כשאין אהבה

חבל שהם לא מלמדים במסגרת

פרטית. בשנקר לא מאפשרים לקחת קורס בודד של פינקוס/פרידמן.

הרלשית

New member
פרידמן?

מאיירת כל כך מוכשרת ומורה כל כך מאכזבת....לא ממליצה עליה.

SCaToPHaG

New member
אני יודע שאיציק

לימד לפני כמה שנים בסדנת אמני הקיבוץ בת"א, קורס איור "מתקדם".

שכנה

New member
לקחת אותו אחרי שנה ב'?

כי הוא לא אותו דבר בקורס חובה בשנה ב' כמו בשנים ג' וד'.

e m i l y

New member
איציק הוא מורה

מדהים ואדם דגול. אין מה לדבר, הקורס שלו זאת חוויה אבל אם אתה לא יודע לאייר אז אל תתקרב... לעינבלוש: למדת אצל פינקוס?

SCaToPHaG

New member
דווקא לא מסכים

אני מכיר אנשים ש"לא יודעים לאייר" ולמדו אצלו, והוא טיפח ופיתח אותם ולמרות הקשיים ועבודות בסגנון שיצא ביזארי, הם הסתדרו אחד עם השני. תוכלי לפרט יותר למה הכוונה? ("אבל אם אתה לא יודע לאייר אז אל תתקרב")

זה נכון לגמרי

אף על פי שלעניות דעתי התקדמתי לא רע בכוחות עצמי. על כל פנים, לא קל לי למצוא מסגרת מתאימה בלימודי חוץ/ סדנא עם מורים מוכשרים. המלצות תתקבלנה בברכה.

e m i l y

New member
לדעתי

תתקשרי למאייר הישראלי האהוב עלייך ביותר ותשאלי אם הוא מוכן ללמד פרטי פעם בשבוע, יש סיכוי שרובם יסכימו כי מצבם הכלכלי בקנטים וגם הם כל היום בבית שלהם, לבד ומתוסכלים. הם ישמחו לקבל נפש חיננית אינטלגנטית ורבת פוטנציאל שכמותך כתלמידה, שלא לדבר על המאה שקל לשעה... רק רעיון.

אז מה את אומרת, לעשות הסבה מקצועית

לפני שיהיה מאוחר מידי?

מקווה ש"מצבם הכלכלי בקנטים"

לא מתייחס גם אליך או יותר נכון אליכם למרות שכולנו יודעים שלא מתעשרים מהמקצוע הזה. בכל מקרה, הרעיון לא רע. אחד (דגול) כבר הגיב בשלילה (שאלתי אותו פעם) אבל אפשר עוד לקוות (יש עוד בקבוקים על הקיר). * אהבתי את "נפש חיננית ואינט'"...

talshani9

New member
עבודה מדהימה ומלאת הבעה

הדמויות המהלכות ללא קשר בין הזוגות נותנות תחושה ריאליסטית. הקומפוזיציה מכניסה אותן לתוך הציור. אין מילים, שיחקת אותה

leshemAmit

New member
לדעתי הרעיון עבר

בחירת התפאורה מתאימה יופי. על רקע הים, מאוד רומנטי ולשמוק ההוא זה בכלל לא מזיז. חור במקום לב לא היה מתאים, יותר טוב הלב ה"כבוי". כי בסה"כ יש לבחור לב, הוא פשוט כבוי.

למעלה