כרמיאל

adidushazar

New member
שאלההה

ומי זכה מקום שני שלישי ורביעי?? פרטו על הריקודים שזכו.. ואיזה עוד קטגוריות של זכייה היה? תודה :)

תחרות ג'אז..

כי על זה דיברנו פה הרבה.. אני משערת
ואם לא גם ככה שאלתי את השאלה הזו למעלה ולא ענו לי.. אז אני שואלת

../images/Emo204.gif אז ככה...

מקום שני - באלנס [וגם בתלבושת...] מקום שלישי - צעד וחצי [חדשים] מקום רביעי - ציון לשבח - רויטל

GABUSH the girl

New member
ומה איתנו ועם שאר התחרויות????

אני רוקדת בלהקת הנוער של "קודו" גבעתיים. בתחרות הראשונה שלנו בארץ (תחרות הכירואוגרפיה-התחרות הכי חשובה בפסטיבל) זכינו מקום שלישי... מחולה המעצבנים (טכניקה טובה וריקודים מסריחים וגם גישה מגעילה) אמרו :אתם תפסידו ואנחנו ניזכה וכל השטויות האלו והם לא זכו בשום מקום... אורה זכו מקום ראשון והיה מגיע להם (אורה ומחולה ירושליים כמובן)))) עכשיו אני מכירה אנשים מבלאנס ורק שתדעו שיש להם טכניקה גרועה והם ירדה לרמה נוראית ולא היה מגיע להם לזכות מקום שני ותילבושות...

Tomleen

New member
להורה באמת הגיע..

כל הכבוד להם! ממש אהבתי.. רק עצבן אותי שהם לא קפצו כל כך והתלהבו.. כאילו, ניצחתם!! למה להיות כאלה מאופקים?.. אבל זה עדיין היה ממש יפה! יש להם טכניקה טובה! את האנשים פה יותר מעניין כנראה תחרות הג'אז.. לא יכולה להגיד שאותי זה לא.. :)

כל מילה שלך זהב....

אני לא מכירה את הסטודיו שלך אבל לגבי מחולה ובאלנס צודקת, מחולה סתם חתיכת פוזאיסטים עם גישה דפוקה ויש להם ריקודים ממש משעממים וטכניקה בשמיים סו וואט?

כן שמענו אתכם על הבמה../images/Emo6.gif

"מחולההה" "סופההה" הבנו בפעם המיליון!!!! ולא מפרגנים..הם פשוט לא רוצים שישנאו אותם.

Tomleen

New member
אממ..

אני עדיין חושבת שאת טובה.. אבל שיהיה.. כיף לשמוע לפעמים למרות התחרות אנשים מפרגנים..

SoulDancer

New member
../images/Emo189.gif

אני בעד לשים את כרמיאל כרגע מאחור ולזכור רק את החוויות והצחוקים.. לפי דעתי כל הכיף בכרמיאל זה לווא דווקא הניצחון [זה בונוס] אלא כל החזרות עם כולם ולראות אחד את השני 24/7. כל אחד והדעות שלו, לא חבל סתם לקטול? אני מבטיחה לכם שגם בסטודיו הכי גרוע יש דברים טובים. [זה בקשר גם לאנשים שהחליטו לקטול סטודיויים בפומבי..] יאללה מי שעלה לגמר עלה והרוויח לרקוד את הריקוד שלו פעם שנייה.. [והרי בסופו של דבר אפילו הריקוד המנצח לא עלה פעם שלישית
]

moruush

New member
בדיוק.

מה שצריך לזכור מכרמיאל זה את כל החוויות, את כל מה שעברתן שם ואת כל הדברים המדהימים שיש שם . לא צריך לריב
, לרדת
ולקטול
- צריך לסכם את זה ב-2 מילים פשוטות - היה מדהים.. ואין סטודיו/ בי"ס למחול לא טוב ולא ברמה שמופיע בכרמיאל, רק הסטודיואים/ בתי ספר למחול הנבחרים והמובילים והטובים בארץ הופיעו בפסטיבל - כך שאם הופעתן .. כל אחד יודע אם הוא היה טוב ונתן את כל מה שיש לו! מה שחשוב - החוויה המדהימה והפאן החברתי שהיה שם במשך כל ה-72 שעות. (אני היגעתי כמו מלא מכאן רק ביום האחרון, אבל ישר השתלבתי בכל השמחה וההתרגשות והאחווה שנוצרת שם.
) ניפגש שם בשנה הבאה (
אמן..) מקווה שתתחילו לחשוב ככה גם .

למעלה