כריס בנואה ואישתו נפטרו

Brockster

New member
פשוט לא להאמין ../images/Emo16.gif

קראתי את זה בבוקר ב-5 דקות שהיו לי לבדוק את האינטרנט לפני העבודה, וקיוויתי שעד שאחזור הביתה מהעבודה יתגלה שזו טעות, וורק או אני לא יודע מה. כריס בנואה איננו... מצאתי זמן טוב לפרוש אני רואה. תנחומיי לשארית משפחתו ובמיוחד לילדיו היתומים.

daniboy26

New member
אני לא מאמין

22 שנים אני אני חולה רסלינג מגיל 6,אבל היום קיבלתי את המכה של החיים שלי אני פשוט לא לתאר את זה במילים שאת כריס בנואה אני כבר לא יראה ,ששמעתי על מותו ומשפחתו פשוט נשרף לי הלב על הבנאדם והמשפחה שלו,אחרי המוות של אדי גררו לא חשבתי שאני אי פעם ירגיש ככה בחיים שלי לא ראיתי את בנואה או אדי במציאות אבל במוות שלהם חוויתי כאילו איבדתי אח אני לא יודע איך להסביר את זה אבל דבר אחד אני יודע אחרי 22 שנה שאני הייתי חולה על המושג היאבקות פשוט נגמרו כל התשוקה והאהבה שהייתה לי פשוט נעצרו אני חושב שאני לוקח פסק זמן,אני לא יודע איך אפשר לאבד כל כך הרבה אנשים יקרים ולדעתי היום איבדתי את הסמל שלי,אני לא יודע כמו כולם בינתיים מה קרה שם האם זאת התאבדות רצח או הרעלה או כל דבר אחר מה קרה באותם רגעים אחרונים בחיים של בנואה ומשפחתו ,מאווד צר לי על המוות של בנואה ומישפחתו אני מקווה ששאר מישפחתו יהיו חזקים 26.6.07 היום ששמעתי שבנואה כבר לא פה יחקק בזכרוני כיום אבל ואחד הימים הכי קשים בחיי אני

queen man

New member
עם כל הכבוד למתים וזה.

הזבל הזה רצח את כל המשפחה שלו והתאבד. מתאבק עצום, באמת עצום. אבל אתם צריכים לזכור שהוא שחקן, ובחיים האמיתים שלו הוא היה מישהו אחר לגמרי! תעשו את ההבדלה אלוקים!!!

Taker4ever

New member
אני פשוט לא מאמין.

בנואה כבר לא בחיים? זה פשוט שוק מוחלט. פשוט לא יאומן. יהיה זכרו ברוך.

elotan

Member
באמת היה מסקרן לראות כמה אנשים

צריכים באמת למות בשביל שיורידו את הסטוריליין המזורגג הזה של וינס. חבל שהמספר הסופי הוא 4.

TRGoldman

New member
פשוט אין לי מה להגיד...

סרט רע....אני לא מאמין... ולמה ככה?! למה?!$?!@ ראבק...בנואה? אתה לא רציני...תחזור...

melechbabar

New member
../images/Emo16.gif הלם טוטאלי.

וסיפור ביזארי שלקוח ממש מאיזה סרט רע. יהי זכרו ברוך.

mauzer

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo10.gif

אני מקווה שהוא לא רצח את אשתו ובנו.

kendog keds

New member
עצב כזה אמיתי בהיאבקות לא הרגשתי מעולם

אני פשוט לא מאמין! לא מאמין!!!!!!!!!! האדם הזה אחראי להתרגשויות הכי חזקות שלי ב-13 שנים שאני רואה רסלינג, קודם בזכייה המרגשת שלו ועכשיו זה, ובין לבין הוא היה האדם היחידיב-WWE שאני מחפש את הקרבות שלו גם בלי לראות את התוכנית, וחוקר בעניין רב כל שנייה. אני פשוט עצוב, הלום קרב, לא מעכל! תודה, כריס, שהיום הגדול בקריירה שלך הגיע ביום בו הייתה לי הזכות לראות אותך בגודל טבעי. חלקתי איתך את הרגע הכי גדול שלך, ואני פשוט לא מאמין שלא יהיו עוד רגעים כאלה. אתה הוא העסק שאני כ"כ אוהב! יהי זכרך ברוך!

שאלה .. מה הכינוי שלו ?

חברה שלי פשוט אוהבת את בטיסטה ואין לי מושג קלוש בwwe או בהאבקות בכללי.. משתתפת בצערכם. נ.ב יודעים את סיבות המוות?

../images/Emo16.gifיהי זיכרם ברוך../images/Emo16.gif

אני לא נימצאת בפורום הזה ולא רשומה פה.. אבל אני מאד מאד אהבתי ואוהבת את כריס בנואה ז"ל וכשזה נודע לי שהוא ואישתו ניפטרו פשוט התכלתי לבכותת וככה אני כבר בוכה בלי להפסיק בערך שעה וחצי וגם עכשיו אני בוכה
ואני עדיין לא מאמינה שזה קרהה... פשוט ככהה..! ועכשיו אני ניזכרת ברגעים שראיתי את כריס בטלויזיהה.. ולא יודעת אין לי מילים באמתת.. הוא היה בן אדם מקסיםםם!!ואני לא מאמינה שהוא ניפטר
באתי לפה כדי לפרוק הכלל.. כי אין אף אחד אחר שמבין את הכאב שיש לי בפנים.. אז זהו זה מה שהיה לי להגיד..

למעלה