פסטיבל כרמיאל
לרוקדים שלום ירון הפנה את תשומת ליבי להערות בפורום. אין לי ספק כי יש להוסיף ולשפר כל העת וכך אנו עושים, אלא שזה מאוד קל להקליד דרישות וטענות מעל גבי המקלדת, בלא לבחון את הנושאים הלכה למעשה. ראשית, כל מכתב שהגיע אל ראש העיר, אל אהרון סולומון או אלי, נענה במלוא כובד הראש. ארשום לכם כאן את כתובתי על מנת שגם אתם תוכלו לכתוב אלינו את הצעותיכם, הערותיכם והארותיכם, כיוון שאיננו גולשים באופו קבוע בפורום. ככלל, גם במהלך שנה זו בוצעו שיפורים, בהם תוכלו להבחין כאשר תגיעו לפסטיבל. לצערנו מדינת ישראל מקצצת כל שנה בתקציב הפסטיבל ואנו נאלצים להתמודד עם קשיים תקציביים משמעותיים ביותר על מנת לא לפגוע במהותו האמיתית של הפסטיבל. השמצות והאשמות לא יועילו לאיש ואין לי כל כוונה להתייחס לדברים אלו. יש לקחת בחשבון את גודל ההפקה של פסטיבל כזה. עיר קטנה של כ- 50.000 תושבים מארגנת שלושה ימים ולילות עם עשרות אירועי מחול שונים, במהלכם מגיעים לעיר כרבע מליון איש. אין זה דבר שהולך ברגל, זו עבודה קשה יום יומית המתחילה ביום שלמחרת סיום הפסטיבל. אנשים טובים ומקצועיים עוסקים בהכנות ומגיעה להם לפחות טיפונת הערכה. אני מקוה לראות את כולכם בפסטיבל הנפלא שיש לנו בכרמיאל, גם אם עוד לא הצלחנו לרצף את מגרשי הטניס ברצפת פרקט.......! הכתובת לתלונות, הערות, הארות ומחמאות: לביאה שלו - פישר, דוברת עיריית כרמיאל, ת.ד. 660 כרמיאל 20100