כריסטמס כאן ...

Mידאס

New member
ביצוע ווקאלי מצוין של JTTW

באמת מגיע לה כל הכבוד. אהבתי מאד את האילתורים לאורך השיר, כולל את השריקות שהגיעו במקומות הנכונים בדיוק.

לא חושב שאי פעם כתבתי את זה, אבל JTTW הוא אחד השירים האהובים עלי של מאריה (או לפחות בביצוע של מאריה, כי זה לא שיר שלה). העיבוד פשוט גאוני בהשוואה לגרסה המסורתית. השיר הזה מצליח תמיד לעודד את רוחי בגלל הקצב וה-CHOIR הנפלאה ברקע. אני גם מת מת מת על הרימיק הנפלא הזה שלו:

http://www.youtube.com/watch?v=eE15Pj0sla4

הביצוע של AIFCIY הרבה פחות טוב בעיני והווקאלס שלה לא להיט. נשמעת קצת מאנפפת

דבר קטן שמפריע לי, וזה לא חדש, זה המראה הזול שלה. חלאס כבר עם שמלות בת-הים האלה והחזה שעומד להתפקע כל רגע. כ"כ מכוער ולא סקסי בעליל.

הביצוע של JOY באמת מצוין

כששמעתי את השריקות תהיתי אם זה באמת לייב, מזמן לא שמעתי ממנה שריקות כאלה מוצלחות בלייב

מהרמיקס לא התלהבתי אבל אני לא דוגמא, קשה לי להתחבר לרמיקסים ולכל הרעש שמסביב לשיר עצמו...

Mידאס

New member
ככה זה נקרא

השמלות המכוערות האלה: צרות לאורך כל הגוף ורחבות למטה. כמו גוף של בתולת ים.

נחמדים,לא מרגש במיוחד..

יותר טכני פחות מרגש.

הייתי רוצה לשמוע אותה שרה פחטת בסגנון "שחור" ויותר בסגנון אירופאי קלאסי..

ככה באיזו קתדלרה אפלה מלאת נררות,נזירות מעונות,ואכרבישופים יראי ה', עם מקהלה גדולה מאחורייה ופסנתר,כינורות,עוגב וכלים שכאלה,מהללת את ה lord ומלאכיו,ומביאה Peace on earth and mercy mild

a 90s Noah

New member
איזה קתדרלה? רואה אותה יותר

באיזה בית כנסת, בעזרת נשים עם מטפחת על הראש, זורקת סוכריות ועושה "קולולולולו" בהיינוט בעלייה לתורה של מרוקאן כשהוא עם ארון הקודש.
אחרי זה מפרקת בורקס תפוח אדמה פרווה וחמוצים כיד המלך.

או
יפה מאוד
תראו איזה הבדל

זה בדיוק מה שהתכוונתי בהודעה הראשונה שלי ותראו איך הקהל כאן נהנה הרבה יותר מהקהל בהופעה שלשום, הקהל עומד, רוקד, מחייך, היא ממש הלהיבה את כולם שם...

כאן רואים ש-נ-ו-ח לה, שהיא לא עומדת ומתענה בשמלה שלה וההופעה בהתאם

a 90s Noah

New member
בטח שזה הרבה יותר מרנין, זה פלייבק מלא.

אז ברור שהיא הרבה יותר נינוחה ויותר דינאמית.

אוייש נו
אתה בטוח

אני לא יודעת לזהות פלייבק אבל איך זה יכול להיות שזה פלייבק

הייתי מצפה מפלייבק להישמע יותר טוב, היו לה שם לפחות 2 מקומות לשריקות, למה היא לא עשתה אם זה ממילא מוקלט ולא מצריך ממנה מאמץ

חוץ מזה, היו לה בהופעה כאן כמה קטעים שהיה נראה שהיא מתאמצת ובסוף היה קטע שהיא נסתה לשרוק ולא כ"כ הצליחה, למה אם זה מוקלט

אתה באמת חושב שהיא לא יכולה לשיר טוב ועדיין להיראות נינוחה על הבמה

iiamitx3

New member
היום אני חושב שהיא יכולה.

היא שרה עם הרבה פחות פלייבק ממקודם והבטחון שנעלם לה כשהיא מופיעה על במה לפני יותר מ10 שנים חזר או לפחות חוזר. והקול שלה רק משתפר משנה לשנה מאז שהיא חזרה מ"חופשת ההריון".

בדיוק לפני כשעה נתקלתי בערוץ VH1

בקליפ של HERO, וחשבתי לעצמי יאללה, איפה נעלמה המאריה הזאת

היא נראתה שם כ"כ לא מודעת לעצמה ופשוט נהנתה מהשירה, מהקהל ובגדול פשוט נינוחה וטבעית...

בשנים האחרונות אני פשוט לא מבינה, היא מתעסקת בכל מה שמסביב (כאילו הייתה שחקנית או דוגמנית) והרבה הרבה פחות בשירה וזה פשוט כ"כ חבל לי ומבאס אותי

iiamitx3

New member
תחשוב שזה היה מההופעה של חג ההודיה

זה היה ערוך לדיוידי בצורה שתראה את מאריה נינוחה ובלי קשר, היא הייתה בתחילת הקריירה והקול שלה היה במיטבו, היא גם הייתה תחת השליטה של טומי אז הוא היה אחראי לתדמית שלה. טוב יש לי יותר מדי מה להגיד בנושא אז אפסיק כאן חחח

למעלה