כרטיס שוחר

ofirrr0071

New member
את שוב פעם טועה.. חחח

חחחח מצטער אבל את שוב פעם טועה.. אני נמצא בסלקום ויש לי מסלול חיילים.. לא צריך שום צו גיוס.. הם מצלמים לך את הכרטיס שוחר ופשוט עושים לך מסלול חיילים בדיוק כמו שלי יש.. אהה ולגביי אורנג'.. מצטער לאכזב אותך אבל באורנג' לא יתנו לך השוחרים מקבלים מסלול חיילים כמו שאר החיילים במדינה רק בחברת סלקום.. אבל לא באורנג'.. ומניסיון.. כי חבר שלי נמצא באורנג' הלך לשמה ואמרו שהם לא מקבלים..

ismeir

New member
חבר שלי באורנג'

והוא הראה להם את החוגר וכן עשו לו מסלול חיילים! איזה זול שם המסלול חיילים חבל על הזמן כמו שאמרתי זה תלוי באיש שם שמטפל בך...

לגבי השוחר

כמו שכולם אמרו הוא נותן הנחות פה ושם ובקשר לפלפאפונים זה תלוי מי נמצא בדוכן מכירות או בסניף כי יש כאלו שהם יקבלו וכאלו שלא....בוא נגיד ככה אם אתה נראה קטן אז בטוח לא יתנו לך אבל זה ממש תלוי.....פעם באיזה דוכן של אורנג אמרו לי לא ויום למחרת אמרו לי כן..... והכי חשוב כמו מי שאמר פה זה חוסך בדיקות ביטחוניות למשל כשאתה נכנס עם האוטו שלך לקניון אז מתחילים לבדוק את האוטו אתה מראה שוחר ונותנים לך להיכנס וככה זה חוסך את הטריקה של בדלת

טיק טאק1

New member
הנחות או הטבות?

כמו שאמרו קודם זה תלוי מי נמצא בדוכן, ז גם מאוד תלוי איך אתם נראים קטנים או גדולים. השוחר נותן הנחות ברוב המקומות בארץ..יש מקומות שהנחות זה לחיילים בסדיר למשל קולנוע. ובקשר לבדיקה ביטחונית זה ממש תלוי באיזה מקום נמצאים בארץ בירושלים בודקים שוחרים כמו אזרחים רגילים, ברוב המכירים מתחילים לצפצף בכניסה אז מתחילים להוריד נעליים חגורות ועוד חחח.

ofirrr0071

New member
לגביי הבדיקה הביטחונית..

רק שתדע שבירושלים בודקים את כל צבא ההגנה לישראל.. לא משנה אם זה שוחרים,חיילים,או אנשי קבע.. בודקים את כולם רק מישהו בקבע שנושא עליו רובה אז הוא מציג את התעודה שלו בקבע ויש לו אישור לא להיבדק בגלל שהוא אם נשק..

ShadysSoldier

New member
אני באורנג'

וכן אחרי שביקשו ממני צו ראשון וחוגר שמו לי מסלול חיילים, ככה שהיא לא טועה
.

ofirrr0071

New member
חח מה אתה אומר

שמע אני לא יתווכח איתך אני אומר לך לא צריך שום צו גיוס איזה שטויות זה.. אם ממך ביקשו זה משהו אחר אין לי מושג אבל סתם חבל להתווכח על החברות הסלולריות כי בסופו של דבר נראה לי שבאמת צריך מזל לתפוס מישהו שלא אכפת לו והוא יעשה לך זה תלוי אני אומר לך ממך ביקשו מחבר שלי למשל לא ביקשו.. זה הכל תלוי בבן אדם שאתה נופל עליו..

ortalbo

New member
לא נראה לי שיש פה מישהו שרוצה שיהיה

לך רע. ברוכה הבאה למציאות, את לא מרכז העולם.

למעלה