כשאין כוח להמשיך

Alon H6

New member
כשאין כוח להמשיך

הכל נגמר לפני שנה וחצי... מאותו אדם מצליח הפכתי ללוזר גדול. ההפסד הראשון שלי היה בזירת האהבה, לקח לי הרבה זמן לאסוף את השברים ולהרכיב את עצמי מחדש, אך הפעם אדם חדש שמפחד לקחת סיכונים, נותן לאחרים להוביל או בעצם בן אדם בודד שבורח אל עתיד לא ידוע בארץ זרה עם דף חדש \ ישן בחייו. הכל מבולגן במוח עכשיו אבל שחקן טניס שהחל לקרוס זנח את התחום שנה לפני הצבא בגלל אהבה. מוצא את עצמו לבד אחרי 2 מקרי מוות סמוכים ולאחר מכן ננעץ המסמר האחרון שניפץ את החרסינה – האהבה נגמרה. חשבתי שאני רוצה אותה חזרה אבל לא אני לא. החיים על המגרש הן כעבודה והן כהכנה למסע הקרב ובא בארה"ב מבודדים אותי מהמציאות הכואבת, הרבה הרבה יושב בפנים ומתקשה לפרוץ את החומה החוצה. מהצלחה כבירה להפוך לשבר כלי כיצד זה קרה?. הביטחון והבועה שחייתי בה את כל חיי התפוצצה והלוזריות פרצה החוצה. לא מסוגל לראות מישהי אחרת, לגעת לרצות לחוש. מתגעגע למנוחה: רק לשכב לידך ולהרגיש את חום גופה, רק לנשוק לשפתיה החמות. אבל לא באמת מתגעגע לאדם שמוטט אותי וזנח אותי בשעת צרתי. שנייה לפני שהחלטתי לא לסיים את חיי גילתי את פרצופה האמיתי של האהבה שלי. המפלט הוא בריחה בכל הכוח, תוך שנה וחצי להחליט שעוזבים את הארץ לבד למקום אחר מרוחק אלפי מיילים מכאן קר ומושלג להחליט שחוזרים לקרירה העבודה הפעם כשחקן כמעט מקצועי. הכל נשמע נוצץ ורבים לא יאמינו שזהו אני... כן הבן אדם הנוצץ שלא מפסיק לחייך מבחוץ, החטוב הזה שלא פעם מקבל מחמאה על טיב גופו ועל יופיו, זה שמבלה את רוב יומו באימונים. כן ילד הפלא שהביס כל מבוגר שעמד מולו עם החיוך ועיניו המלאות ברק, הבחור שנהיה לימים מצליח ומשגשג, שנוסע במכונית ספורט עם מושב ריק לצידו. נשבר לרסיסים מבפנים הביטחון הוא משהו שנעלם ממנו משהו שהוא לא מסוגל לייצר אפילו במשחק שכול כך אהב לפני שהכל התחיל. תקופות כואבות שאפילו ניצחון על הבמה שלו לא יכול להתקיים אפילו מול החלש ביותר ואם הוא כן קורה הוא לא יכול להיות מוחץ, הנאה היא כבר לא הנאה. יפה, מצליח רק מבחוץ מבפנים משקר לעצמי כל יום מחדש. קם עם תשוקה להצליח ולכבוש מחדש ונרדם כאשר הנר נכבה ועוד ניסיון עלה בתוהו כך שרצון הוא רק להיות רחוק מכאן לנסות מקום אחר רחוק רחוק מהכל. לקום ולעזוב כי אין ברירה לברוח כי לאף אחד לא בדיוק אכפת אם אקום מחר בבוקר אף אחד לא אחייך אלי מתוך אהבה. כשהכל נראה טוב נעריך זאת כשהכול נראה שחור נעבוד כדי לשנות זאת.

adamsplit

New member
מפי עוללים ייסדתי עוז

החיים הם מלחמה ומי שנלחם זוכה בטוב. לא מיד, אבל בסוף אני אתן לך שיר שאצלי יושב טוב טוב בארנק, ממליץ להדפיס גם ולשמור שיר האומץ/ר' קיפלינג אם תחשוב כי תיפול, כבר נפלת, אם תחיה בלי היסוס וניצלת. אם תרצה לנצח אך תאמר לא אוכל, הן ברור שבחרת בקל שבקל. אם תאמר כי תאבד, הן תאבד בוודאי, כי כל איש בעולם התוסס והחי הרוצה להגיע לתרועת ניצחון לא יגיע אליה בלי תרועת הרצון. זהו חוק עולמים לנמשל ולמושל ופשוט הוא החוק ואיתן מברזל: החלט כי תוכל - רצונך אז מושל, עליך יגן, חוק איתן מברזל. מלחמות החיים לא תמיד מבקשות, את האיש החזק וכתפיו הנוקשות. אם יתמיד, אז תמיד ינצח בכול, רק אותו האדם החושב כי יכול.

omer73

New member
היי אלון

תראה, אני יכול להבין אותך, כי זה אחד הדברים הפוגעים והמאכזבים ביותר שאפשר לצפות מאדם שאוהבים ואמור לאהוב בחזרה. ויותר מזה, אני מתאר לעצמי מה אתה עובר, כי לצערי יצא שאני באופן אישי נפגעתי לא פעם ולא פעמיים ממע' יחסים כאלה ואחרות, ואני מכיר את זה מקרוב, שמקבלים מחמאות, אבל בפועל אני שואל את עצמי (אז למה בכל זאת לא הולך לי?) ואני לא יודע, אולי לפעמים יש חיובי בלהגיע למקום הכי נמוך, משם אולי אפשר ללמוד על הטעויות, לעשות את ההפקת לקחים כדי לשנות את העתיד, וכדי לא לחזור על טעיות העבר. אני יכול לומר לך שהחלום ילדות שלי היה (ועדיין נשאר), שתהייה לי מכונית ספורט, או יותר נכון ב.מ.וו שחורה וכשבמושב ליידי נמצאת האישה של החיים שלי, וזה עדיין לא קרה, אבל מה שאני כן מנסה לעשות, זה לשמור על אופטימיות עד כמה שאפשר, כי הכי קל זה להוריד את הראש ולהכנס לדיכי, ומה שאני מנסה לומר לך, תנסה לשמור על אופטימיות, תנסה כן להיות שמח בחלקך, כי אני בטוח שברגע שבנאדם מאושר וטוב לו עם עצמי, הוא מקרין את זה החוצה... ככה שאני מקווה בשבילך שכן דברים יתחילו להשתנות לטובה, ולגבי אותה אחת, אולי טוב שזה נגמר, כי עכשיו אתה יודע בדיוק עם מי נהלת מע' יחסים, ואולי היה עדיף שזה יגמר עכשיו, למרות שזו תקופה קשה, אבל לא בשלב מאוחר יותר, אולי כזוג נשוי... תרגיש טוב!!

המשפט האחרון שלך אומר הכל וכל כך נכון!../images/Emo13.gif

כשהכל נראה שחור ולא רואים את נקודות האור באופק, צריך לעבוד כדי לשנות זאת. נכון, זה לא יהיה קל, אבל לאט לאט תראה שדברים חיוביים מצטברים ולאט לאט מרגישים יותר טוב.

למעלה