כרכומים

AnImE BaBe

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo194.gifישלי רעיון >.< אחד חמוד

לתחרות. אבל אני לא אבקש רשות עדיין. קודם אני אחכה שרוב בתחרויות יסתיימו. זו תחרות כלכך חמודה...של 5 שלבים D= שחשבתי עליה שהייתי חולה D=

fat luey

New member
הו אני כה נתעבת.

נצל"ש כי השעו"ה לא תקפוץ. למישהי יש את הבייסים של מיתקה? זה לא נכנס לי לעמוד של הבייסים. בבקשה.

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifהתמתמודדות לטופמודל../images/Emo2.gif

כמה מכן עוד לא התחילו את הדולי לסיבוב הזה? כמה מכן באמצע? וכמה מכן סיימו? כבר עבר המון זמן בבקשה תענו כדיי שנוכל לדעת מה המצב שלנו בתחרוץ
ההודעה בחזות יעל חמצמצה..כי יש לה יומולדת ביולי^^

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאני די בסוף,

אבל אני לא יודעת אם יש בכלל טעם לשים, זה מכוער, מדיי.;;

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif אני סיימתי אבל

אני חושבת שאני לא אשים... כי עברתי בטעות על החוקים שאסור לפרסם אותה וזה ): [או שאני אעשה חדשה אבל לאחושבת]

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo41.gifטבלת התחרויות נפתחה ^^"../images/Emo41.gif

תזכורת פרטים: - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=338&msgid=66279651&FlagSybase=1 [קראו גם את ההודעות שמשורשרות להודעה הזו שקישרתי אליה
]
שלוש ההצעות הראשונות לתחרות יכנסו לטבלה. אם ימסרו לי הצעות עוד שתיים, אחרי השלוש האלו, הן נכנסות לרשימת המתנה
כל השאר יחכו לפעם הבאה [חודש וחצי בערך] שתיפתח טבלת התחרויות
אם אתן רוצות לשלוח הצעה לתחרות, זכרו; - עליכן להיות אחראיות ולזכור לפתוח את השרשורים בזמן. - תנו לבייבז מספיק זמן להכין דוליז וזה
- אם אתן מחליטות לפתוח תחרות, בדקו והיו בטוחות שיש לכן מספיק זמן להשקיע בה, בין השאר גם בפרסים-שלטים יפים כאלו למנצחות :) - אל תבקשו ממני לפתוח תחרות שהתקיימה בעבר, אלא אם כן זה ממש לפני הרבה זמן ובא לכן לעשות חידוש שכזה, כמו שעשו אז עם תחרות זונות :p - במסר שאת שולחת בקשר לפתיחת התחרות, כתבי לי את נושא התחרות שאת רוצה לפתוח, ספרי לי קצת על התחרות עצמה וזה כדי שאני אבין [אני מזהירה מראש, יש לי קליטה איטית מאוד
{יעל תעיד
}] ובלה בלה בלה. זהו בעיקרון
מצטערת על בלבולי השכל ^^: [רדי? סט? גו!
D:{אוהבתאתכן
}]

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gifאפשר את טבלת העדכון

השבועי? ^^' נראה לי שנרשמתי ואני ממש לא זוכרת מתי אני -.-'

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo209.gifבבקשה