כשאבוקסיס בשטח

כשאבוקסיס בשטח

הכל טוב. אולי כן ואולי לא. אם טועמה וברדה נשארים. אני בשקט. צריך איזה בסיס. נחכה ונראה .

the red king

New member
רק שלא ישארו כאילו הם עושים טובה או משהו...

כי אם כן הם מוזמנים לטוס על טיל.

SepteMber Lady

New member
לדעתי.....

הסיבה האמיתית שכולם התחילו לעזוב ולקבל הצעות מחו"ל היא הדבר שעשו לאבוקסיס!!! כולם אוהבים אותו וכולם חברים שלו אז כשלוזון התנהג אליו בצורה הזאת אז הם פשוט כעסו על היחס שהחבר שלהם קיבל והתחילו לעזוב בתור מחאה!! אם כל הקבוצה עזבה הייתי מבינה אותם!! אבל גם אנחנו באמת צריכים אותם בקבוצה!! הם כנראה לא ממש מתייחסים לנו ... האוהדים ... !

ReDEAD

New member
שטויות במיץ עגבניות

מאז ומעולם כולם רוצים לנסות את מזלם בחו"ל ובטח כאשר הם מקבלים הצעה שכלכלית אין לה בארץ ( חוץ מבית"ר כמובן).. במקרה השנה נדחף לו הדודו דהאן הזה והתחיל להציע את השחקנים שלנו.. ותפסיקו לבלבל את השכל על הפרשיה של אבוקסיס כי אם אני יסתכל בהיסטוריה של הפורום אני דיי בטוח שאני ימצא כאן אנשים שכבר לפני שנתיים המליצו לו לפרוש.. הבן אדם דקה 25 תופס את הצד כבר מרוב שאין אוויר..

SepteMber Lady

New member
אני אמרתי את דעתי ....

זה מה שאני חושבת למה אתה פוסל אותה!! אם אתה לא חושב כמוני זכותך אבל לא לומר שדעתי היא שטיויות במיץ עגבניות!!

ReDEAD

New member
מותר לכל אחד להגיד את דעתו..

אבל מותר לי גם לא להסכים
בכל מקרה על פי הבנתי הפועל צריכה באמצע המגרש ( שזה בעצם הלב של הקבוצה ) מישהו שיכול לרוץ ולסחוב את הקבוצה 90 דקות ומומלץ גם שיהיה בריא . זאת דרך אגב הסיבה העיקרית למה מכבי ת"א הולכת שנה הבאה להיכשל ( נימני.. )

למעלה