כשאתם נפגשים עם אנשים:

גור42

New member
סבבה. רק אל תורידי מיוטוב (עיוותו שם את הקול והתמונה בכוונה)

הקפטן נשמע שם כמו איזו צפרדע מסורסת, והתמונה כהה ומואדמת. כנראה שמי שהעלה את הפרקים חושש מזיהוי אוטומטי של הקליפ בידי ה"רשויות" של יוטוב, ובגלל זה החליט לעוות את הקול והתמונה.

ועושה רושם שזה באמת הצליח לו, במובן הזה שהפרקים לא נמחקו מהאתר. אלא שלרוע המזל, זה גם הופך את צפייה בהם לבלתי-נסבלת.

kagome10

New member
אני בכל מקרה אחפש את הפרק ברוסית

הידע שלי באנגלית לא מספיק כדי לצפות ולהנות בלי כותוביות ולפעמים תרגום, והסיכוי למצוא משהו בעברית שואף לאפס. לעומת זאת אופתע מאוד אם לא יהיה פרק ברוסית (ובטח עם דיבוב ולא כתוביות. עוד לא החלטתי אם זה טוב או רע).

arana1

New member
"אנחנו" לא נפגשים עם אנשים

לאדם הנורמטיבי, הממוצע, אוטיסטים מאוד מאוד קשים "לעיכול", זה גם נאמר לי במפורש אין סוף פעמים ואני גם מספיק רגיש על מנת לקלוט את זה בלי מילים

למרות זאת, היו לא מעט פעמים בעבר, אפילו אפשר לומר שבדרך כלל ובכלל, שאנשים דווקא נדלקו עלי ככל שהם הכירו אותי יותר, ככל שהם למדו שמה שנתפש כמוזר ומטורף ונורא מפריע ומשונה בי הוא בעצם לא רק שממש לא נורא אלא אפילו ההפך מזה

מתגובותיך כאן בפורום אפשר לשער למה יתכן ואנשים לא רוצים להמשיך לשמור איתך על הקשר
כי יש בהן המון המון זדון, עולה מהן הרצון להכאיב ולהשפיל, בדרך כלל אנשים לא אוהבים את זה
נדמה כי מסיבות רבות ושונות אתה מאוד חסר סבלנות
וברגע שאתה לא מקבל בדיוק את מה שציפית לו אתה מכיש כמו נחש
חייב לומר לך שזה קצת מרתיע
וגם אספים אחרים כאן, שמתבטאים בלי חשבון, העירו לך על כך

אותי החשיבו ללא אדם .

כאשר ידעו על מה שעשיתי מה שיש לי ישר נפסלתי כאדם: ואף יש שאמרו שלא מגיע לי להיות בין החיים וכו וכו.
בתחילה זה מאוד פגע בי היום זה מצחיק אותי,כמה טמטום יש בהם כמה רוע מי שאהבתי תקע בי סכין שהייתי
זקוק לעזרה,הסתכל בעיני ואמר אתה פה אני שם ואין חוט המקשר בנינו תבושל/ תאכל לי זה לא מזיז, נתתי נשמתי
ובמקום לחלוק עמי נשמתם : לקחו את נשמתי וסחרו בה,אולי אני מגזים אבל כל חברי עזבוני נשארתי לבדי בלי איש.
אני ומחשבותי: לפעמים- מחכה למוות מתפלל למוות יפה לא בבית חולים קשור למיטה ומסומם,מאחל לעצמי לרצות
לחיות כי יש הרבה טעם בחיים אני רק מחפש אותו ואני לא ארפה עד שאמצא אותו.

למעלה