כרמיאל

O shavit O

New member
אני מופיעה ב

"לחיים" (ריקוד חסידי מוזר ביותר) בלהקת "איילות הנגב מב"ש

moruush

New member
ואת רוקדת בשיר

המפדח של שלמה ממן הזה "סלעעעעעעעעם עלקום ונאמר שלום". חחחחח "קח ידי ותן לי יד" (אחלה עיסקת חלופין
) שיר דפוק עם ריקוד דפוק.

O shavit O

New member
זה יחסית בסדר

אם משווים את זה לריקוד של הלהקה , "לחיים", שזה מהמחזה "המגילה". עד כאן הכל טוב ויפה, חוץ מזה שהשיר ביידיש!!!!! את גם רוקדת ב"בלב אחד"?

moruush

New member
כן :)

אבל בריקוד דיי דפוק. שלך ביידיש חחח שלי הוא שיר מזרחי =\ ועוד יש לו בו סולו ח ומה לי ולמזרחית, רק אלוהים יודע חחחחחחח. מי המורה שלך ?

O shavit O

New member
הכוריאגרף הוא מוטי אלקיס

איך קוראים לריקוד שלכם? איזה מספר אתם?

moruush

New member
אז ככה;

ב"בלב אחד" לריקוד קוראים יסמין, שזה של יהורם גאון =\ ואני עדיין לא יודעת מספר, לא נתנו לנו.. ואני מכירה את הלהקה שלכם "איילות הנגב" כל שנה אתם יושבים לידנו ליד הבמה מתי שאנחנו מחכים לריקוד שלנו..

O shavit O

New member
../images/Emo50.gifבאמת?!?!?

טוב... אני פעם ראשונה בכרמיאל, אז אני לא ממש יודעת על איפה את מדברת... קיצר, שיהיה לך ולכל שאר הבנות בפורום המון המון המון הצלחה!!!

moruush

New member
רקדת איתי ביחד!!!!:)

את הריקוד במופע נעילה. מממ עמדת בצד ימין של הבמה או בצד שמאל?

O shavit O

New member
בהתחלה בימין ואחר כך בשמאל

אתם הייתם ממש לפנינו ב"לב אחד"!!! שאלתי להקה אחת שרקדו את "יסמין" מי את... אבל הסתבר שכמה להקות רוקדות את זה (אף אחד לא אמר לי שזה אפשרי!!!)... קיצר, עשיתי לעצמי פדיחות
לא ראיתי את הריקוד שלכם, כי כבר היינו מאחורי הבמה
איך היה? ראית את שלנו?

moruush

New member
לפניכם?

בריקוד או במופע? אתם רקדתם את החסידים/דתיים לא? וב"הורה" הייתם עם שמלה לבן תכלת וזהב? וביסמין היינו 3 להקות של הכיואגרפית שלי, 2 מפרדסחנה כרכור ואחת שלנו מתל מונד.
המון להקות רקדו כמה ביחד במופע של בלב אחד .

O shavit O

New member
במופע "בלב אחד"

בהורה היינו בשמלה כחול לבן זהב, אבל אני תפקיד בן, אז הייתי עם חולצה ומכנסיים... היו כמה קבוצות חסידיים... שלא היו אנחנו... ואיי איך השתגענו אחרי המופע "בלב אחד"! התחלנו לזרוק את הכובעים והיינו במעגלים... ראית אותנו? אני רואה את ההקלטה של המופע... צילמו אותכם? איך אני יכולה לזהות אותך?

moruush

New member
איך את יכולה לזהות אותי? מממ

ב"הורה, רקדת כאילו הלקה ה-2 משמאל? וכן בלב אחד היה מדהים וכולםע שו מעגלים ועשו שמח כזה
אז מה רקדת בבלב אחד אם לא את החסידים ?

O shavit O

New member
בהורה-כן...

רקדנו ליד ילדי התותים (ככה אני קוראת להם)... בלב אחד היינו החסידים.. אבל היו עוד ריקודים חסידיים, כמו "כולנו יהודים" והזה שהיה עם הטליתות... איזה מעצבן היה השיר "שמונה בעקבות אחד"!!! (אני לא קשורה) היה לך סולו, נכון?

moruush

New member
כן ../images/Emo9.gif

אז ב"הורה" עמדתם לידנו. ואני הייתי בשורהר אשונה ליד ילדה מאצלכם כאילו אני הייתי הכי שמלאית אצלינו ואז הייתי ליד ילדה משלכם. ההלקה שלנו הייתי במרכז הבמה :) מלא בנות מהלקה שלך הנתפלו עלי בחזרות שאני פאקצה וזה, ומה כולה אמרתי לכם? שתם צריכים בסוף לעשות פעמיים שמאלה ואז לרוץ.. שמע ישראל כמעט אכלו אותי. אבל בהופעה נראה לי שכבר הכל נרגע כי הבנות שכמעט טרפו אותי בחזרות נרגעו ודיברנו אותי יפה. ובבלב אחד,איך את יודעת שהיה לי סולו? ראית שרשמתי פה או שראית בקלטת?

O shavit O

New member
אוי ../images/Emo9.gif אני מצטערת...

אני הייתי בשורה שנייה הכי ימנית... איך נראתה הילדה שהיית לידה? נמוכה? את אמרת לי שיש לך סולו... אבל לא ראיתי עדיין את הקלטת
לא נורא

O shavit O

New member
הוא נכה...

אבל לא שמתי לב עם היה לו מקל... בדרך כלל אין לו, אבל הוא צולע ראית במופע נעילה את אנרגי? הבוגרים שלנו רקדו אותו (מכנסיים שחורים וחולצה צהובה), והם רקדו גרוע... זה רק מראה שמוטי לא הכי מומחה במודרני.... איזה סגנונות אתם רוקדים?

moruush

New member
כן ראיתי הם היו ריקוד 3 אני חושבת.

מוטי הוא בערך בן 40 ומשהו? ויש לו עוזרת בת 16 או 17 עם שיער שחור?

../images/Emo204.gif כרמיאללללללללללללללללללל!!!

שם: גל
להקה: סופה [סטודיו נדיר]
מגיע ביום: שני [מחררררררררררררררררררררררר!! =) ]
מופיעה ב: מופע פתיחה עם טררם שם הריקוד: תמנון איטר
מופיעה ב: מופע סיום - הריקוד של חנדיר שם הריקוד: דופק
מופיעה ב: מוקדמות ראשונות+שניות+גמר של תחרות הג'אז [לא מתחרים...] שם הריקוד: חכו ותראו

למעלה