כרמיאל

CrazyDancer

New member
ברוששששש../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif

:] חחח אהבת תתמונות

CrazyDancer

New member
הממ..

צילמתי כמה תמונות של בר :] הבטחתי לה חחח יש כמה בנות ברקע, אולי את אחת מהן

כרמיאל!

ד"א בקשר למחולה לירן רקדה גם בשנה שעברה.. אבל בלי שום קשר שהם הביאו אותם יש להם רקדנים טובים אם או בלי שהם התפרסמו בזכות נולד לרקוד.. ועוד שאלהה לכולםם.. מה עם הסטודיים האחרים? לייף, רויטל, אור הנס,שוהם.. (ועוד..לא עולה לי עכשיו השמות
) איך היו הריקודים? המוזיקות? מי לדעתכם היה צריך לקחת מקום ראשון? איך היו הנושאים של הריקודים? מעניינים\משעממים\נמרחים\נחמדים..? בקיצורר איך היה הכול?
(אני מדברת על התחרות ג'אז)

Tomleen

New member
אני אהבתי את לייף..

רויטל לא נראה לי ראיתי בכלל גם את אור הנס לא יצא לי לראות.. התחרות השנה הייתה פחות טובה..

אוי ברו'ש ידעתי שתגיבי ראשונה! חח

חזרנו אתמול (או היום? חח) מכרמיאל) היה מדהים חוויה אמיתית רקדנו התאפרנו כמו מטורפים ח והתלבושות שלנו היו די הצלחה בקהל וגם הריקוד כל בנאדם שלישי בא ואומר לי וואי הריקוד של השלגיות שלכם היה מדהים! אתם חייבים לזכות! ואפילו זוג אחד אמר לי, למה לא הייתם בנעילה? אז אמרתי שהיינו אבל עם כל הלהקות, אז הם אמרו כן אבל למה לא הופעתם עם השלגיות זה מדהים! (איזה מפרגנים!) בקיצור אנשים מקסימים וקהל מפרגן וגם יסמינוש מסופה חמודה אחת נתנה לנו מלא מוטיוציה! אבל מה כמובן למה שנזכה במשהו?....מחולה היו על הפנים נקודה! איך הם מקום ראשון?....עצבן אותי יותר שהם זכו מאשר שאנחנו לא זכינו בכלל...אפילו חן נדיר בעצמה באה ואמרה שהיינו צריכים לנצח! לא נורא היה חבייה בכל זאת....צ'או!

moruush

New member
דנדוש..

עזביי.. אני ועוד הרבה יודעים שלא מגיע למחולה לזכות סתם פרוטקציות. העיקר שהיית שם, שהבנת מה כרמיאל, האווירה, שנהנת
לי אישית לא יצא לראות את הריקוד שלכם כי הייתי בחזרות ולקראת ההופעה באיצטדיון אבל אני בטוחה שהייתם מדהימות ושהלך לכן מצויין.
.

תודה מורו'ש!!!! חמודה אחת!

את צודקת! בהתחלה לקחתי את זה קשה והייתי בבאסה אבל לאט לאט נרגעתי ועכשיו אני מבינה שזה לא הכל ושבסך הכל היה ממש כיף וחוויה!

למה אני לא יודעת ...

כי הופיע להקה (קב' 1) ואני קב' 2 וקב' 4 (לשעבר ) ו-3 סולנים לא יודעת אם משהו מכיר אחד מהם היה יוסי חייקין

למעלה