כרמיאל

sri55

New member
אורי -כל כך נכון

אני לא מכירה אותך אישית, אבל אני מתמוגגת כל פעם מחדש מכתיבתך הרהוטה והשנונה שהיא מן הסתם כנראה , נגזרת מראיית העולם שלך. והסיפורים.... הם הדובדבן שבקצפת.תמיד מגיעים בזמן ובהקשר הנכון.

rak dan

New member
משהא "איזה מין שכנה" ועל מה שאין.

משהא ידידי, ליכלכת בגדול ! חתכת את הפואנטה לסיפור שלך , …יומים לפני שהזוג הצעיר נכנס לדירתו של הבחור, הוא עצמו ליכלך את החלון, על מנת שאישתו הטריה לא תוכל ליראות היטב את שכנתו החתיכה שהיתה משתזפת בעירום כל יום על המרפסת, והבחור היה משקיף עליה בכייף. רק מי שאין לו מה להסתיר מציג הכל פתוח לראוה, ומוכן לענות על כל שאלה. האמן לי, היתי ממונה על פרויקטים לא מעטים, שאני אישית הכנתי בעבורם את התקציב ביד רחבה כולל רזרבה, שהועברו לאישור מועצת המנהלים. יש לי חדשות בשבילך, איך מסתיים כל פרויקט אפילו שתוקצב ביד רחבה, תמיד בחוסר. כסף תמיד יש לא מספיק . הכל שאלה של סידרי עדיפיות ! ! !

הממ.. אם כל כך הרבה אנשים רואים

ת'לכלוך, ואם נניח שסביר שכל אחד מסתכל מהחלון שלו... המסקנה היא - הכביסה מלוכלכת!!! {ולא החלונות}.

משהא

New member
רק דן חברי - סבתא פולניה לא מסתירה

אני נשבע לך שלא רק שלא ליכלכתי את החלון אלא אני אפילו לא יודע איפה נמצא הבית. דע לך שאין חלון שלא מתלכלך. יש הרבה חלונות שלא מנקים. אין כאן כוונה לפרט זה או אחר אלא לכולנו. לכל פרוייקט, וכפי שאתה טוען יש לך ידע ונסיון, יש מי שממונה על ניהול ותקצוב. אנו הישראלים חושבים שכל אחד מאיתנו היה עושה זאת טוב יותר. יש המון ביקורת וגם מוצדקת וברור שחובה עלינו לבקר ולתקן, אבל רק מי שמונה לנהל קובע את הכללים. המחלה הישראלית היא שבכל עניין יש תמיד מחנות ששמבקרים מול מרוצים. כשלא מקציבים כסף למעוטי היכולת העשירים חוגגים, וכשלא מרעישים באולמות הריקודים הצעירים מאוכזבים. וכך הלאה.... כל מה שניסיתי הוא לחדד את הדברים ושכל אחד מאיתנו יעשה חושבים וינסה להבין שגם לאחר יש דעה, ולא כל מה שנראה זהב - נוצץ. יש גם מציאות אחרת.... ריקודים שמחים אורי גבעוני

משהא

New member
ועכשיו רק דן לסבתא הפולניה- מה תגיד

הזקנים לא נס ליחם. היזההרו. לבית המשפט בפתח תקווה מוזמנת סבתא פולנייה להעיד. היא עולה לדוכן נשבעת להגיד אמת ועורך הדין הסנגור, שואל אותה: גברת מנדלבוים - את מכירה אותי בוודאי - עונה הזקנה- בטח שאני מכירה אותך. כבר מינקותך. הרי גרתם ברחוב לידי. תמיד היית תינוק מעצבן. והפכת להיות ילד טיפש ולא יוצלח. ועכשיו כולם יודעים כמה אידיוט אתה. ושקרן. ושאתה בוגד באשתך עם המזכירה שלך. ושאתה מפסיד כל משפט. חוץ מאלה שבהם אתה מביא עדי שקר. בטח שאני מכירה אותך, ועוד איך מכירה . שקט באולם המשפט, עובר זמן ועורך הדין ההמום מתעשת קלות ופונה אל הזקנה הפתח תקוואית שוב: האם את מכירה, גבירתי, את התובע המחוזי שיושב ממול ? נו, באמת - עונה הסבתא- את אבריימ'ל הפושטק מכפר גנים? מי לא מכיר. הרי אמא שלו המסכנה ואני אצל אותו רופא בקופת חולים מיום שנולד השייגץ. שלומיאל שכמוהו, בטח שאני מכירה אותו. שום דבר לא יוצא לו טוב. ואפילו באשתו הוא בוגד... עם 3 נשים שונות...והגיע זמן שתדע שאחת מהן אשתך! והמשרד שהוא פתח ? אוי ווי, איזה שחיתויות הוא מנהל שם. שאני לא אכיר אותו? כל פתח תקווה גועשת. דממה בבית המשפט. השופט המום כמו כולם ומבקש משני עורכי הדין לגשת ללשכתו. "רבותי - אני מודיע לשניכם חד וחלק: אם מישהו מכם שואל את הזקנה אם היא מכירה אותי, אני דן אותו במקום לשני מאסרי עולם!!!" אז מה מלוכלך החלון או הכביסה או שניהם. נו רק דן למה תדון אותי עכשיו. רק אני מבקש שבהרקדה הערב אל תספר לי את הבדיחה הזאת. כבר שמעתי אותה. ריקודים שמחים אורי גבעוני

../images/Emo204.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif.... ענק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אבל משהא, בלי להכנס לסוגיא "מי/מה מלוכלך יותר"
... בכל זאת יש מקום לשיפורים.... והם אכן מתבצעים... מפעם לפעם יש שיפור כלשהו, בפרמטר כזה או אחר.... יחד עם זאת, ציינתי אני וציינו אחרים... בהיבט של רווחת הרוקדים מדובר בשיפורים מינוריים בלבד... ויתכן והגיע הזמן להעמיד את רווחת הרוקדים בעדיפות גבוהה מזו שבה היא נמצאת כיום... {ואגב, פילוס רחבת הגלגיליות, למשל, תועיל לא רק לרוקדים ב- 3 ימי הפסטיבל... אלא גם למשתמשים התדירים של הרחבה... אלו שעבורם נועדה - בהנחה ששמה אכן מעיד על יעודה...} אז... שיהיו לכולנו ריקודים שמחים....

משהא

New member
ויזה חמודתי כל הבדיחות גנובות אבל !

היות ואיש מאיתנו לא כותב את הבדיחות הרי כולן "גנובות". לי יש מאגר של כאלפיים בדיחות "גנובות" שבחרתי עם השנים מבין אלפים רבים שעברו ועוברים דרכי. מה שאני יכול לספר לך במסגרת המגבלות והחסיון שבית המשפט הטיל הוא שלא ביקרתי באתר של יום טוב יותר מפעמיים או שלוש מאז שעלה לאויר, וזה לא היה בחודש האחרון. אני שמח שאת קשורה למקורות שמספקים חומרים טובים כמו הבדיחה הזו. להתראות ברחבת הריקודים. היום אני בגולדה. ריקודים שמחים אורי גבעוני

אליק 31

New member
משהא, אם יתחשק לך להציג את הסיפור

בתמונות, שלחתי לך את האימל בשנית, כדי שתוכל להציגו כאן.

משהא

New member
אליק יש לי את זה אבל אי אפשר להכניס

הפומט הזה לא מתקבל והתיבה מדגישה זאת. עבדתי קשה בכדי להדפיס את הכתוב ליד התמונות ולהעביר לכם. ריקודים שמחים אורי גבעוני

למעלה