כריס בנואה ואישתו נפטרו

RAZCOM

New member
../images/Emo16.gif כריס בנואה- אבדה ענקית ../images/Emo16.gif

יהי זכרו ברוך.

pLaz

New member
עצוב.

טרגדיה ענקית. אין לי מושג מה קרה שם, ואני גם לא בטוח שאני רוצה לדעת

peewee

New member
עדכון מדיווח של CNN

ביל אפטר מ-1wrestling פרסם שלפי כתבה ששודרה ב-CNN TV, המוות של כריס והמשפחה עדיין נחקר ומוגדר כהתאבדות. הדיווח: At 9PM EST CNN-TV reported that the Benoit family death is being investigated and classified as a Homicide.

Sid

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

עד עכשיו לא הצלחתי להרדם והיה לי מין דחף לפתוח את המחשב ולהכנס לפורום, לא היה לי מושג למה, ופתאום ראיתי את השרשור הזה וקפאתי למשך חצי דקה. אחרי עוד אבידה ענקית כמו זאת לא נראה לי שיש עוד טעם להשאר אוהד האבקות, זה פשוט אכזרי מדי.

Shane O Mac

New member
עדכון מפוקס ניוז

החקירה כרגע הולכת לכיוון של רצח והתאבדות רק מהמחשבה שבנואה רצח את אשתו ובנו והתאבד אני מקבל כאב ראש

"זה נראה כמו רצח כפול והתאבדות"

טוב אחרי שהצלחתי לישון שעה.. קמתי שוב \: לפי אתר ABC, הם דיברו עם מפקד תחנת המשטרה שמשפחת בנואה גרה באטלנטה והוא אומר שהם חוקרים את המקרה כ"רצח כפול והתאבדות". הוא מספר שכריס החמיץ מספר פגישות בסופ"ש, אחרי שמספר גורמים ביקשו מהמשטרה לבדוק את רווחת המשפחה (אני מקווה שהתרגום נכון). כשהשוטרים הגיעו לבית משפחת בנואה, הוא מצא את הגופות של של כריס, נאנסי ודניאל בנואה. הוא אומר שלא נמצאו פצעי יריה או דקירה. הם לא שוללים שסיבת המוות היתה חניקה או הרעלה. הוא גם אמר שהם לא בודקים חשודים מחוץ לבית. בדיקת הגופות תיערך היום ויכולה לקחת גם שבועות. כל הסיפור נראה מאוד מוזר. קשה לקרוא דבר כזה..

dudimanor

New member
כריס בנואה מת.

המשטרה המקומית מצאה אותו את אשתו ואת הבן שלו מתים בביתם. ההנחה כרגע שמדובר ברצח כפול והתאבדות. אבל רק התחילו לחקור.

אני פשוט... לא יודע

תמיד חשבתי עליו בתור אדם יציב, אז איזה דברים הוא שמר בפנים, שגרמו לו לרצוח ולהתאבד???? אני מאוד מקווה שזה לא וורק דבילי... עדיין קשה לי להקל.... מה הולך בתוך עולם הרסלינג האפל הזה?!!! למה האנשים האלה לא עובדים גם עם מטפלים פסיכולוגיים?

אני לא מאמין???????????!!!!!!!

ממה?איך? רק אתמול לאישתי ולי היה עליו דיון ארוך שהוא אחד המתאבקים הכי טובים שיש כיום, וששוה לראות היאבקות. אני עדיין בהלם אני יגיב בהמשך.

pufpuf

New member
../images/Emo16.gifאני בשוק

בבקשה תגידו שזה לא נכון
אני פשוט עם דמעות בעיניים...

Israeli Hero

New member
אחת החדשות המדכאות יותר

שמעתי לפני כמה דקות וכבר נכנסתי לדכאון עמוק. לא דרך טובה להתחיל את היום. הייתי שולח תנחומים למשפחה אבל גם הם מתו. אין צדק בעולם.

למעלה