כריסטמס כאן ...

McBrownie

New member
מהממת

בג'וי אני חושב שעדיין קשה לה עם קול החזה הבינוני-גבוה, אבל הביצוע באמת חמודי! למרות שלא נראה לי שהיא יכולה להתעלות על סיינט ג'ון.
אול איי וונט תמיד כיפי

מת על המליזמות שלה.

ForeverMC

New member
אני ממש שמח שהיא לא פסחה על הפתיח

של All I Want For Christmas Is You - בביצועים האחרונים שלה לשיר הזה ששמעתי, היא תמיד דלגה על החלק הזה (או לפחות כך נדמה לי) וזה נשמע לי חסר, וכאן זה נעשה עם המון חן.

ביצוע מקסים ומשובב.

רק לי זה מפריע

אז אוקיי, הביצועים חביבים ביותר, הביצוע של JOY לדעתי הרבה יותר מוצלח, לא כ"כ אהבתי איך שהיא נשמעת ב-AIWFCIY, כאילו נגמר לה האוויר אחרי השיר הראשון...

אבל מה הקטע עם השמלות האלה
כאילו, היא באמת מרגישה כ"כ סקסית ומדהימה בשמלות צמודות שהיא בקושי יכולה לזוז בהן או לנשום מתוכן שהיא חייבת להתלבש ככה

בחיי שזה נורא הרגיז אותי, מילא אם הייתה שרה בלדה שהיא עומדת במקום, אבל אלה שירים שדווקא הייתי שמחה לראות אותה מפזזת בהן על הבמה ולא תקועה במקום כמו עמוד שמנסה לזוז בכוח, זה פשוט נראה מוזר וחסר חן

ForeverMC

New member
יש דברים שנטו לעצבן אותי בעבר...

והיום אני מקבל אותם בחיבוק.

מאריה היא בנאדם. זו היא לטוב ולרע. יש בה חלקים ילדותיים ואבסורדיים לצד חלקים מקסימים. אי אפשר לבקש ממנה בגיל 40 + לשנות את דפוסי ההתנהגות שלה, זה לא עובד ככה -
אני מסכים שזה נראה מצחיק לראות אותה מתאמצת להידחס לתוך השמלות הקטנטנות האלו, אבל זה עושה לה טוב, אז זה גם גורם לי לחייך.

זה פשוט הפריע לי בעיניים

אני אוהבת את מאריה כזמרת וכבנאדם אבל לפעמים קטעים כאלה משגעים אותי, קשה לי להבין את זה, כבר התרגלתי וקיבלתי את זה שהיא אוהבת להתלבש סקסי אפילו שלפעמים זה ממש מאבד מגבול הטעם הטוב (שלי), אבל לפחות שתעשה את זה בהתאם ל"מאורע"...

Mידאס

New member
זה כ"כ לא סקסי

זה מכוער.

היא ענקית והיא נדחסת לתוך שמלות קטנטנות וזה משווה לה מראה בהמתי.

לא התכוונתי שבעיניי זה סקסי

בעיניי זה "זול" ומגוחך...

התכוונתי שמאריה אוהבת להתלבש סקסי (תקנו אותי אם אני טועה) ואני מניחה שבעיניה היא נראית סקסית בתלבושות האלה אחרת בשביל מה להתאמץ כ"כ...?

Mידאס

New member
היא חיה בסרט

מה את מצפה ממישהי שחושבת שהיא עדיין בת 12?

McBrownie

New member
לדעתי היא נראית מעולה!

[המחשוף קצת נמוך מדי]
אבל האמת שאני מעדיף אותה נייחת מאשר מנסה לפזז על הבמה

specialsomeone

New member
התרגלתי להנות מזה

היא דיברה על זה מיליון פעמים שלהתלבש זה סה"כ "חגיגיות".
יש תלבושות מזעזעות אני מסכים איתך ואני הכי לא מבין למה לא להתלבש נוח כשאת מבצעת שירים שדורשים תזוזה,
אבל להתעצבן ממש לא!!
שתמשיך להראות מעולה (איך וכמו שהיא אוהבת) ולשיר את השירים היפים האלה, זה מה שחשוב.

חחח נכון

התלבושות לא מזעזעות, למרות שלא הכי אהבתי את המחוך האדום

לא יודעת למה הרגיז אותי כ"כ לראות אותה תקועה ככה מתאמצת להתנועע טיפונת

לא נורא, אני לא חייבת לאהוב את כל ההופעות שלה

למעלה