כרמיאלללללללללללללל

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
כרמיאלללללללללללללל

השמיעי קול..... כל הצפון חטף אזעקות..... כתוב שיש פצועים בכרמיאל ומי ניצל הפעם? חיפה והקריות........ אפילו ביקנעם.......בנימינה, זכרון........ http://rotter.net/forum/scoops1/8473.shtml

בלסימה

New member
אני פה, ../images/Emo59.gif

היה מאד מלחיץ, אזעקות קטיושות, שמעתי לא הבומים לא כל כך רחוק ממני, אני במרחב המוגן, לא ידעתי שיש פצועים בכרמיאל, בחדשות לא אמרו, אם זה ימשך בקצב הזה, ביום ראשון אני יורדת לת"א , אני מישתגעת מהאזעקות הרצופות, זה מתחיל להשפיעה עלי בלחץ, עכשיו עוד אזעקה, דיי נימאס לי, שבת שלום

אין רגע דל, בצפון

ליבי איתך ועם שאר תושבי הצפון. אני יודעת שקל להגיד - אני אני באמת מאחלת לכם שתחזיקו מעמד עד שהשקט המיוחל יגיע. (שלחתי לך מסר).

את מכירה את השיר...?

"לאילת ...לאילת"? לא מצאתי את ברשת את המילים,אבל אילת לא מאויימת...

magy

New member
רוצה את המילים?

זהו , אין לאן לברוח גם אם רוצים רק לרממאלה............

כשנזכרתי בשיר ../images/Emo79.gif

צף זיכרון של מסיבת הסיום של כתה י"ב (לפני 150 שנה בערך...). זה היה אחד השירים ששרנו, עם מילים חדשות שחיברנו, כדי לציין את התוכניות לחופש פרוע אחרי 12 שנות לימוד... ואז נזכרתי ששרנו גם למורה להיסטוריה את השיר: "הוא לא כל כך יפה, אני יודעת..." ולמורה למתמטיקה החתיך: "שייפתח עלי, שייפתח עלי..." זה היה די נועז, כי מדובר גם בעבר הרחוק מאד וגם בבי"ס ממלכתי - דתי ...

magy

New member
הויי חיפה, לא היית אילת.........

מספר שירי אילת. ותודה לשירונטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט הדרך לאילת ביצוע: עממי מילים: יחיאל מוהר לחן: שלמה וייספיש שירה פונה אילתה על מדבר הערב רד כחול מעל וחול מלמטה זאת הדרך לאילת הי אילת, הי אילת, עוד ניבנך עיר ואם במדבר הי אילת, הי אילת, הי אילת את קרית הפלאים למחר. שירה עברה דוהרת המרחב סביב ילהט זאת הדרך אין אחרת זאת הדרך לאילת. הי אילת, הי אילת... בואי לאילת ביצוע: האנשים מילים: ירון לונדון לחן: נורית הירש בואי נמלט מן האספלט ומן הערים המקומטות בואי נמלט אל הלגונות השקטות בואי לאילת לאילת בבירת השמש מנומש בנמש למול הרקיעים נחטוף תנומה והרוח שיישוב ישיאנו לא לחשוב על מאומה עצומי עיניים נמלט בשניים למים אל גני האלמוגים בין כחול לבין ירוק את בגדי הים נזרוק נשליך אותם אל הגלים בואי נמלט מן האספלט... בשיער פרוע שפרע הרוח אני סרוח לי כמו לטאה כמו דולפין אשר נפלט מעמקי מפרץ אילת כמו הפתעה תנו לי רק חודשיים על המגלשיים ועל גלי המים לא אמעד בין ירוק לבין כחול בן אדם אני יכול אני יכול לחיות לעד בואי נמלט מן האספלט... בואי נגלה את מחוזות הפלא ואת הקסם שבמפרצים כמו קולומבוס כך פתאום בספינה קלת חרטום של מפרשים אם הפעם באת שוב תשוב אילתה כי בכשפים היא אחוזה העיר ומכושף הוא המחבוא ואתה אליו תבוא תבוא אליו יותר צעיר בואי נמלט מן האספלט... היי דרומה ביצוע: אתניקס מילים: חיים חפר לחן: מאיר נוי קצת דרומה לבאר שבע, רוח במדבר נושבת, שביל לערבה ירד, לרדיאן אם אך מיהרת, את אל עמר חיש עברת והנה חוף אילת הי דרומה, הי דרומה הי דרומה לאילת! הסופה הינה עוברת על הדרך היא דוהרת, למדבר הגדוד שעט. ג'יפים כאן טסים כרוח הלוחם ראשו פרוע, כאן בדרך לאילת הי דרומה, הי דרומה הי דרומה לאילת! הלוחם עייף יגע על הארץ השתרע וחשב, הן כך כתוב: את הארץ בי נשבעתי, רק לכם כולה נתתי, מני דן ועד ים סוף! הי דרומה, הי דרומה הי דרומה לאילת!

ורק את השיר "שלי" לא הבאת ../images/Emo4.gif

שרה אותו להקה צבאית. לא זוכרת שום מילה נוספת פרט לשתי המילים החוזרות בראשיתו של כל בית: לאילת, לאילת... בלשית גששית, אולי תמצאי לי?
תודה. גוגל ושירונט לא הניבו תוצאות רצויות...

magy

New member
מה דעתך?

את השיר הזה חיפשתי ולא מצאתי.......... מעניין למה........גם אני זוכרת להקה..... מעניייייייייייין..................מיאוד......

מאיר פז1

New member
אישה // את בטח מתכוונת לזה../images/Emo26.gif

של דליה רביקוביץ אילת שביצעו להקת פיקוד דרום באילת באילת שער העולם דרומה באילת באילת מלח ואלמוג לא זוכרים פה את פריס ורומא פה נוסעים רחוק נוסעים רחוק לג'יבוטי יצאו מטעני חרוזים למומבסה פחים עם שומן אווזים לרודזיה לחבש וזנזיבר למלזיה ואולי מדגסקר ללקינזיה פולינזיה אולי נייצא תפוזים אינשאללה במכרזים באילת באילת... לכלכותה שלחו רק מטען עיתונים לקמבודיה נושאים ארגזי שעונים לקינשסה לסיגון להונדורס לאירן שגם הייתה נקראת פרס למלזיה אינדונזיה אולי נייצא לימונים אינשאללה בהמונים באילת באילת... לאוסטרליה שלחו רק אשלג ודשנים לטנזניה יצא כבר מטען גרעינים לזמבזי משלוחים של אגסים לוטוסי אלף טווסים ושסונים ומיליונים אולי נייצא גם לסין אינשאללה אם יש ניסים באילת באילת...

magy

New member
אבל חרשתי שם

אולי לא ידעתי את שם השיר?????????? איך קוראים אותו בדיוק...?

הוא גדול ../images/Emo70.gif הוא גדול ../images/Emo70.gif הוא גדול

תודה תודה. הטעות שלי היתה שחשבתי שהשיר מתחיל במילים: לאילת ולא באילת. יופי אתה. פותר בעיות מוכשר שכמוך.

מאיר פז1

New member
אישה // זה לא ביג דיל

בפעם האחרונה שהייתי באילת // כל כך סבלתי שם מהחום // מהשיעמום // מיוקר המחיה // ועוד כהנה // עד כדי כך שכל מה שקשור לאילת // חרוט היטב בצד הטראומתי של זיכרוני כדי לא להוציא דיבה // על העיר היפה הזאת // היו גם חוויות נפלאות שם אבל זה היה לפני כן // או כפי שאומרים // בעד.. בעד..

גאיה ק

New member
בינגו?

בואי לאילת ביצוע: האנשים מילים: ירון לונדון לחן: נורית הירש בואי נמלט מן האספלט ומן הערים המקומטות בואי נמלט אל הלגונות השקטות בואי לאילת לאילת בבירת השמש מנומש בנמש למול הרקיעים נחטוף תנומה והרוח שיישוב ישיאנו לא לחשוב על מאומה עצומי עיניים נמלט בשניים למים אל גני האלמוגים בין כחול לבין ירוק את בגדי הים נזרוק נשליך אותם אל הגלים בואי נמלט מן האספלט... בשיער פרוע שפרע הרוח אני סרוח לי כמו לטאה כמו דולפין אשר נפלט מעמקי מפרץ אילת כמו הפתעה תנו לי רק חודשיים על המגלשיים ועל גלי המים לא אמעד בין ירוק לבין כחול בן אדם אני יכול אני יכול לחיות לעד בואי נמלט מן האספלט... בואי נגלה את מחוזות הפלא ואת הקסם שבמפרצים כמו קולומבוס כך פתאום בספינה קלת חרטום של מפרשים אם הפעם באת שוב תשוב אילתה כי בכשפים היא אחוזה העיר ומכושף הוא המחבוא ואתה אליו תבוא תבוא אליו יותר צעיר בואי נמלט מן האספלט...

גאיה ק

New member
טיל ראשון...

וכבר לא רואה ..(מקווה שגם אחרון) מאיר,עכשיו רק ראיתי שכבר הבאת את השיר שנשמע לי הבינגו. סקרנית גם לדעת מאיפה. שבת שלווה לכולם!

magy

New member
בטח ידעת שזה של דליה רביקוביץ

וחבל שלא הבאת את שמות הכותב והמלחין............. וקרדיט לשירונט............. (חובה) או לינק . אני הכנסתי את המילה "אילת" וקיבלתי תוצאות כאלה.... שום להקה.......צבאית... 1. אף אחת - יגאל בשן 2. בדרך לאילת - ארקדי דוכין 3. בואי לאילת - האנשים 4. בואי לאילת - ליאור ייני 5. בשכונה - הופה היי 6. דווקא כשרצית - שייגעצ 7. הדרך לאילת - עממי 8. היי דרומה - אתניקס 9. היי דרומה - בני אמדורסקי 10. היי דרומה - גבי ברלין 11. היי דרומה - יפה ירקוני 12. חופשה באילת - בני ברמן 13. טיול לפולין - נועם אקוטונס 14. לא גומר ת'חודש - אריק לביא 15. לא נוותר - הופה היי 16. לחזור הביתה - אריק סיני 17. למה כי - קוביאשי פורצלן 18. מלכת הלבבות - שורטי 19. מרכבות המוות - מוקי 20. סוזי דולצינאה - מתי כספי 21. סע לאט - מיקה קרני 22. סע לאט - אריק איינשטיין 23. עיר מקלט - אהוד בנאי 24. עיר מקלט - ברי סחרוף 25. שישה - שלמה ארצי

למעלה