כריס בנואה ואישתו נפטרו

BeN ShaDe

New member
בהחלט מחריד.

זה מחריד לשמוע שהוא רצח את אשתו ובנו יום אחרי יום ואז התאבד. אני לא יכול לדמיין את זה אלוהים. ועושה רושם שכבר אי אפשר להכחיש את זה...

איזה חוסר מקצועיות

בכותרת כתבו שהוא רצח והתאבד, ובכתבה כתבו ככל הנראה. הינה הכתבה מCNN. מרגישים בהבדל.

DrBall20

New member
לאאאאאאאא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לאאא יכול להיות!! לאאא!! אין מצב!!! רק לפני כמה ימים שניתי את החתימה שלי, וביקשתי כאן תמונה שלו עם החגורה ממאניה20... אין לי מיליםםםם למההההההההההה

TheLegendKiller

New member
עפ"י אתר ONE

בנואה רצח את הילד שלו ואשתו ואז התאבד http://one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=94287&bz=9

deathcaster

New member
ידעתי שמשהו חמור קרה ../images/Emo58.gif

ברגע ששמעתי בונג'נס שכריס בנואה לא יכול היה להופיע מסיבות אישיות, אמרתי לעצמי משהו פה מסריח כי כריס בנואה הוא לא איזה רנדי אורטון , הוא תמיד היה נאמן לעסק , אבל לא העליתי בדעתי שמשהו כזה יקרה. כואב ! אבידה ענקית.

MUFan

New member
../images/Emo16.gifיהי זיכרו ברוך

אני פשוט לא מאמין, כל כך קשה לקלוט, אני פשוט רועד. בלי קשר לסיבת המוות וכל מה שהוביל, צריך לכבד אותו ולזכור את כל מה שהוא עשה בעסק, בשבילנו-האוהדים.

סתם מחשבה

תאכלס? אם השמועות נכונות ובנואה הוא רוצח אז יודעים מה? חבל מאוד שהיתה תוכנית לזכרו וחבל מאוד שוינס יצא החוצה. ראסמי אם הוא רוצח אין שום סיבה שההצגה לא תימשך וחבל שוינס הרס את הסטוריליין שלו . זאת דעתי. ויודעים מה אני בטוח שוינס באמת יאכל את עצמו אם יתברר שבנואה הוא רוצח חסר לב.וינס ירגיש שהוא שבר קיפייב לחינם. וגם אני ירגיש ככה.

../images/Emo16.gif

מההההה??!! אין מצב שזה טבעי..יואו אלוהים שניהם ביחד?!! אני לא מאמין..... אין מצב.. אין מצב מגיע לוינס אם כל השטויות שלו שכאילו הוא מת שיש מוות אמיתי... אני לא מאמין

yauli747

New member
נצל"ש שאלה על הבנים של בנואה

אם אני זוכר נכון אז כשהוא זכה בתואר היתה שם וואמן וגם הילדים שלו... היו לו יותר מילד אחד? איפה הילדים האחרים שלו היו בזמן הרצח? או שאני מתבלבל לגמרי

נראה לי שקראתי באיזה אתר

שעוד שני מילדיו בקנדה. אם אני זוכר נכון הוא גרוש. איזה בלאגן יש לי בראש עכשיו.....

C B 4 Real

New member
ננסי היא אישתו השניה

דניאל ז"ל הוא הילד המשותף של כריס וננסי ז"ל השניים האחרים הם מהנישואים הראשונים שלו.

קשה לעכל

אני כל כך מקווה שהשמועות שהוא רצח אינם נכונות, למרות שאם פרסמו השארות כאלה כנראה שיש להם הרבה סיבות טובות.
לבנואה ומשפחתו.

למעלה