כרמיאל

שאלה!

מה זה המשולבות? אני לא קשור לפורום (בהתחלה הייתי) אבל ניחא: נמרוד 15 להקת המחול העירונית חיפה, או נוערוקד כרמל, או פשוט של בארי אבידן מחר :) (מצעד פתיחה), מופע פתיחה, תחרות כריאוגרפיה, מופע סיום *על פי סדר* הורה ממטרה, מחרוזת "כלניות" לשושנה דמארי ומשה וילנסקי, סרט הודי, בקיץ הזה תלבשי לבן

ואאאאווווו אתה הופעת בסרט הודי!!!!

יאאא זה היה הריקוד שאני הכי הכי הכי זוכרת מכל הפסטיבל ריקוד מדהייםםם!!!

חחח כה :)

זכינו מקום שני אבל את הריקוד שלנו שמו פעם נוספת במופע נעילה :) (אחרי נינט טייב שבגללה חנקו אותנו בחדר שמתחת לבמה)

lital pel

New member
../images/Emo41.gifעונה :p

שם: ליטל גיל: עוד מעט 18 להקה: "אור-הנס" נס-ציונה מגיע ביום: חמישי בבוקר מופיע/מתחרה ב: תחרות הג'אז שם הריקוד: מעתה ועד עולם

moruush

New member
עונה לך קצת באיחור ../images/Emo9.gif

שם: מור גיל:13 להקה: נעורי תל מונד חחחחחח. מגיע ביום: חמישי מהבוקר עד הסוווווף. מופיע/מתחרה ב: מופיע בירוק תוסס (חחח נועם זה לא סגול שזיף), ובנעילה.

n o o o a m

New member
../images/Emo210.gif מור...

יש מקום באוטו? חח
סורי, אני יודעת שיש מסרים אבל תכלס למי יש כוח עכשיו לפתוח ולהתחיל במסר.. עזבו פשוט סוריי

moruush

New member
:)

אני חושבת שכן.. אבל לא בטוחה. אבל את יודעת שאם באה באוטו זה רק אם ההורים שלי כי אני באה מוווווווקדם בבוקר אם האוטבוס
. את רוצה עדיין למרות זה, לבוא?
ולא עונים כי בערך שליש פורום כבר נסע לכרמיאל אני חושבת..

moruush

New member
יאו ושכחתי :)

יש את היריד! :] חחח זה אשכרה כמו הטיילת באילת, אבל אני לא גרה הכי קרוב לאילת אז זה כ"כ כייף :)..

Pirate Captain

New member
כרמיאל

כל מה שקשור לכרמיאל,מקווה שהיה כיף פעם ראשונה שלא הייתי בכרמיאלל באסהה

Tomleen

New member
היה מדהיםםםםםםםםםםם!!

במופע פתיחה, בריקוד עם טררם היה מדהים!! באמת שאין לי מילים! שהראו לנו את הוידאו, אפילו היה לי קשה לזהות את עצמי לפעמים.. ההופעה של ענבל פינטו (הלכתי) הייתה ממש יפה!! מופע נעילה, היה נחמד מאוד =) תחרות ג'אז.. היה בן זונהההההההההה והעיקר, שבסוף שברנו את הבמה =) והיה כיף לראות את כל החברים שלא ראיתי הרבה זמן, מתוכם כמה אנשים שרקדו ב"שילגיבאך".. מי מי מי מי מי?! סופהההה מה מה מה מה מה?! מקום ראשון!!!!! וכל השאר? חי טו סייפה, מתה עליכם להקה מדהימה :)

moruush

New member
את מאלה שהיו בנעילה עם

חלוצות כתומות שהיה רשום עליהם "ס' יפה"?

Tomleen

New member
היה כתוב "סופה".. אבל כן..

מה שחשבו שזה צ'ופצ'יק וי'.. זה בעצם מערבולת שלא ראו כל כך ושתי רגליים.. חח

אההה ו..

איזה ריקוד רקדתם השנה בתחרות ג'אז? אני יודעת שלא השתתפתם..אבל סתם מעניין איזה ריקוד העלתם השנה (זאת אומרת מה השם ואם רקדתם רק בגמר או גם במוקדמות וכאלה..?!)

וואיי היה מהמםם

הריקודים של סופה היו מהמממייייםםםםםםםםם חבל שהם לא התחרו והלהקה של קריית התרבות אור הנס לא הגיעה אפילו לגמר
אין איך התלהבתי מסופה בקיצור היה כיף היה מהמם מקווה שאור הנס יזכו שנה הבאהה...

Tomleen

New member
השנה רקדנו כמה ריקודים..

רקדנו מיקס של כל הריקודים של כרמיאל- מטורף, לטירי, בדהום, שלווה ועם-חם.. רקדנו את וואקה וואקה, תמנון האיטר ואת דופק. רקדנו את המיקס ו-וואקה וואקה בשתי המוקדמות ובגמר את כל הארבעה..

למעלה