כשאתה הולך ....

Sודית

New member
כשאתה הולך ....

כשאתה הולך וחלק מליבי איתך לוקח מחסירה אני פעימה ועל לחיי תגלוש דימעה כשאתה הולך ובעיני שאלה יודעת אני את התשובה כשאתה הולך ועוד ידי בידך אוחזת אראה בעיניך את הכאב שבליבי כשאתה הולך ועדיין מולי עומד רוצה אליך לזעוק אנא השאר כשאתה הולך וכולי עדיין שלך אביט בך בערגה ואשק לך בעדנה כשאתה הולך הניחוח שלך בחדרי נשאר ומתעתע בנשמתי עד בוא המחר כשאתה הולך ויודעת אני כי תחזור שואלת אני ושואלת אז למה אתה הולך ואתה עונה לי.... כדי שאוכל לחזור נכנעת שולחת אותך ומחכה שתחזור... סודית מחכה....

צבי54

New member
היי סודית...

זו פעם שניה שאני קורא את אשר את כותבת... אני מקווה שזה מקורי שלך... כי השיר יפה... וגם נוגע ללב... לפחות אצל נשים/אנשים רגישים בנושא... תודה על שאפשרת לפורום לעיין בשירייך...

Sודית

New member
ערב טוב צבי......

רוב הדברים שאני כותבת פה הם דברים שאני כתבתי פעם מזמן, או היום.... דברים שהם לא שלי אני מציינת זאת כותבת יותר בפורום 40 סודית מודה לצבי על תגובה חמה שיהיה לך ערב נפלא

צבי54

New member
אני מסתןבב גם בפורום 40...ו....

לא ראיתי את הכינוי שלך ..סודית... תחת איזה כינוי את כותבת שם...??? היכול להיות שלא ראיתי.?? :))))

*קסנדרה

New member
סודית יפה מאוד :)

סודית גילית לנו את יכולתך היותר נעימה את הצד הלירי שבך., ואהבתי מאוד את התשובה: ``כדי שאוכל לחזור ...`` יפה קסנדרה

אנגלינה

New member
וואי סודית

וואי סודית זה היה מדהים........ ממש מהמם איזה כתיבה מדהימה ורק רציתי להגיד שגם אני בין המחכות:) אז אפשר לחכות ביחד :) אנגלינה

*קסנדרה

New member
חן חן סודית

סודית אני נהנית מכתיבתך פה. אין זה מקובל, להפנות קוראים/כותבים מפורום אחד לשני..... ולא אזכיר את הפורם אליו הפנית.... תודה :) קסנדרה

Sודית

New member
מצטערת קסדנה...!!!!!

לא היה לי שמץ של מושג שזהו דבר לא מקובל דוקא ראיתי מידי פעם שמספרים על פורום אחר אולי רק על חדש? אני מצטערת, לא התכוונתי עניתי לצבי ממש בתמימות ערב נפלא לכולם סודית מבקשת לא לכעוס

למעלה