כרמיאל

n o o o a m

New member
../images/Emo210.gif שידורים שידורים =]

אז ככה לגבי השדורים החוזרים אין לי מושג.. לגבי היום השלישי [יום חמישי] בפסטיבל, היה את מופע: "בלב אחד" , שהוקדש לדוב זלצר, שודר באותו היום בערוץ 1 [11] בשעה 17:30 אב זה בטח לא עוזר עכשיו.... לגבי הנעילה צילמו אותו אבל רק בשביל הקהל שישב..ככה הקרינו אותו על מסכים שהיו שם.. לא ניראה לי שהוא שודר לעוש איזה מקום...אלא אם כן יעלה בקרוב לאנטרנט כמו שעשו על כרמיאל 2005 ועל כנס הדג'אז באילת [מי שזוכרת..] ככה לפחות ניראה לי שלא שידרו או ישדרו בטלוויזיה, אולי קטעים קטנים בחדשות... בורי על החתיכת ח-פ-י-ר-ה-

n o o o a m

New member
../images/Emo210.gif תיקונים!!****

*דובי זלצר* *אבל זה בטח* *שודר לעוד איזה* *כנס הג'אז* *סורי על החפירה*

moruush

New member
דנה..../images/Emo4.gif

המופע נעילה לא שודר בטלוזיה. שאנחנו מדברים פה על הטלוזיה והמסכים הכוונה למה שהראו כי היו כ"כ הרבה אנשים בקהל (300,000) אז שמו מסכים כי הבמה ענקית ולא רואים מרחוק מי זה מי ומו. אבל כפי שזכור לי , בד"כ אחרי חודשים שלוש משדרים בטלוזיה את המופע נעילה, אני אנסה לברר מתי בדיוק ואודיע לך
.

היה את הכרמיאל הכי מדהייייים בעולם!

מה שכתוב לנו על החולצות..זה לא ס'יפה...זה סופה.. אבל לא חשוב..העיקר הכוונה... והיה מדהיים!!! במופע פתיחה עם טררם היה כל-כך כיף שזה מטורף! במופע סיום היה מאוד נחמד... ובגמר היה טירוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף!!!

../images/Emo204.gif חח..כן..קצת שברנו אותה... :/

בגללנו מחולה לא עלו לבמה לרקוד את הריקוד שוב על הניצחון! ובאמת מזל שזה קרה אחרי שכולנו גמרנו לרקוד... וזה קרה אחרי הקופים...לפני שהכריזו על הזוכים...

אולי הם מעולים...

אבל הריקוד שלהם היה על הפנים ומשעמם....ומבולגן וזה האמת כל מי ששאלתי חושב ככה....

היה הכי כיף בעולםםם

גם כי חבר שלי היה איתי פעם ראשונה!!! וגם כי בכל המופעים פתחנו את המופעעע חח ובריקוד עם צעיפים (מי שזוכר קראו לו שלל צבעים) כל הריקוד הצלם צילם אותי איזה פאדיחות בא לי לבכות :(... ד"א למישהו יש את האתר עם כל מה שצילמו???

moruush

New member
וואי ../images/Emo99.gif

השמלות שהקליפ הראשון מתחיל זה מה שלבשתי בנעילה! חחחח. והכתומות זה הבנות של סופה נכון? ראיתי אותן מאחורי הקלעים של הנעילה...

Tomleen

New member
חח כן זה אנחנו..

יש שני קטעים שלנו.. אחד שסתם רקדנו במעגל ואחד מהריקוד שלנו עם טררם.. השמלות הכחולות.. זה מה שגם הורה פרדס חנה- כרכור לבשו?

moruush

New member
בערך.

הם היו חצי חצי, כמונו.. לנו היה חצי ולהם היה חצי. כאילו היה 2 סוגים של השמלות האלו אחד עם הלבן באמצע כזה משלוש ועלו זהב (שרוול קצר), ואחד בלי זה רק תכלת וכחול ולבן (שרוול ארוך).

למעלה