כרטיס שוחר

farcrys

New member
כרטיס שוחר../images/Emo160.gif

איזה הטבות מקבלים מכרטיס שוחר?

big2small

New member
...

כמעט כמו חייל רגיל שתיה חינם בכל "המסעדות" של השווארמה הנחה לכרטיסי קולנוע (זה לא בטוח) הנחה למשחקי כדורגל וכדורסל נסיעה חינם ברכבות ואוטובוסים

ismeir

New member
חלק זה רק אם אתה במדים...

כמו הנסיעות.. ובדרך כלל גם השווארמה

ווואלהה?

איזה מגניבב.. חשבתי שזה רק נסיעות כי אחותי לא משתמשת בזה כל כך לשתייה,סרטים וכאלה... לא ידעתי טוב שאמרתם לנו...

חחח

לא נראה לי.. אהה דרך אגב מסרתי לך ד"ש דרך אנג'ל חמודה הילדה הזאת אני מדברת איתה בטלפון כל הזמן וצוחקות עלייך חח סתםם אבל אמרנו שאני והיא נהיה צמודות אלייך בימי גיבוששש יאלה עוד כמה ימיםםם איזה התלהבות יש עליי חחח אני מתה להכיר אנשים שם...אבל את הטובים ולדעת מי תהיה המורה שלי והילדים בכיתהה הכי מגניבבב!! שמעתי שהפלא שלך נדפק.. תן לי תמספר שנוכל להיות בקשר... ביוששש

ofirrr0071

New member
לגביי הכרטיס שוחר..

אז אוקיי כמו שבאמת big2small אמר הכרטיס שוחר הוא באמת בדיוק כמו כרטיס חוגר וזה אומר שהוא נותן לכם את כל ההטבות שיש לחיילים.. בכל מקום למשל שרשום שישנה "הנחה לחיילים" אתם תקבלו את ההנחה הזאתי גם.. וכמובן הנסיעות חינם שכל אחד יודע ועוד כמה דברים למרות שבקושי יצא לכם לבקר במוזיאון חיל האוויר אבל רק למי שלא ידע אז גם הכניסה למוזיאון חינם כשאתם מציגים לש"ג שמה את הכרטיס שוחר שלכם.. תהנו ממנו חחח ..=]

MirkuSH

New member
בקשר למוזיאון אני לא בטוחה

כי הייתי שם כמה פעמים ולא נתנו לו הנחה

ofirrr0071

New member
תיהי בטוחה..

אני הייתי גם במוזיאון לפני כמה זמן ובהחלט קיבלנו את כל הזכויות שניתנות גם לחיילים.. גם הכניסה חינם למוזיאון (בעת הצגת תעודת השוחר) ובנוסף הנחות שמה בקניית השתיה ואוכל וזה...

בהחלט

ברור שכולם יכירו את כולם אנחנו הולכים להיות ביחד באותו בית ספר לא.??? ואנחנו חדשים אז למה שלא נכיר אנשים נחמדים שרוצים שרק יהיה לנו טוב בטכני<?? אז אנחנו מתחילים להכיר פה

סבבהה

אתה גם עולה ל ט' לא?... מי ידע אולי נהיה באותה כיתהה...בעזרת השם נדע יום ראשון...

ismeir

New member
יש גם הנחות בסלולר...

לדוגמא לי יש מסלול חיילים... אבל זה תלוי עם מי אתם מדברים לדוגמא פעם אחת הלכתי לסלקום הראתי את החוגר ואמרו שאני לא נחשב חייל אב הלכתי, ובדיוק יום אחרי היתה שם מישהי אחרת שכן החשיבה אותי כחייל! וגם משהו הכי טוב אין בדיקה בטחונית!!!

Hunter1000

New member
...

אז ז"א שאם נגיד אני הולך לקנות בקרוב פלאפון (לא נגיד, אלא אני באמת קונה בקרוב) ואני הולך לחברת אורנג' ואני מראה להם את כרטיס החוגר, אז אני יכול לקבל הנחה גם על השיחות וגם על הפלאפון?!...או משהו אחר?!.. איזה קטלני זה!

MirkuSH

New member
לא כדי לקבל מסלול חיילים

אתה צריך להראות צו גיוס שתקבל כשתעבור את לשכת הגיוס בגיל 17....

kibinimatmat

New member
עוד כמה דברים שכחתם:

אתם מקבלים 200 גרם גרעיני עפולה בחינם בכל קנייה , קונדומים בחבילות בהנחה של 50% , וקבלת הנחה של 30 % בהשכרה של סרטים כחולים לא כולל סרטים שמככבים בהם צביקה פיק , צביקה הדר או אנשים אחרים ששמם הוא צביקה. וכל זה נותן לכם כרטיס שוחר, אתם שואלים למה ? כי מגיעה לכם!

למעלה