כריס בנואה ואישתו נפטרו

TAMIR519

New member
כריס בנואה מת הלילה

נמצא עם אשתו והילד מתים הלילה. פרטים בהמשך

MOR149

New member
../images/Emo16.gif ממש עצוב

אני נכנס לדודי הטורנט בשביל להוריד ראו ואני מגלה 3 קרבות שהעלאו שם ואחד מהם זה כריס בנואה נגד אליז'ה בורק-כריס בנואה לסט מאץ'. בהתחלה לא הבנתי אבל אז שנכנסתי לפורום כבר הבנתי שכריס בנואה מת
. אמרתי הלוואי שזה סטורליין של WWE אבל אחרי זה מתברר לי שלא. אני מקווה שבנואה לא עשה את המעשה הזה וכל העניין הזה של הרציחות נראה כמו סרט דמיוני כזה. יש לי רק דבר אחד עכשיו לקוות בשבילו ושזה שהוא עם אדי למעלה.

Reshefgarcia

New member
../images/Emo16.gifכריס בנואה...וקצת סדר במה שאומרים כאן....

כריס בנואה הוא אבדה כבדה מנשוא לעולם ההאיבקות...אין לי מילים לתאר את ההלים שהיכה בי בערך ב 6:30 בבוקר.... אני עדיין לא יכול לכתוב בצורה מסודרת את כל מה שעובר לי בראש עכשיו... רק דבר אחד מאוד חשוב לי להגיד לכולם.... תעשו הפרדה לעזאזל !!!! יש רסלינג ויש חיים אמיתיים !!! תלמדו להפריד בין השניים... כריס בנואה כמתאבק היה מדהים,בלי קשר לאם אהבתם אותו או לא...אני משתייך למחנה הראשון,ומאמין לחלוטין שהבן אדם היה יכול להוציא קרב טוב מבול עץ....זה בסדר שתתאבלו ותצטערו על אובדן כריס בנואה המתאבק.... ולעומת זאת,אם אכן יוכחו ההאשמות נגדו,שבשלב זה הם בגדר שמועות בלבד,ואכן יתברר שהוא רצח את אישתו ובנו, כריס בנואה כאדם ראוי לשנאה ולבוז בכל רמה אפשרית...אין שום דבר שמצדיק את זה... אבל לעזאזל... כריס בנואה המתאבק וכריס בנואה האדם הם לא אותו אחד !!! זאת כל הפואנטה של הרסלינג...תלמדו את זה כבר !!! אני באופן אישי באבל,כיוון שמתאבק שמאוד אהבתי מת היום...,על כריס בנואה האדם קשה לי להתאבל,כיוון שלא הכרתי אותו.... זה מה שיש לי להגיד בנתיים RIP CHRIS BENOIT

BeN ShaDe

New member
אני מצטער רשף.

במקרים כאלו אי אפשר לעשות הפרדה. מי שהתאבק ובידר אותנו במשך שנים רבות זה היה בנואה האיש ואני אפילו לא מבין את ההפרדה הזאת עכשיו - בנואה זה בנואה. זה שהוא מת אומר שרק הדמות שלו מחוץ ל-WWE מתה ודמות המתאבק לא? לא הבנתי אותך ולא מסכים איתך.

pLaz

New member
לא מסכים.

אני מבין את זה שאתה רוצה לחלוק כבוד למתאבק שהוא היה. אבל אתה באמת חושב שהWWE יעשו תוכנית וירשמו בכותרת "תוכנית לזכרו של המתאבק כריס בנואה, אך לא לבן אדם כריס בנואה" אין דבר כזה, אם הוא רצח את המשפחה שלו, אין שום טעם לקיים תוכנית לזכרו, או בכלל להתאבל עליו. לא אכפת לי מה הוא היה. אין לו שום זכות לקחת חיי אדם. זה לא כמו מראדונה שעושה נזק לעצמו עם כל ההרואין ושות', ממנו אין לקחת את הכבוד של כדורגלן ענק. אם זה נכון, ואגב אפילו WWE.COM מתחיל לרמוז לנו שזה נכון, כל ההערכה שלי כלפיו ירדה, ואני אפילו לא רוצה לדבר עליו.

hirshfe

New member
יש מקרים שאין הפרדה

אם זה נכון אין הפרדה הבוז שיהיה לי לבנואה האדם ייגרמו לי לראות כל איזכור שלו כביזיון ושוב כל עוד השמועות נכונות

Reshefgarcia

New member
אני מכבד את דעתכם

אבל דעתי היא דעתי,ואני דובק בה... אני לא אשכח את כל הזמנים הטובים ש"ביליתי" עם כריס,ולא אמחק אותי מזכרוני רק בגלל זה.... יקרה מה שיקרה... זכותכם המלאה לחשוב ולהגיב לכל האירוע הזה כראות עיניכם,אני רק טוען שלדעתי,להגיב למה שהוא עשה ברגע אחד ע"י מחיקת ה 20 שנה האחרונות זה תגובת יתר....

pLaz

New member
זוהי אינה תגובת יתר.

איזה זמנים טובים בדיוק בילית עם כריס? הצורה שאתה הכרת את כריס היא צורה כוללנית מדי, גם אתה וגם עוד מיליונים ברחבי העולם הכירו את כריס בדיוק כמו שאתה הכרת. אין שום ייחודיות בקשר שלך עם כריס. הייתי מקבל את הטענה שלך אם היית חלק ממשפחתו או חברו האמיתי, אבל אתה אפילו לא דיברת אותו, או ראית אותו במציאות. אין לך שום זמנים טובים עם כריס, יש לך זמנים טובים עם הטלוויזיה ועם הצורת היאבקות שכריס הציג. לכן, במקרה כזה- אין שום הצדקה למה שאתה אומר. במקרה אחר הייתי יכול להבין את התגובה שלך, ואפילו טיפה להזדהות- כי הרי בסופו של דבר כולנו קצת נקשרים רגשית לאנשים כאלו. אך לא בצורה שמאפשרת לנו לא לשכוח את מה שהוא עשה.

hirshfe

New member
תגובת ייתר?

אם הוא היה שיכור והורג אותם בתאונת דרכים אולי היה אפםשר לסלוח אבל על רצח! רצח! ר צ ח ! כולל רצח של ילד בן שבע? לא אי אפפשר לסלוח על רצח

rshamir

New member
אני הולך להיות דמגוג

מי יודע כמה אמנים רגישים, סופרים, ציירים, משוררים יש בין המחבלים המתאבדים הפלשתינאים? אולי כדאי שנחגוג גם את יצירות האמנות שלהם? ואם יגאל עמיר היה ספורטאי מצטיין שזכה להישגים רבים בשנת 95 - האם היה ראוי לתת לו בסוף אותה שנה את אות ספורטאי השנה?

BeN ShaDe

New member
הבוקר שאחרי.

בעצם... כמה שעות אחרי. - דף הבית שלי זה ONE ושעכשיו נכנסתי לאינטרנט ראיתי שהכתבה על בנואה מפורסמת בין ה-3 כתבות הגדולות של העמוד. - עכשיו שהתעוררתי אמא שלי ישר באה אליי ואמרה לי : "שמעת על החבר שלך?". בהתחלה לא הבנתי על מה היא מדברת ואז היא זרקה לאוויר את השם כריס בנואה ואמרה שדיברו על זה בחדשות. - אני מאוד מתחנן ומבקש שזה לא יתגלה כרצח כפול והתאבדות. זה ממש לא מתאים לבנואה ואפילו אמרתי את זה לאמא שלי והיא אמרה שכולם אותו דבר וניסיתי להסביר לה כמה דקות שבנאדם כמו בנואה לא יעשה דבר כזה , אבל היא לא השתכנעה ואלוהים , אני ממש רוצה להיות צודק. מעניין מה היה המניע אם ובאמת וזה קרה ובנואה - לרצוח? את שני האנשים שהוא הכי אוהב? משהו פה לא מסתדר לי. - אני ממש לא מסכים עם זה שאומרים שאם היה רצח כפול , לא מגיע לו הכבוד בתוכניות לזכרו. בנואה היה יותר מ-20 שנה בעסק הזה בשבילנו ובכל מקרה צריך לתת לו כבוד ושוב , בבקשה שזה לא יתברר כרצח. אלוהים , אין יותר בנואה. עדיין קשה לי לעכל.

Rated R Edge

New member
קרה לי בדיוק אותו דבר

הייתי חצי יושן אמא שלי באה ואמרה לי שאמרו בחדשות שאיזה מתאבק התאבד ורצח את אישתו והבן שלו, אמרתי "מה מי זה!?" היא אמרה לי בנואה, ואז בכלל לא האמנתי שבנואה התאבד ועוד ירצח את המשפחה שלו! ואז ראיתי באתרים את האמת.

לא מסכים

אם אתה רוצה להזכר בכריס בנואה המתאבק קנה את הDVD שלו.תוכנית לזכר מישהו היא לזכר האדם ולא הפרסונה המקצועית.אם האדם הזה הוא רוצח אז לא צריך לעשות לו תוכנית הוקרה.רצח כפול זה לא איזה כתם שחור בהיסטוריה של האדם זה עניין מהותי-הוא רוצח.

The RKO Master

New member
אני בשוק ../images/Emo16.gif

כריס היה המתאבק האהוב עליי וממש לא האמנתי שאני אאבד אותו בקרוב... אני מאוד מקווה שמה שאומרים זה לא נכון. כריס לא נראה כזה. למה שהוא יעשה כזה דבר? זה נשמע אחד הדברים הכי פסיכיים ששמעתי, אני מקווה שזה לא נכון. יש קללה על המתאבקים בשנתיים האחרונות.

roymo

New member
שפיכת לב../images/Emo16.gif

טוב אז אני לא יודע מה דעתכם או מה אתם מרגישים אבל מאז במוות של אדי אני התאפקתי לא לבכות, אבל עכשיו אני כבר לא יכול לעתור את הדמעות... אני יודע שזה נראה לכם מוזר ושאתם חושבים שאני סתם מדבר שטויות כי אני בן 14, אבל מאז גיל 6 אני צופה וכל פעם חיכיתי לראות את כריס ואת אדי מתאבקים. כריס ואדי היו בשבילי אגדה!!! ברגע ששמעתי על המוות של אדי הייתי במסיבה ובין רגע ירד לי כל המצב-רוח, ועכשיו פתאום אח שלי בא לספר לי על המוות ואני לא יודע מה לעשות עם עצמי!! גדולי הענף הזה הולכים אחד אחד וניהיה כאן מסריח יותר יותר!!!!!!!! אני כותב את כל זה כי זה יושב לי על הלב כבר המון זמן, ולא רציתי להוציא את זה, אבל היום לפני טקס סיום כיתה ח' שלי החלטתי שאי אפשר לסבול את הכאב הזה יותר!! נראה לכם הגיוני שבגלל הלחץ הזה מתאבק יכך יום לפני הזכייה שלו בתואר כמות כזאת של סטרואידים? או שמתאבק שנראה אדם רגוע בדרך כלל ירצח/יתאבד?? מתי כל הלחץ הזה ייגמר?? מה יהיה עם הענף הזה והמתאבקים האהובים הללו??

../images/Emo16.gif

זה פשוט לא נקלט. פשוט לא. עוד יותר לא נקלט שזה כנראה הוא שגרם למוות המשולש הזה. אני חייב לדעת עוד פרטים,פשוט חייב. הדבר הזה לא נקלט. זאת דרך מכוערת ואכזרית לפתוח את הבוקר.

למעלה