כריס בנואה ואישתו נפטרו

nir2107

New member
../images/Emo16.gif

הרגע נודע לי...אני בשוק. אין לי מילים כרגע..

פשוט אין לי מילים

אני לא אוכל לעקל את זה די הרבה זמן :( אחד המתאבקים הגדולים בהיסטוריה.. אני מאוד מקווה שהוא לא באמת רוצח.

Great Khali

New member
../images/Emo16.gif אני חושב שחלק מהעולם שלי נגמר

אחד הגדולים והאהובים עלי כבר לא איתנו. לא אכפת לי כרגע מהשמועות. אני מכבד את זכרו שלו ושל משפחתו. may they rest in peace

MysteriOfir

New member
אין הרבה מה להגיד ../images/Emo16.gif

קראתי את זה אתמול אבל החלטתי לחכות להיום לעדכונים על הנסיבות לפני שאני מגיב. כנראה חשבתי שההלם יפחת עד עכשיו, בעצם זה ההפך. זה טראגי, זה מזוויע, זה כואב, זה פשוט בלתי נתפס...אין ממש מה להגיד חוץ מתנחומי לשני הילדים השניים של בנואה.

music king

New member
../images/Emo16.gif.....

אני... אין לי מילים... זה פשוט... נורא. בנואה הוא המתאבק הראשון אי פעם שהייתי מארק שלו. לא הייתי איזה סמארק או סמארט-מארק, פשוט מארק. בעצם אני חושב שאני יכל להגיד שהוא הסיבה שחיכיתי כל שבוע לRAW ששודר אז בHOT Action.. בלעדיו.. אני לא יודע עם הייתי כותב פה היום. תמיד הייתי גאה בזיכרון הראשון שיש לי מהיאבקות מיקצועית- כריס בנואה נכנס לאולם ויוצא מהרמפה, מחייך קצת לכל הפופים האדירים שהוא מקבל, ואליפות העולם במשקל כבד על כתפו. הוא היה אחד המתאבקים הטובים בהיסטוריה, ואת זה לעולם לא יקחו ממנו. Chris Benoit 1967-2007

Evil Beast

New member
../images/Emo16.gif כריס בנואה../images/Emo2.gif.

זה פשוט.. מצער. זה 100% רצח כפול+התאבדות? זה לא נתפס. זה פשוט לא נתפס.

Break The Wall

New member
אני לא יודע מה איתכם,

אבל אני חושב שזאת השנה הנוראית ביותר בהיסטוריה עבור הרסלינג. שרי, ביגולו, בנואה, ננסי(woman).. זה נוראי. פשוט נוראי. העסק הזה כל כך קשה ואכזרי.

BeN ShaDe

New member
בהחלט שנה קשה מבחינת אבידות.

והיא רק בחצי שלה... טפו טפו טפו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ביגלו?? מתי ביגלו נפח את נשמתו?

איזה בעסה!

BeN ShaDe

New member
כמו 2005.

שרי , אוסום , ביגולו ובנואה - כולם הלכו בחודשיים האחרונים + כמות הפציעות הגדולה של המיינאבנטרים , מזכיר מאוד את מה שקרה בשלהי 2005.

לא רוהצ להיות קטנוני, פשוט רוצה להבהיר נקודה

יחסית ל-2006-2007.. 2005 זו שנה "רגועה". ב-2005 מתו 11 מתאבקים. ב-2006 20 מתאבקים. וב-2007 נכון לעכשיו, מתו 15 מתאבקים. אני לא מאמין שאני כותב את זה.. אבל רק בשלושת השנים האחרונות כבר יש לנו 46 מתאבקים :( מאז 1981 לא הייתה שנה אחת שלא נהרג בה לפחות מתאבק אחד. פשוט לא יאומן. זכרונם לברכה

CM Punker

New member
../images/Emo16.gifיהי זכרו ברוך../images/Emo16.gif

אחרי מספר חודשים של היגמלות מרסלינג וכמעט אי כתיבת הודעות בפורום אני חוזר לכתוב את הדבר האחרון שהייתי רוצה אני לא אשקר אני לא הסוג שאוהב את הקרבות של בנואה אבל תמיד הערכתי אותו. בגלל ההשקעה,הרצון,ההתמדה,נתינת 100% בכל קרב,אי הפסקה למרות הסטורליינים. בנואה מאז ומתמיד היה אחד המתאבקים שראוי להערצה. את ההודעה קיבלתי בפורום של הפועל ופשוט לא האמנתי. בהתחלה מתוך קריאת ההודעה הייתי בטוח שזה סטורליין שמישהו רצח גם את וינס וגם את בנואה אבל ששאלתי בצ'אט הבנתי שמשהו פה לא בסדר מי שלא מכיר או קרא את אם יש גן עדן לא מכיר את המשחק הוא כבר לא שעוזר להוציא את הכאב...אבל אני שיחקתי את זה עם עצמי והגעתי לדבר אחד כריס כבר לא יהיה איתנו
כריס שאדי נהרג אני לא חושב שמישהו לקח את זה יותר קשה ממך. ביחד התחלתם ושנה אחרי שנה סיימתם :( אלוהים כולנו רוצים לראות את אדי נגד בנואה לא רק אתה... בנואה וכל משפחתו...יהי זכרם ברוך

XAVI1

New member
אני פשוט בשוק

זו פעם ראשונה שאני מגיב כאן ואני פשוט בהלם ממה שקרה.

o d e d z

New member
../images/Emo16.gif

אני לא מאמין.. פשוט לא מאמין... אני ממש מחכה לניתוח של סיבות המוות. אם יתברר באמת שהוא רצח את אשתו הילד והתאבד, אני בהחלט סבור שאין לו מקום בHOF... אין להבדיל בין המתאבק לאדם במקרה שכזה... HOF זה גם בזכות היותו בנאדם, ולא רק מתאבק. אבל לא עושה משפט שדה, מחכה לתשובות של המשטרה.

A m i t 9 0

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifטרגדיה

טרגדיה ענקית. אמנם אני כבר 3 חודשים לא רואה רסלינג אבל זה עדיין בא בבום. זה פשוט עושה לי צמרמורת לחשוב שיש סיכוי שבנואה רצח את אשתו ובנו והתאבד ולצערי במצב הנוכחי זה סיכוי לא קטן
כריס בנואה RIP

למעלה