כריסטמס כאן ...

יש דברים שאי אפשר לזייף או להעמיד פנים

וזה לא משנה אם היא תחת שליטה של טומי או שהיא חופשייה כפרפר...

אבל עזוב, אני פשוט מבואסת, לא יעזור לדבר על זה

a 90s Noah

New member
מאמין שב-2010 כל החלקים הגבוהים

והקשים באמת היו בפלייבק.
גם בזאת היה, אבל הרבה פחות.

זה ברור גם למה המופע הישן יותר צולם בצורה רישמית ואיכותית, היא לא יכלה להרשות לעצמה כל מני פאלטות. מה גם שבהריון יש הרבה הרבה פחות אוויר זמין, קצב הלב עולה והנשימה הופכת יותר מהירה ושטחית. נשימה זה פקטור מאוד משמעותי בסגנון שירה כמו שלה, הרבה יותר ממה שנותנים לו קרדיט. זמרות מהזאנר הזה בפרט עוברות המוןןן אימונים שעוזרים להן לווסת הוצאה והכנסה של אוויר. בהריון המנגנון הזה משתבש ואני מאמין שזאת הסיבה העיקרית לפלייבקים המשמעותיים יותר אז לעומת היום.

אישית אני מעדיף אותה כמו שהיא הופיעה בימים האחרונים.

אתה חושב שגם המופע האחרון

מלפני כמה ימים היה פלייבק

לא היה לה יותר קל לנשום בשמלה לא צמודה כ"כ

וממתי בכלל למאריה קשה לשיר ו"להסתובב" על הבמה בו זמנית

ועדיין אני חושבת שאם לא השמלות היא הייתה נראית הרבה יותר נינוחה והייתה מעזה לזוז קצת על הבמה, התיאור של ליעד מדויק, זה כמו לצפות מבת ים ללכת על הסנפיר שלה, מאריה פשוט לא יכלה לזוז בשמלות הארוכות והצמודות האלה, אם הייתה מנסה הייתה נופלת
ואני לא רוצה לחשוב אפילו אילו עקבים הסתתרו מתחת לשמלה שגם הם בטח הקשו עליה לזוז, אני אישית הייתי מפחדת לנסות

iiamitx3

New member
לא פלייבק מלא אבל הרבה יותר פלייבק

בכל מקרה גם בהופעה האחרונה היה פלייבק

so hot tamale

New member
האירוניה היא

שמאריה הופיעה לצד הגרופיות הכי גדולות שלה, ליאונה לואיס ואריאנה גרנדה... מפגש של עבר, הווה ועתיד.

מעבר לזה, באמת שנמאס לי מכל שירי מאריה-חג-מולד האלה.
היא הפכה להיות בעשור האחרון זמרת כריסמס יותר מאשר זמרת אר'נבי-פופ וזה נהיה מתיש ומעיק.

אלוהים
מה הלך שם

הווקאלס לא היו טובים לאורך כל ההופעה ולקראת הסוף הם כבר ממש כאבו לי באוזניים, מה קרה לה

ואחרי שהיא סיימה לשיר נראה שבקושי יכלה לנשום

מזל שלפחות היא נראיתה יותר נורמלי מאשר ההופעה ההיא...

a 90s Noah

New member
מה שהלך שם זה שהיא 100% לייב.

הרי לך ההבדל, בהמשך להתכתבות שלנו ממקודם.
אני מאמין שביום רגיל היא עדין נשמעת יותר טוב מזה, אבל זה סה"כ סדר הגודל.

חחח בוא לא נמציא לה תירוצים

הלוואי ומישהו היה כותב כאן שהיא מקוררת/מצוננת/הסבר כלשהו להופעה המזעזעת הזו, אבל לא נראה לי שזה העניין

McBrownie

New member
לי יש תירוצים!

1) היא מיהרה מדי להגיע למיקרופון ובגלל שהיא לא בכושר איבדה את הנשימה שלה [והנה עוד סיבה לאהוב אותה נייחת.]!
2) תמיד כששרים לייב בכריסמס בחוץ [וממש ממש קר] זה משפיע לרעה על הקול. זמרים אוהבים מקומות חמימים ולחים [בגלל זה וויטני תמיד הופיעה עם אגלי זיעה נוראיים ומגבת מסמורטטת]. וגם, ככל שצריך לשלוט במנעד גדול יותר, יותר קשה לשמור על ולשלוט על הקול בתנאים הלא-אופטימליים האלה.
3) הרצפה עקומה.

הרצפה עקומה

מסכנה מאריה, באמת קשה לתת הופעה טובה בתנאים כאלה

תודה על התירוצים

a 90s Noah

New member
אולי היא בהריון

לדעתי אפשר לקבל את העובדה שפשוט יש לה גם ימים שהם off, בעוד ההופעות האלו נקבעות המון זמן מראש ואף אחד לא מעניין אותו איך היא קמה בבוקר. היא יכולה לשיר 100% ולהישמע נפלא, בזה אני בטוח. להגיד שהיא יכולה לשיר את זה כמו פעם, בפירוש לא.

Mידאס

New member
לא חושב

מכל הסיפורים שלה, עולה שהיא מאד סבלה במהלך ההיריון. לא חושב שהיא תעולל את זה שוב לעצמה.

McBrownie

New member
וגם יהיה לה ממש ממש ממש ממש מ-מ-ש

קשה להכנס להריון עכשיו.. היא גם ככה עברה איזה 3 הפלות כבר

Mידאס

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יכול להיות שזו ההופעה הכי גרועה שלה אי פעם?

פשוט גמורה.

איזה בושות. אנשים הסתכלו עליה והמבטים שלהם היו של "כאילו WTF?!"

למעלה