כשבעלך יתנצל....

כשבעלך יתנצל....

הוא יאמר: אני מצטער נורא ש.... א. שכחתי את יום ההולדת שלך. ב. התעלמתי ממך במסיבה. ג. הלכתי לבד לפאב עם חברים. ד. לא הגעתי לארוחת הערב, כי הלכתי לראות משחק כדורסל. ה. שכחתי לקנות בסופר מה שביקשת. ו. דיברתי לא יפה לאמא שלך. אחר כך הפיצוי הוא: א. יביא לך פרחים. ב. יזמין אותך למסעדה. ג. יקנה לך בגד חדש. ד. יקח אותך לסוף שבוע בבית מלון. ה. יפנק אותך במסאז'. ו. ישטוף את הכלים שבכיור ויוריד את הזבל. וכתמורה הוא יצפה: א. שתזדייני איתו. ב. שתזדייני איתו. ג. שתזדייני איתו. ד. שתזדייני איתו. ה. שתזדייני איתו. ו. שתזדייני איתו.

טאKילה

New member
רגע מה הכל מותנה???

ומה רע שאני אזיין אותו?מה אני חפץ???סאמק המייל הזה.. מותק לא קונים אותי עם כלים או פרחים, רק תמורה סימלית, כשאני ארצה אותו הוא יהיה שם בשבילי. חוץ מיזה אחרי מריבה זה יוצא הכי אקשן..

../images/Emo6.gif הא...אז יש לכם מריבות יזומות../images/Emo35.gif

ואולי זה באמת סוד הצלחת הנישואים
מריבות יזומות
בפעם הבאה שאתחתן (אם אתחתן) - מבטיחה לנסות

12אניהיא

New member
אחרי המילים של בעלי....

מאתמול בלילה על גבי הפורום אני לא יוזמת מריבות יותר

Mוניk

New member
ציפיטפטת ../images/Emo24.gif

הוא יאמר: אני מצטער נורא ש....(סאמק) סטומ ת'פי שלך א. שכחתי את יום ההולדת שלך.(אני מזקירה לך) ב. התעלמתי ממך במסיבה.('ינעל אבוק) ג. הלכתי לבד לפאב עם חברים.(שישרפ הפאבב אמן) ד. לא הגעתי לארוחת הערב, כי הלכתי לראות משחק כדורסל.(הלוואי יהיו לך עיגולדים מתחת לעיניים,,,וארניה בביצה השמאלית) ה. שכחתי לקנות בסופר מה שביקשת.(תקבל אלצהיימר אמן וגם פרקינזון) ו. דיברתי לא יפה לאמא שלך. (כושלאמאמאלשלך) אחר כך הפיצוי הוא: א. יביא לך פרחים.(ל'צה) ב. יזמין אותך למסעדה.(ל'צה) ג. יקנה לך בגד חדש.(אני קונה לבד) ומגהצת כל יום (ת'ויזה כן) ד. יקח אותך לסוף שבוע בבית מלון.(טופ) ה. יפנק אותך במסאז'.(תביא מסאז'סיט כושי עדיף) ו. ישטוף את הכלים שבכיור ויוריד את הזבל.(זה טוב מסכימה) וכתמורה הוא יצפה: א. שתזדייני איתו.(אקרע אותו) ב. שתזדייני איתו.(אוחח מה אני יעשה לו) ג. שתזדייני איתו.(הוא יקקל ת'יום שנולד) ד. שתזדייני איתו.(עד העצם) ה. שתזדייני איתו.(לא נותת) ו. שתזדייני איתו.(אל תוציאאאאאאאאאאאא עכשיווו) חחחחחחחחחחחחחחחח ס'אמו עיצבנ אותי יווווווווווווווו

חחחחחחחחחח את גדולה ../images/Emo25.gif

באילוהיייים לא שולחת לך יותר מיילים.....את כותבת יותר מצחיק מכל בדיחה ששלחתי לך

בנות בנות

מה הגל האנטי גברי בזמן האחרון? אין מלחמות,הקיץ אצלנו. מה קרה משעמם לכן? חסר אקשן אצלכן? "ניתן לשפוך חמתך על חמתך".

Mוניk

New member
ממש לא אנטייייי

ניראה לך מאמי אני בלי גגגגג גמורעעע גם כשהיית לי חמה לא שפכתי עליה כלום אהבתי אותה ואני אוהבת תגבר שהיא ילדה עבורי בא לך שאני אשפוכ עליך משו
גבר}{

Mוניk

New member
אני אוהבת אותם מעולפים

יעני אחרי ה............... פיפ פיפ פיפ פיפ פרסומות

טאKילה

New member
גבר יו מזל שאתה..

פה לבד יש לנו יתרון עליך חחחחה
ראית ראית ת'בנות??

Mוניk

New member
אהההההההה ככה ציפושששש

אוי לך עממה טי ניי ניי ניי ניי תמשיכי לשלוחחחח אני אוהבת תאימלים שלך הם נוטפימ אממממממממ רגעעע ג'קוב אמר שהוא שלח משו אני אבדוק,,,ואשלח לך או... או עוד עוד פקשעעע מאמי }{

Mוניk

New member
ענקיתתתתתתתתתתתתתת אני

כולה מטר וטיפעעע חחח הייתי מתה לגדול קצת (לא מגלע אופוווו) טי נייי נייי 12אניהיא }{

Mוניk

New member
טאקיייייייייייייייייייייירועעעעעעה

למת'עושה לי את זהההה מה יששש 3י3ים קטנים לא במודעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעע בסוף אני ישים שם סיליקון לכל דבר יש פתרון איזי 3י3ימ יפימ יהיווו לי טי ניי ניי ניי ניי טרי לי ליייייייייי תתפוצצו משלחת בך את שימי תבורי רוצה ביס מאמיייייייייי כפרע כלב צ'כ'כי(ערס)

למעלה