עורו,קשה להסביר אבל זה קורה משהו בתוך המוח שלא ניתן לשליטה ,פתאום זה לא זה וגם לנשים זה קורה פלפון ,נגמרו הבטריות אני בדרך ואין סימן ,זהו פחד ,חוסר בגרות ,מופרעות אולי ,אף פעם לא היה בסיגנון שלי ככה שענעתי כגבר כזה שמתגלח . אבל (בצחוק)ההיא שלחה אותו לירושלמיות וזה באמת עונש כבד מידי מציע שאחותו תשלח אותו לפסיכולוג !!!!!!!

ב ד ר ך

New member
או ש..

נגמרה לו הבטרייה של האהבה. גם זה קורה. מה שהיה רלוונטי אתמול, נכון רק לאתמול.

יערית

New member
את מכירה את השיר

אני לא זמין,אני לא פנוי לאהבה...{נדמה לי
} סיפור אחד מתקבל בברכה
סיפור מס' 2 מביא איתו שאלות תהיות וכו' סיפור מס' 3-אוהב אותך כ"כ? עכשיו אני קצת קשה איתך וקחי את זה באהבה,על מה כמה ולמה גבר יכול לאהוב בחודש ימים???????????.. הוא אולי התאהב,אולי נמשך,אבל אוהב????????????? נו באמת דורית,אנחנו ילדות גדולות ולא קונות מיד את המשפט הזה שבשבילו אנשים צולחים שנים של חברות טובה! תתאוששי,קומי על רגלייך,הפני את אחורייך וסעי לדרכך וחפשי את זה שלא ימכור לך את המשפט הזה תוך זמו קצר!

אדמiנית

New member
רק על דבר קטן אני לא מסכימה...

קחי את זה באהבה
לא באהבה ולא בטיח
גם אם נגמרה לו ה"אהבה" שיצמיח חוט שדרה ושיגיד את זה פנים מול פנים בלי להתחמק כמו ילד מפגר. עם השאר אני מסכימה בהחלט
שימי אותו מאחוריך (תרתי משמע) דפדפי כמו שאומרים, וחפשי את זה שלא ימכור לך לוקשים, כי עכשיו קיץ ולא שותים מרק
מגיע לך ולכל אחת הרבה יותר .

יערית

New member
הלו מרוקו פוליןןןןןןן להירגע

לקחת באהבה את הדברים שאני כתבתי
ועכשיו אדמו תעני לי את על השאלה: גבר שאומר בקול רם שהוא אוהב אחרי "פלוץ וחצי" זה גבר עם עמוד שידרה?אז למה לצפות שיאמר שהוא חרטטן?

maof

New member
סליחה...../images/Emo46.gif

הוא לא חרטטן...הוא חרמן
מעוף

למעלה