כשאחבק אותך, כל משעולי נפשי יגידו שיר וגאות של גלים תסער בחייקי, וכך, בהיותנו רקומים יחדיו נרחף על מרחבי תשוקות. כשאחבק אותך, תהיינה שפתי חתומות על שפתייך ובהיותנו שואבים תאווה נבקש מהזמן כי יעמוד מלכת ומן הלהט כי לא ייסוג מן הצינות.
כשאחבק אותך ארגיש שאנו אחד, מחוברים בלב ונפש חום גופך יעטוף את ליבי. שפתיי רכות על שפתייך, אצבעותי לוטפות עור פנייך, עיניך יוקדות בשלל צבעים. כשאחבק אותך הזמן יעמוד מלכת, אאגור לתוכי שערי תשוקתך.
במצולות הלילה אני חולם אותך, חולם ואוהב, חולם ומתגעגע ולא אדע אם געגועים הם אהבה או שמא אהבה היא געגועים אך כמו בחוטים שנתפרים בי אני חש אותך נהדקת בי וקולעת בי תשוקות. ואני שרוע על מרבד תאווה ופורס לפרוסות את עוצמות החשק הרקועות בי.
אנו פוסעים בצללים של ערבית, מביטים אל לילה נפרש וחולמים על מחר משתלח באורות, ומילים אוהבות רתוקות אל לחן גולשות איתנו בנתיבי תשוקה. אמרי לי כי שלי את, ואני את עצמי אגיש לך כשי.
מרבדי כוכבים פורשים ניצוצות של אור, פוסעת בשבילים אל ליבך. במילים מלטפות פורשת עדנות לוחשת בלהט כולי שלך. קרני שחר יפציעו אל יום חדש מבטך ילטף תשוקותי ברכות, על ערש יומי אנצור השי רתוקה אליך במילים אוהבות.