מה זה המשולבות? אני לא קשור לפורום (בהתחלה הייתי) אבל ניחא: נמרוד 15 להקת המחול העירונית חיפה, או נוערוקד כרמל, או פשוט של בארי אבידן מחר (מצעד פתיחה), מופע פתיחה, תחרות כריאוגרפיה, מופע סיום *על פי סדר* הורה ממטרה, מחרוזת "כלניות" לשושנה דמארי ומשה וילנסקי, סרט הודי, בקיץ הזה תלבשי לבן
במופע פתיחה, בריקוד עם טררם היה מדהים!! באמת שאין לי מילים! שהראו לנו את הוידאו, אפילו היה לי קשה לזהות את עצמי לפעמים.. ההופעה של ענבל פינטו (הלכתי) הייתה ממש יפה!! מופע נעילה, היה נחמד מאוד =) תחרות ג'אז.. היה בן זונהההההההההה והעיקר, שבסוף שברנו את הבמה =) והיה כיף לראות את כל החברים שלא ראיתי הרבה זמן, מתוכם כמה אנשים שרקדו ב"שילגיבאך".. מי מי מי מי מי?! סופהההה מה מה מה מה מה?! מקום ראשון!!!!! וכל השאר? חי טו סייפה, מתה עליכם להקה מדהימה
איזה ריקוד רקדתם השנה בתחרות ג'אז? אני יודעת שלא השתתפתם..אבל סתם מעניין איזה ריקוד העלתם השנה (זאת אומרת מה השם ואם רקדתם רק בגמר או גם במוקדמות וכאלה..?!)
רקדנו מיקס של כל הריקודים של כרמיאל- מטורף, לטירי, בדהום, שלווה ועם-חם.. רקדנו את וואקה וואקה, תמנון האיטר ואת דופק. רקדנו את המיקס ו-וואקה וואקה בשתי המוקדמות ובגמר את כל הארבעה..