אני כאן../images/Emo151.gif
ניסיון מעיים
כריתה וכו'......הסבר צורם אך הכרחי
ברגע שיש חסימה כורתים את החלק החסום ומחברים......מכאן יש שתי גישות 1. לפתוח סטומה 2. לא לפתוח סטומה הסבר לסטומה - פותחים חריץ בבטן משם מוציאים לולאת מעי גס...מחזקים אותה בעזרת סטנד מפלסטיק לבטן שלא תברח פנימה ועד אחרי 10 ימים מוציאים את הסטנד. בלולאת המעי עושים חור....משם יוצא מספר 2 (בעברית צואה). מסביב ללולאה מדביקים בסיס שנדבק לבטן....ועל הבסיס שנשאר בדר"כ עד שלושה ימים מצמידים שקית שמתחלפת או מתרוקנת...לתוכה מגיעה מספר 2. בדר"כ משאירים סטומה עד לשלושה חודשים מינימום (אני הייתי 8 חודשים) וזאת כדי שהמעי המשוחזר יתאחה. חסרונות סטומה - לא נעים לצעירות....
התעסקות שעם הזמן הופכת למיומנות שלא תיאמן.(ובעברית התעסקות עם קקי)...
אין שליטה יוצא מתי שבא.
יתרונות סטומה - מונע מעבר צואה במעי המשוחזר ובכך מונע זיהום ודליפות לבטן וכד'
לא צריך לחכות בתור לשירותים.
אפשר לעשות את זה מול כל העולם ואף אחד לא ידע.
אחרי חודשיים כשזה הופך להרגל זה אפילו מדגדג שמספר 2 יוצא.
סוף סוף יש יציאות סדירות לא כואבות.
לאחר בדיקת של חוקן בריום אחרי מספר חודשים, רואים שהמעברים שלמים ואין דליפות והכל תקין, קובעים ניתוח, כורתים את החלק שהיה בחוץ מחברים את שני החלקים ומכניסים פנימה ולשם הבטחון שוב מוציאם סטומה מאותו החור הפעם של המעי הדק...... על אותו עיקרון המעי הגס....רק שהמעי הדק לא מוציא יציאות קשות אלה נוזליות חסרונות סטומה מעי דק - שורף את העור
דיכאון סטומה שני
אין שליטה
יתרונות סטומה מעי דק - נשאר מינימום חודש.
את הסטומה של המעי הדק מחזירים לבטן אחרי חודש בערך אם הכל בסדר, ושוב באותו סדר כורתים את החלק שהיה בחוץ......מכניסים פנימה את החלקים שחיברו סוגרים את החריץ .....שמים נקזים מרעיבים לשלושה ימים
כדי שהמעי יתאחה ואז מתחילים לאכול לאט ודליל ובסוף גם מוצק....אותי רצו לשחרר לפני יציאת מספר 2 ראשונה מהיציאה המקורית ....אני התנגדתי ורק אחרי היציאה הראשונה הסכמתי להשתחרר...... היציאה הראשונה לא כואבת וכמו רכיבה על אופניים שחייה וסקס לא שוכחים.....והכי חשוב הכל חלק ללא כאבים.
מצטערת על האורך והתאור אבל ככה זה היה
אני כאן לשאלות